The Born This Way Ball

NUDE

Pääsimme eilen seuraamaan vuoden odotetuinta keikkaa, kun saimme Irenen kanssa Berneriltä kutsut Lady Gagan The Born This Way  -konserttiin Helsingin Hartwall Areenalle. Ennen keikkaa maistelimme A21 Coctail Loungessa Lady Gaga -teemaan sopivia mustia drinkkejä ja coctail-paloja, ja pääsimme myös haistelemaan Gagan lokakuussa myyntiin tulevaa hajuvettä. Sitä täytyy saada! Halusimme siskon kanssa laittaa Gagaa varten jotan vähän räväkämpää päälle ja mä päädyinkin sitten värjäämään pidennysteni latvat pinkeiksi. Siskolle tehtiin Saara Sarvaksen innoittamana irokeesiranskis ja lisättiin joukkoon myös vähän H&M:n sinisiä hiuslisäkkeitä. Tältä näyttivät meidän konsertti-lookit:

Olin katsomassa Lady Gagaa vuonna 2009 kun laulajatar oli vielä melko tuntematon ja esiintyi Kulttuuritalolla vain kouralliselle väkeä. Taustatanssijoita oli tuolloin ehkä kuusi, eikä lavasteista ollut tietoakaan. Gaga oli silti kupla-asussaan ja blondeissa hiuksissaan jo tuolloin uskomaton lavapersoona, eikä jättänyt ketään kylmäksi. Sen jälkeen olen Gagaa aika vakavasti fanittanut, mutten ole käynyt enää katsomassa hänen keikkojaan, joten en osannut ollenkaan odottaa sitä mitä eilen tapahtu. Konsertti oli kuin suurta teatteria tarinoineen ja massiivine lavasteineen. Gaga lauloi ihanasti, ja tanssi ja juoksi koko kahden tunnin ajan. Hän myös otti koko ajan kontaktia yleisöön mm. laulamalla eräälle katsojalle onnittelulaulun. Olin aivan kylmillä väreillä ja kyyneleet silmissä koko ajan. Tämän jälkeen mun on pakko päästä tämän suvaitsevuuden kuningattaren keikalle vielä uudelleen!

I love you Gaga! <3

Kommentit

tiippa (Ei varmistettu)

oi kuinka söpöt hiukset!

Mutta en kyllä allekirjoita, että 2009 Gaga ois ollu vielä "melko tuntematon".
Poker face löi läpi vuodenvaihteessa 2008-2009 ja 2009 alussa joka clubilla soi Gaga monta kertaa illassa :D jopa Suomessa. Ja varsinkin meijän abiristeilyllä :D ja samoin soi just dance jo silloin.

Erika Naakka
NUDE

Kiits! Kyllä Gagalla oli nuo biisit jo silloin, mutta siltikään moni ei tiennyt itse esittäjää. Vähän sama kuin tää Call me maybe -biisi. Kaikki on sen kuullut, mutta harva tietää laulajan nimeä tai ulkonäköä. Ja tosiaan kertoihan tuo Gagan esiintymispaikka hänen suosiostaan sillon :)

Vilma-Sofia (Ei varmistettu) http://vilma-sofia.blogspot.com/

upeita hiuksia!!! :)

Erika Naakka
NUDE

Kiitos kiitos :)

Elli (Ei varmistettu)

Kivat lookit! Ja mä komppaan Erikaa, muistan kun Gaga oli Suomessa sillon -09 ja ihmettelin, miten se keikka olikin niin pieni kun just sillon oli se hype alkanut. Mutta keikalle asti ei ihmiset vielä tuolloin osanneet.

tiippa (Ei varmistettu)

ai, en vissiin sitten ollu tajunnu, ettei yleisesti porukka ollu vielä hoksannu Gagaa :D koska ite fanitin jo sillon kans! :p

Erika Naakka
NUDE

No tosiaan niin mäkin! Ja sit olin ihan äimänä kun mun sisko ei silloin tiennyt kenen keikalle olin menossa. "Kuka ihmeen Lady mikä-se-nyt-oli?" :D

