The blue is back.. once again

NUDE

Innostuin sinisestä ripsarista jo silloin, kun se löi itseään läpi isoissa muotinäytöksissä ja -kuvauksissa, mutta innostukseni laantui ihmeen nopeasti. Nyt, kun näin erään lehden kannessa uudelleen tämän 80-luvun nimikkomeikin, inspiroiduin kaivamaan sähkönsinisen ripsarini kaappien kätköistä ja laittamaan sitä eiliseen meikkiinikin! Pitänee ensi kerralla muistaa käyttää ripsarin levityksessä sitä kuuluisaa puuterikikkaa, niin saan silmämeikistä vielä näyttävämmän ;)

Vieläkö teitä muita kiinnostaa tämä meikkityyli vai tuntuiko sinisen ripsarin uusi tuleminen jo alunperin kaamealta?

Kommentit

Rapu (Ei varmistettu)

En ehkä aio nyt käyttää tätä :)

Aliisa (Ei varmistettu)

Pitäisi kokeilla.

Aliisa (Ei varmistettu)

:)

Aliisa (Ei varmistettu)

... sillä vaikuttaa kivalle:)

Erika Naakka
NUDE

hmm kesällä ruskettunutta ihoa vasten tää vois olla vieläkin ihanampi :)

Kiira (Ei varmistettu)

Mun ekat ripsarit tais olla anytimen mustan kökköhärvelin lisäksi Lumenen turkoosi sekä liila-ripsari (kato kahta eri värii!!). Sillon 2000-luvun alussa tykkäsin kovasti ja olin kovinkin coolin näköinen 10+vee tytsy, mutta nykysin kyllä haluan pysyä mahdollisimman kaukana kaikesta tuon tapaisestakaan:D. Ehkä vappuna menisi, mutta missään muussa tapauksessa ei!

Erika Naakka
NUDE

no mut kato ny kuinka coolit nää on! http://pinterest.com/pin/108297566010396622/ ;)

Emmi L. (Ei varmistettu)

Näyttää sulta tosi kivalta, mutta itsellä on ehkä vähän liian hyvässä muistossa äidin 80-luvun ripsarit :D

Emmi L.
http://happyfeetingblogi.blogspot.com

Laura (Ei varmistettu)

Tiedätkö mitään vedenkestävää sinistä ripsiväriä, joka olisi noin kirkas? Kokeilin jotain, (ehkä Yves Rocher..) joka oli kuivuttuaan aika tumma, eikä väri erottunut. Samoin Rimmelin kirkkaansinistä mustan vk-ripsivärin päällä, samalla lopputuloksella.

Ilmeisesti niitä ei kauheasti ole, mutta olen kiitollinen vinkistä jos satut tietämään :) (Ripseni siis suoristuu jos ripsiväri ei ole vk.)

Erika Naakka
NUDE

itse en tiedä muista sinisistä ripsareista, mutta tämän postauksen kommenttiboksista löytyy hyviä vinkkejä, esim Diorin Diorshow Waterproof.

http://nude.costume.fi/2012/08/23/runway-to-real-way-sininen-ripsari/

Anni (Ei varmistettu) http://loihtimokuju.fi/blogi

Tykkään!
Olin jo aiemmin ihastellut sun aikaisemmassa blogipostauksessa tota, mutta totaalisesti innostuin viimeisimmästä Trendin kannesta. Tai oikeastaan siitä innostuneena kokeilin ensin kuvausmeikissä yksissä kuvauksissa, jolloin päätin hakee itsellekin tota Rimmeliä, ja on jo ollut käytössä!
Toimii arkenakin, kun muuten meikki on tosi nude. :-)

Stella (Ei varmistettu) http://stelliinou.blogspot.fi/

Justiinsa eilen mietin, että pitäisikö tehdä postaus sinisestä ripsiväristä ja kysellä kuka tykkää kuka ei :D Itse en kyllä tykkää, tulee niin ala-asteen kouludiscot mieleen, että en vaan pysty ajattelemaan että sininen ripsari olisi high fashion!

Kommentoi