Blogivuosi 2013 1/2

NUDE

Ennen kuin on aika alkaa suunnitella tulevaa, on mun mielestä hyvä pysähtyä miettimään myös sitä, mitä on jo saanut aikaa ja mitä kaikkea sitä on tullutkaan viime vuoden aikana koettua. Blogi on myös saanut uusia seuraajia niin valtavan määrän, että mielestäni on hyvä kerrata hieman lähihistoriaa :) Tässä siis ensimmäinen osio Nude-blogin vuodesta 2013:

Tammikuussa harjoiteltiin ripsitupsujen käyttöä. // Kerroin teille shokeeraavan uutisen: pinnit kuuluu laittaa sileä puoli ylöspäin! ;) // Tehtiin hauska lettinuttura. // Kerroin teille kulmakarvojen ehostamisrutiinini.

Helmikuussa tehtiin kampaus kalanruotoletistä. // Tein meikkivideon pronssisesta silmämeikistä. // Kävin Costumen kansikuvauksissa tsekkailemassa kuvausmeikin tekoa. // Innostuin "juppikuplasta" eli flipistä :)

Maaliskuussa kokeilin luumuista rajausta. Toimii! // Ihasteltiin pastellisävyjä kynsissä. // Näytin, miten suoristusraudalla saa kiharaa. // Ja matkittiin Moschinon näytösmeikkiä.

Huhtikuussa etsittiin täydellisiä tuotteita hiusten tuuheuttamiseen. // Pääsin tuomaroimaan Mariela Sarkiman meikkikoulun skabaa. Se oli mahtavaa! // Matkittiin Lauren Conradin kansikuvameikkiä. // Ja kokeiltiin sähkönsinistä ripsaria.

Toukokuussa tein manikyyrin kultaisella lakalla. // Pääsin Schwarzkopfin mukana Euroviisuihin Malmöön kannustamaan ihanaa Kristaa. Mahtava reissu! // Minua haastateltiin NRJ-radiokanavalla trendimeikeistä. // Ja sääret laitettiin kesäkuntoon ihanilla öljyillä.

Kesäkuussa ihastuin Balmainin hiustenhoitotuotteisiin. Ja ihastus jatkuu edelleen :) // Kokeiltiin jännien hiusruuvien käyttöä. Ne on niin kätsyjä! // Kerroin teille auringonoton vaaroista ja esittelin itseruskettavien kuninkaan. // Kokeilin myös värillistä rajausta.

Huomenna vielä tapahtumarikkaan blogivuoden toinen puolikas :)

Kommentoi