The flip

NUDE

Irene-siskohan tästä kirjoitti jo viime vuonna, mutta mä hokasin tän vasta nyt; "juppikupla" on todella tullut takaisin! Tai vähintääkin juppikuplaa lähentelvästä sivuheitosta on viimeaikoina tullut niin julkkisten, kuin muotimaailmankin lemppari. Tätä mä lähden ehdottomasti hakemaan seuraavassa viikonloppukampauksessani :) Iskeekö vai eikö iske?

The flipistä kirjoitti myös Allure-lehti, josta iso osa kuvista on, loput täältä ja täältä.

Kommentit

Marianne (Ei varmistettu) http://losingmymindoverandoveragain.tumblr.com/

Mä oon pitkään "heittänyt" aina yli kasvaneen otsikseni noin. :D En ole mitenkään erityisemmin asiaa edes ajatellut. Tuntuu vaan jotenkin luonnolliselta laittaa hiukset noin. :)

Erika Naakka
NUDE

no mut luonnollisuus onkin nyt kaiken a ja o! niin meikkauksessa, kuin kampauksissakin :)

Chatte (Ei varmistettu)

Mä oon jo pitkään ihaillut Stewartin hiustyyliä, tai lähinnä Twilightin Bellan hiustyyliä. Se on niin mukavan rento, mutta silti laitetumman näkönen, kuin vaikka hätäponnari!

Erika Naakka
NUDE

no joo, ehkä ainakaan tota kristenin tukkatyyliä ei ihan voi kutsua juppikuplaksi. mutta jotain sinne päin se on :)

Anni (Ei varmistettu) http://www.loihtimokuju.fi/blogi

ISKEE! Ja mun otsis on tuohon jo luonnostaan täydellinen, kun pyörre nostaa sen automaattisesti tuohon asentoon. Mut kyllä se nykypäivän juppikupla pitää olla tuollainen luonnollinen, ei liian laitettu ja yhdistetty ehdottomasti rennon rosoisiin kiharoihin. ;-) NAM.

Memmu (Ei varmistettu) http://samesm.blogspot.com

Ehottomasti iskee!! Nyt tarvisin enää himpun pitemmän tukan, että se toimisi itelläkin :)

zarp (Ei varmistettu)

No mulla tuo kuuluu perustyyleihin, joko keskijakaus tai sitte tämä tämmönen koska omistan vahvat pyörteet, eivätkä hiukseni taivu lainkaan tavalliseen sivujakaukseen. Ja tykkään kyllä ite. :)

marsku (Ei varmistettu) http://marsqn.blogspot.com

Supercool! Varsinkin pinkeillä huulilla <3

http://marsqn.blogspot.com

Heini (Ei varmistettu)

Mulla on aiiina tukka noin. En oo koskaan kuullukkaan, että sitä kutsutaan "juppikuplaksi" :D :D
Veli on aina kutsunu sitä conan o'brieniks, joka on kuulemma ajaton look :D

Taru (Ei varmistettu) http://homeatlastblog.blogspot.com

Kääk, mä oon jotenkin hieman shokissa tästä; toihan on se sama geeliheittari, millaisen mä väänsin aina itselleni ala-asteen viidennen luokan discoon... OMG. :D Olen siis liian vanha ehkä tähän? ;)

Erika Naakka
NUDE

haha :D uskon, että tämä saattaa järkyttää niitä, jotka on elänyt edellisen juppikupla-ajan :D mut kyllä se siitä, rohkeesti vaan kokeilemaan vaikka vähän matalampaa heittolettiä ;)

MANE (Ei varmistettu)

Eikä, mä en tienny et tuolla tyylillä on ees nimi :D mun tukka taipuu luonnostaan tuollaiseen ja sen takia en voi pitää otsista :/

Laura (Ei varmistettu)

Mitenkäs tuon saisi pysymään niin, ettei se valahda silmille? Tykkään, mutta en valahtelusta. :)

Erika Naakka
NUDE

no sitä mä tässä yritän itsekin pohtia. hmm.. mä ainakin ajattelin kokeilla muotovaahtoa ja lämpörullia, joilla saisin tyveä nostettua. lisäksi kuivashampoota, tupeerausta ja lakkaa, eiköhän niillä pysy ;)

Anni (Ei varmistettu) http://www.loihtimokuju.fi/blogi

Mä nyt näin näkemättä sun hiuksiasi annan tämmöisen yleispätevän neuvon, että otsaosiota kannattaa kampaajalla ainakin keventää, jos ei sivuotsista halua leikata. Föönillä tuuheuttavan tuotten kans föönaat ylöspäin ja vastakkaiseen suuntaan, mihin haluat heiton kääntyvän. Niin saa eniten kuohkeutta. Ja sit joku vaha / kuivashampoo / hiuspuuteri avuksi, niin ei pääse valahtamaan. Viimeistelyyn lakka sen mukaan haluaako, että se on sormilla harottavaa mallia vai mahdollisimman liikkumaton: luonnolliseen kevyempi ja hienojakoisempi, kestävimpään versioon mahdollisimman kovapitoinen. PAITSI, jos hiukset on todella hennot, kannattaa jättää superstrongit suorilta käyttämättä. Tuotteiden pito on hyvä valita hiusten paksuuden mukaan, koska ohutta hiusta kaikki megapitävät lätistää. :-)

Tiina (Ei varmistettu)

Sama täällä, mulla menee tuollain hiukset ihan luonnostaan :) kiva tuo nimi tosiaan :D

Erika Naakka
NUDE

Tajusin muuten juuri, että mun lempibloggaajalla, Angelica Blickilläkin on aikamoinen heittoletti monissa postauksissaan! Esim tässä: http://nyheter24.se/modette/angelicablick/2013/02/08/trouble/ Siis nyt mä ainakin haluun samanlaisen! ;)

Tiitu (Ei varmistettu) http://www.tiitula.com

En tykkää. En tykännyt siitä sillon ala-asteen lopulla enkä tykkää nytkään. Eikä se sovi mulle. Toisilla voi näyttää ihan kivaltakin.

Kata (Ei varmistettu) http://stellealcioccolato.blogspot.fi/

Toi vois toimiakin, kun mulla on edessä pyörylä, joka nostaa hiukset väkisinkin noin. Ainakin, jos otsatukka kasvaa ylimittaiseksi! Vielä enemmän mun huomion kiinnitti silti nuo ihanat mattapinkit huulet! Tarttee lähteä huulipunaostoksille, hih. :)

Kiiku (Ei varmistettu)

Toi näyttää kivalta, omallekin tukalle suihkun jälkeen usein käy noin, mutta eihän se malta tossa asennossa pysyä!

Johanna Piispa (Ei varmistettu)

Kerro ja näytä miten tää tehdään!!! Mun lössähtää ja valahtaa aina:(

T. Haluan kuohkean juppikuplan

Erika Naakka
NUDE

yritän tehdä lähiaikoina jonkun hyvän reseptin kuohkeaan juppikuplaan ja kerron kyllä heti, jos keksin sen! :)

Laura (Ei varmistettu)

@ Anni; Kiitos neuvoista! Paljon tavaraa siis vain tukkaan :)

Kommentoi