Blogivuosi 2013 2/2

NUDE

Eilen muisteltiin vuoden ensimmäistä puoliskoa, nyt vuorossa jälkimmäinen :)

Heinäkuussa tein Iltalehdelle kaksi videotutorialia kahteen kesäkampaukseen (täällä ja täällä) // Kokeilin ihanaa konfetti-lakkaa. // Kävin kampaamo Pin Upissa ja rakastuin uuteen lookkiin! Käväisin siellä muuten uudelleen nyt joulukuussa ja lopputuloksesta kuulette myöhemmin ;) // Keskusteltiin lämpösuojatuotteista. Onko sellaisia edes olemassa?

Elokuussa rakastuin viime vuoden suurimpaan hittiin, Lumenen CC-voiteeseen ja rakkaus säilyy edelleen :) // Tein jälleen manikyyrin kultaisella glitterillä. // Näytin teille miten tehdään puffiponnarikampaus. // Ihastuin nudehuuliin ja kokeilin kultaista silmämeikkiä.

Syyskuussa värjäsin vahingossa hiusteni latvat pinkeiksi. // Tein silmämeikin IsaDoran hittipaletilla. // Kokeilin laivastonsinistä rajausta. // Ja rakastuin Remingtonin monitoimilaitteeseen ja yritän edelleen saada kaikkia ostamaan sen ;D

Lokakuussa kerroin pari vinkkiä siihen, kuinka kasvoja varjostetaan. (Tutorial ja parhaat tuotteet) // Näytin, miten tehdään söpöt dalmatialaiskynnet :) // Otettiin kaikki ilo irti omista ripsistä irtopuuterin avulla. Kätevä vinkki! // Kuljin kalanruotolettikampaus päässäni. Lokakuussa pääsin myös kosmetiikkamerkki Acorellen mukana Ranskan Ageniin vierailemaan hajuvesitehtaalla. Se oli hieno kokemus.

Marraskuussa etsiskeltiin parhaita tuotteita tummien silmänalusten peittämiseen. // Näytin teille, kuinka teen lemppari bilemeikkini. // Kokeiltiin tekopolkkaa (tutorial). // Ja juhlittiin Natural Codea Mikael Gabrielin tahtiin.

Joulukuussa ihastuin Viva la Divan luomiväriuutuuteen, Nudieen. (Meikkipostaus ja minitutorial) // Löysin uuden lempikampaukseni, ysärihtävät ja kivan urheilulliset cornrows-letit! (Kampauspostaus ja tutorial) // Ei kun ehkä tää onkin mun uusi lemppari! ;) Blake Livelyltä pöllitty ponnarikampaus ja sen ohjeet. // Luomivärinpohjustajat eli primerit olivat kilpasilla. Kumpi voitti? ;)

Kuten eilen sanoinkin, on hyvä katsastaa taaksepäin ennen uusia haasteita. Ja nyt tuntuukin, että olen saanut vuoden aikana kokea paljon enemmän upeita asioita, kuin olisin osannut edes uskaltaa kuvitella! Blogin kautta olen päässyt mukaan niin hienoihin juttuihin, että mä en taida lopettaa tätä kirjoittelua ikinä ;) Toivottavasti tekin jaksatte pysyä mukana vielä tänä alkaneellakin vuonna <3

Kommentit

emppuu (Ei varmistettu) http://www.colourful-vision.blogspot.fi

Oot hurjan nätti ja sun blogista löytää aina kaikkii inspiroivii meikkijuttui! :)

Erika Naakka
NUDE

Voi vitsi, kiitos paljon :) <3

Hanna (Ei varmistettu) http://hanilo.blogspot.fi

Sun hiukset on kyllä aivan ihanan väriset, varsinkin tuossa heinäkuu-kuvassa! Onko sulla oikeasti noin tumma hius vai onko sulta sävytetty tyvi?

Erika Naakka
NUDE

tästä postauksesta pääsee suoraan kuvissa esiintyviin postauksiin. ja heinäkuun postauksessa kerroinkin siis hiusteni värjäyksestä kampaamo Pin upissa :) eli tyvi on värjätty tummemmaksi, kuin mitä se oikeasti on.

Reetta_E (Ei varmistettu) http://lifeisbeautifuland.blogspot.fi/

Toi kultainen silmämeikki on super. Oot kyllä semmonen kaunotar! <3

Erika Naakka
NUDE

hihi no kiitti ;) <3

Kommentoi