Blogivuosi 2014 osa 2/2

NUDE

Eilen näitte Nuden blogivuoden ensimmäisen puolikkaan ja tänään vuorossa vuoden 2014 roundup-postausten toinen ja viimeinen osa. Mikä oli sinun suosikkipostauksesi? :)

Heinäkuussa...

- tehtiin helppo suttunuttura Mariela Sarkimalta saadun todella käyttökelpoisen vinkin avulla! - tutustuttiin ryppyjä ehkäisevään A-vitamiiniin ja sen käyttöön kosmetiikassa. - varastettiin julkkiksen pronssinen silmämeikki ja opeteltiin sitä tutorialin avulla. - näytin teille vinkin voidemaisen poskipunan käyttöön.

Elokuussa...

- testattiin Anastasia Beverly Hillsin palettia ja tehtiin sillä kasvoille korostukset ja varjostukset. - rohkaistuin ja lupauduin siskoni häämeikkaajaksi. Mahdollisia meikkejä testailtiin moneen otteeseen ja muutaman esittelin blogissakin (täällä ja täällä). - värjäsin hiukseni taas vahingossa pinkiksi. Kriisi! - kokeilin ripsien kestotaivutusta Turun Ravensarassa. Sellainen täytyy ehdottomasti ottaa uudestaan vielä ennen kesää!

Syyskuussa...

- sain ison letti-inspiraation ja väsäsin ponnarikampaukseen ohjeet. - kerroin teille, miten hoidan käsiteltyjä ja blondeiksi värjättyjä hiuksiani. Edelleen lempparituotteeni! - rakastuin Oriflame theOne-sarjan meikkeihin, eikä se ihastus ole kadonnut vieläkään mihinkään! :) - sain uuden ripset ihanaiselta Reetalta :)

Lokakuussa...

- näytin teille, miten toteutin oman kaasokampaukseni siskoni häihin :) Ja voitinpa muuten tällä kampauksella Biozellin kilpailusta Ranskan matkan! Eli kaikki vinkit huhtikuun Pariisiin otetaan vastaan tässä samalla :D - tehtiin syväluotaava analyysi misellivesien toimintamekanismeista. - maalattiin kynnet graafisin kuvioin tutorialin kera. - tehtiin juhlava metallimeikki ihanalla gloMineralsin kynällä.

Marraskuussa...

- tehtiin Kim Kardashianin erikoinen silmämeikki parin kikan avulla. - opeteltiin tekemään kiva juhlakampaus hollantilaisella letillä videon avulla. - kokeilin Lumenen Blur-uutuusmeikkivoidetta ja ihastuin! - näytin teille, kuinka teen oman arkimeikkini. Eli miten taion itsestäni elävän näköisen ihmisen :D

Joulukuussa...

- tehtiin kultainen pikkujoulumeikki, johon tosin allekirjoittanut ei ollut täysin tyytyväinen :D - tein päivitetyn version kulmakarvarutiineistani videolle. - kävin valkaisemassa hampaani Munkkiniemien Hammaslääkäreillä. Mukana edelleen voimassa oleva alennuskoodi! - hommasin kreppiraudan, jolla heitin vihdoin hyvästit lättätukalleni! - lisäksi tein teille muutamat meikkitutorialit uudenvuodenjuhlia varten. Löydät ne täältä ja täältä.

Vuosi 2014 oli blogini kannalta merkittävin ja bloggaamisesta tuli yhä suurempi osa elämääni. Toisaalta jouduimme hyvästelemään myös rakastetun Costume-lehden printin vuoden loppupuolella. Mutta uudet tuulet puhaltava ja juuri alkanut vuosi tuo toivottavasti tullessaan lisää uusia mielenkiintoisia haasteita. Yksi jännittävä työmatka on ainakin sovittu heti parin viikon päähän, siitä lisää tuonnempana ;)

Vuoden kruunasi tämä viesti, joka kolahti virtuaaliseen postilaatikkooni vielä vuoden viimeisenä päivänä. Siinä onniteltiin 4000 Bloglovin-seuraajan saavuttamisesta! Kiitos siis teille kaikille blogini seuraajille, ilman teitä tästä hommasta ei olisi tullut suurinta intohimoani ja rakastamaani työtä :) Toivottavasti jaksatte pysyä mukana vielä pitkään <3

FOLLOW / SEURAA: BLOGLOVIN’ | FACEBOOK | BLOGILISTA |INSTAGRAM

Kommentit

Minni (Ei varmistettu)

Piti sellaista kysyä että kun mietin sen anastasia dipbrow pomaden ostamista, niin osaisitko sanoa mikä sävy olisi sopiva kun mulla on vaaleanruskeat hiukset ja juuri on vähän tummempi kuin latvat? Olen nähnyt että monet ruskeahiuksisetkin käyttää niitä vaaleampia sävyjä niin mietin että jos sellanen olis vähän luonnollisemman näkönen kun ne tummemmat sävyt?

Heidi (Ei varmistettu)

Löysin blogisi vasta pari kuukautta sitten, mutta olen rakastunut. En tiedä miksi, mutta blogisi paras kauneusblogi ikinä. Ehkä sellainen tietty maanläheisyys on se juttu, johon olen blogissasi rakastunut; kaikki on ihanan näköistä, mutta simppeliä ja helposti toteutettavissa ihan arkimeikissäkin.

Nyt kysyisin vinkkiä: itselläni on kalpea ja kylmänsävyinen iho ja vihreänruskeat silmät. Olen silmämeikissäni suosinut kylmiä ruskeansävyjä, koska harmaa, musta ja lämpimät sävyt saavat näyttämään väsyneeltä, vanhalta ja entistä kalpeammalta. Nyt olen kuitenkin kyllästynyt ainaiseen ruskeaan ja haluaisin jonkinlaista vaihtelua. Olen hieman arka käyttämään värejä meikeissäni, mutta joku ihana keskivaalea luumunsävy voisi olla askel eteenpäin. Ongelma vain on siinä, että helposti esim. juurikin luumunsävyjä käyttäessäni tulee herkästi mustelmaeffekti. Voisitko suositella jonkinlaista neutraalia sävyä, josta ei sitä tulisi?

Toiseksi, silmäni ovat mallia "pienet ja syvällä päässä", mutta haluaisin silti alkaa harjoittelemaan rajauksien tekoa. Luomivärillä tehdyt ylärajaukset jostain syystä leviävät helposti ja näyttävät täyttävän koko luomen, joten yksi askel voisi olla jonkinlainen eyeliner? Koska olen vaalea (kalpea), ei musta käy, joten ehkä jokin kiva kylmä mustanruskea? Lisäksi sen pitäisi olla helppokäyttöinen, jolla saisi aikaan ohutta jälkeä. Osaisitko antaa vinkkiä tähän ongelmaan?

Kommentoi