Glitter roots

NUDE

Kerroin teille jokin aikaa sitten ainakin Instagramin vallanneesta hiustrendistä, glitter-tyvestä. Lupasin kokeilla juttua heti, kun saan tarvikkeet kasaan ja nyt lunastan lupaukseni. Ja täytyy nyt myöntää, että mä olen täällä ihan silmät sydäminä!

Ihana glitter-kokoelma löytyi Sinellistä ja geeli lähetettiin ystävällisesti minulle KC Professionalilta heti postaukseni jälkeen. Tein homman niin, että sekoitin kahta pienirakeisinta glitteriä ja geeliä yhteen muovisen alustan päällä ja levitin tahnaa jakauksen kohtaan litteällä ja kapealla Real Techniquesin Pointed Foundation Brush -meikkivoidesiveltimellä.

Kannattaa muuten käyttää reippaasti glitteriä geeliin nähden. Jos levität hiuksiisi laimeaa glitter-tahnaa, saattaa lopputulos näyttää siltä, että saattaisit kipeästi kaivata hilseshampoota. Sama homma pätee levitykseen; tahnaa ei kannata levittää liian leveälle alueelle, noin parin kolmen sentin kaistale riittää.

Hiukset kannattaa myös ennen levittämistä painaa geelin kanssa mahdollisimman littanaksi jakauksen kohdalta. Näin saat jakauksesta mahdollisimman tiiviin ja glitterin lähelle päänahkaa. Poispesu onnistui myös hyvi, shampoo riitti. Aloitin pesun kuitenkin niin, että pidin hiukset vielä kiinni ja pesin jakauksen pää alaspäin. Näin poispeseytyvä glitter ei jää hiuksien pituuksiin vaan tippuu suoraan viemäriin.

Mitäs sanotte, kuka lähtee testaamaan? ;)

// I tried the new super cool hair trend, glitter roots. And I lo-ve it! Isn't this perfect trick for a party look?

FOLLOW NUDE BLOG: BLOGLOVIN' + FACEBOOK

Kommentit

hannamariavv (Ei varmistettu) http://www.hannamariav.com

Ihan törkykaunis ja tuo sininen sopii sun tummaan hiukseen todella kauniisti! :) Milläköhän sitä lähtisi kokeilemaan punaiseen tukkaan, vihreä tai kulta voisi olla joulun alla hauska :D

hanna
www.hannamariav.com

Essibltn (Ei varmistettu)

Eikä! Ihan törkeen ihana! :-D Täytyy itekin testailla, eikä sitä tiedä vaikka uutena vuotena löytyisi myös yhtä makea jakaus! ;) Ihana, ihana, ihana...

<a href="http://essi-bltn.blogspot.fi/" rel="nofollow">essi-bltn.blogspot.fi</a>

Heinz (Ei varmistettu)

Mä haluun speksit tuosta silmämeikistä!

Erika Naakka
NUDE

Joo ne on tulossa heti maanantaina! :D 

Milla K (Ei varmistettu) http://lackofcolour-millak.costume.fi/

Tää on niiin makee :D Ei yhtään semmosta klassista meikää, mutta joku tässä kiehtoo! Voisko tätä toteuttaa avonaiseen tukkaan?

annika s (Ei varmistettu)

Eikäää miten ihana! Sopii niin hyvin sulle :D Ja muutenkin näytät tosi kauniille!

JoV (Ei varmistettu)

!!! Tä menee niiiiiin kokeiluun ens viikon pikkujouluissa. Itelläkin on tumma tukka, joten taidan itsekin kääntyä sinisen/turkoosin puoleen.

Deceiving Appearance

Näyttääpä todella hyvältä! Ihana tuo turkoosi tummissa hiuksissa, käy tosi hyvin :) Ja nuo nutturapallurat on myöskin söpöt! 

