Euroviisujen inspiroivimmat kampaukset

NUDE

Viime vuonna pääsin Schwarzkopfin mukana seuraamaan Euroviisujen finaalia Malmöön ja se kai käynnisti meikäläisessä pienen fanituksen. Ja nyt se täytyy varmaan myöntää niin itselle kuin teillekin: minä olen Euroviisuhullu! En siis niin suuri, että tietäisin esimerkiksi kisaajien taustoista sen enempää, kuin mitä lähetyksessä kerrotaan, mutta kyllä kisoja tulee seurattua tiiviisti ihan semifinaaleista lähtien. Kisoista saa myös kivasti inspiraatiota uusiin kampauksiin ja meikkeihin. Siksi ajattelinkin tänään laittaa tänne blogiinkin kaksi mua eniten säväyttänyttä kampausta viisulavalta.

Hollannin naissolistin kampaus on trendikäs ja henkii 60-lukua modernilla otteella. Kampaus on helppo tehdä, kokeilin nimittäin tätä juuri äsken. Myös Ilse DeLangen meikki sopii tyyliin, alaripset ovat kuin suoraan 60-luvun huippumalli Twiggyltä! Myös kappale on yksi omista suosikeistani :)

Toinen kampaus nähdään illalla Puolan edustajan Cleon päässä. Hiuksien sekaan letitetyt huivit ja kankaat ovat olleen viimeaikoina muotinäytöksissä kova juttu. Cleon piiiitkä letti, isot kukat ja tarkka kissansilmärajaus tekevät tästä lookista kopioimisen arvoisen ;) Heh kappaleesta en taida sanoa mitään, mutta ainakin biisille tehty video on.. noh.. erikoinen ;D

Euroviisufinaali käydään siis tänään Kööpenhaminassa ja lähetys alkaa TV2:lla klo 22.00. Go Softengine!!

Kuvakaappaukset Youtubevideoilta (tästä ja tästä).

Kommentit

Emmi L. (Ei varmistettu)

Ihailin kanssa tuota Puolan edustajan kampausta :) Aivan mieletön!

Emmi L.
http://happyfeetingblogi.blogspot.com

Erika Naakka
NUDE

Viisuista saa niin hyvin inspistä! :)

LaJo (Ei varmistettu)

Hollannin kampauksesta olisi kiva saada tutorial :) Biisi oli todella kaunis!

m (Ei varmistettu)

Hauskaa, että laitoit Puolan edustajasta kuvan! Pohdin viisuja katsellessa, että ketä hän muistuttaa. Lopulta keksin, että sinua :D Olin ihan varma kuvan täältä bongatessani, että mainitset jotain yhteisistä piirteistä :D Eikö kukaan muu huomaa yhdennäköisyyttä?!

Erika Naakka
NUDE

Haha siis mitä eihän muistuta! :D Vaikka ei kyllä haittaisi, vaikka muistuttaisinkin noin kaunista naista :)

minttu (Ei varmistettu)

Mä huomasin saman kanssa! Ootko varma ettei sulla ole sukujuuria Puolaan :D

Erika Naakka
NUDE

Hahhah no enhän mä kyllä 100-prosenttisen varma ole! :D

Kommentoi