Jutta (Ei varmistettu) http://cherryleecouture.blogspot.fi/

Täällä ollaan täysin samaa mieltä eilisestä keikasta! Ihan uskomaton elämys!! Ja pakko päästä uudestaan :)

Tosi hienon ja teemanmukaisen asun olit pistäny kasaan meikkiä ja pinkkiyttä myöten :)

Erika Naakka
NUDE

Kyllä! En tosiaan yhtään osannut odottaa. Se oli ihan uskomatonta! Ei tollasta voi nähdä missään muualla!

Ja hei harmi ettei törmätty siellä, yritin kyllä kovasti tiirailla sua väkijoukosta, mut silmiin osu vaan Teivo Loman ja Olli Herman :D

nenna (Ei varmistettu)

aivan ihanat hiukset kummallaki!! miten tuo irokeesiranskis tehään?

Erika Naakka
NUDE

kiitos! :) voisin joskus tehdä tutorialin tai sitten kampauksen keksijä, eli saara sarvas saa tehdä sen ;) mutta siis tein ranskanletin väärinpäin ja revin siitä letistä suttuisemman ja pöyheämmän.

Ronjamiini (Ei varmistettu) http://ronjamiini.blogspot.fi/

Aivan mahtavat lookit teillä! Saan sun blogista niin paljon inspiraatiota!!
Mistä muuten tota pinkkiä hius väriä saa? eikö se ollutkin jotain hiuspuuterin tapaista, mikä lähtee pesussa pois? :o

Erika Naakka
NUDE

Jee kiitos! :) Ja hyvä jos saat, se on vähän mun blogin tarkoituskin :)

Hyvä kun kysyit, se on siis Davinesin värihoitoainetta, jossa on siis ilmeisesti suoraväripigmenttejä. Ihan hullua ainetta!! Siis suosittelen, jos on esim. punaiset hiukset ja haluaa säilyttää värin kirkkaana. Tai jos haluaa värjätä hiuksensa pinkeiksi. En tiedä vielä miten se pesussa lähtee. Luulisin, että se häipyy muutamassa pesussa ainakin osittain. Mutta kirjoitan siitä tökötistä lisää varmaan ensi viikolla :)

Noora`s Day (Ei varmistettu)

Onpa teemaan sopivat hiukset! :) mahtoi olla onnistunut keikka Gagalle!?

Erika Naakka
NUDE

No oli todella onnistunut! Mä olin ainakin monttu auki koko keikan ajan :D

Tanja (Ei varmistettu) http://rintessa.blogspot.fi/

Hei mitä noi H&M:n hiuslisäkkeet oikein on? :O Onks toi joku ihan uus tuote, ku en ite ainakaa oo nähny tollasia? Ihan huipun näkönen ku on tehty sinisellä vähän tehosteraitoja letin sekaan, mäki haluun kokeilla!! :)

Erika Naakka
NUDE

Löydettiin H&M:stä siis ihan muovisia sinisiä hiulisäkkeitä, jotka saa niissä pidennyksissä olevalla pinnillä kiinni. Mut ne on sit tosi muovisen näköisiä ja kiiltäviä, joten mä suihkutin niihin vähän kuivashampoota, et ne näyttäis vähän ees aidoilta ;) Lisäks Irenen hiuksissa on turkoosia IsaDoran hiusmaskaraa, joka ei tosin hirveesti ton kirkkaan turkoosin viereltä erotu.

Tanja (Ei varmistettu) http://rintessa.blogspot.fi/

Ai joo, muovi ei varmaan välttisti kovin luonnollisesti hiuksiin sekoitu :D Mut tossa kuvassa ainaki näyttää tooooosi siistiltä! Veikkaan et ei hirveen kallis kuitenkaa ollu, joten vois kuitenkin itteki kokeilla jos jostain löytää :)

Kommentoi