Hitsi, täytyy ehkä lähteä itse kokeilemaan myös. Mietin jo, että omaan vaaleaan päähän saattaisi tummanvihreä tai violetti sopia parhaiten, hmm... 

paprikakoi (Ei varmistettu)

Tämäkö seuraava trendi? Ei todellakaan kolahda, vaikka olet tehnyt sen nätisti ja valinnut ihanan värin niin trendi ei ole itsessään mitenkään hieno. Trendi vaikuttaa pikemminkin jäljeltä jonka lapsi tekisi vetämällä jakauksen yli liimapuikolla ja ripottelemalla siihen glitteriä. Sopii ehkä vapuksi kun muutenkin hullutellaan pukeutumisella. Jyrkkä ei.

SL (Ei varmistettu)

Tosi hienolta näyttää, mutta itse en osaisi käyttää tuollaista kun ehkä naamiaisissa :D

Su (Ei varmistettu)

Näyttää tosi makeelta! :)

Mutta tässä menee samalla tavalla muovia viemäriin kuin niissä kuorivissa tuotteissa, joissa on niitä mikromuovirakeita.. Eikö niin? Melkeinpä pitäs jotenki saada noi tuolta pesuvedestä talteen, jos pyrkii noita vesistöjä säästämään kuormitukselta. Sinänsä voi siis olla hieman hankalahko trendi.

Erika Naakka
NUDE

Mä taas uskon, että ainakin nämä glitterit ovat niin suurirakeisia, että ne varmasti jäävät vedenpuhdistamojen suodattimiin. Tosin enhän mä voi tästä varma olla :/

Miumali (Ei varmistettu)

Jäisköhän noi glitterit kiinni sellaiseen lattiakaivon suodattimeen, joita on ainakin SINI-tuotteilla...?

Ympäristötieteilijä (Ei varmistettu)

Ei tosiaankaan jää suodattimiin. Menee läpi niin että heilahtaa, sillä ne hajoavat matkalla jätevedenpuhdistamolle yhä pienemmäksi ja pienemmäksi. Sitä paitsi jätevedenpuhdistamojen "suodatus" on lähinnä karmean jätteen mekaanista erottelua eikä tiheän sihdin läpi suodattamista. Nätin näköinenhän tuo on, mutta en osaa arvostaa sitä, että glitter päätyy kalojen ruuaksi.

Ympäristötieteilijä (Ei varmistettu)

Eikä auta suodattimet lattiakaivossakaan. Vaikka glitter jäisi siihen, niin se hajoaa mikroskooppisen pieniksi paloiksi ja osa menee aina läpi.

Nää oli nyt vähän myöhäisiä kommentteja, kun tää postaus on julkaistu ajat sitten. Toivon vaan että ihmiset ymmärtäisivät tämän mikromuovin haitallisuuden. En voi ymmärtää :/

lukija (Ei varmistettu)

Vau tosi kiva idea, esim. UV:n juhliin vois kokeilla! :) Nyt on kuitenkin pakko myös antaa vähän palautetta tuosta sinun englanninkielen osiosta. Itse en näe mitään järkeä, että blogin postaus on ensin kirjoitettu suomeksi ja sitten lopussa "englanninkielinen versio" on typistetty 1-2 lauseeseen. Jos asiaa ajattelee sellaisen lukijan näkökulmasta, joka ei puhu suomea mutta haluaisi seurata blogiasi ja saa jokaisesta postauksesta irti vain pari lausetta, niin en suoraan sanottuna näe tällaisessa touhussa mitään tolkkua... Eikö sitten olisi parempi pitää blogia vain suomeksi/englanniksi, jos ei jaksa/ehdi panostaa molempiin osioihin samalla tavalla?

Kaitlin (Ei varmistettu)

Ihanan söötti look &lt;3
Ja just kun joku viikko sitten siivotessa meinasin heivata kasan "turhia" hileitä jonkun toisen ongelmaksi kun enhän minä edes askartele, mutta taidankin nyt kaataa ne päähäni :D

MARI L
Rakkautta & Mamarkiaa

Kiitos ohjeista! Linkki juttuun:

http://www.lily.fi/blogit/rakkautta-mamarkiaa/tyomina-ja-kiitos

Ihanaa uutta vuotta!

 

Kommentoi