Häämeikin testailua osa 1/2

NUDE

Kohta koittaa jännät ajat! Nimittäin kuukauden päästä Irene-siskoni menee naimisiin ja vaikka jännitystä kaasona olemisesta on riittämiin, lupauduin vieläpä meikkaamaan ja tekemään morsiamen kampauksen! Siksipä testasimme siskolle paria häämeikkiä ja tässä versio 1. Huomenna saatte sanoa, kumpi kahdesta lookista on parempi ;)

Pohja on yksi häämeikin tärkeimmistä osista. Sen pitää olla hehkuva, mutta peittävä ja toisaalta kevyt, mutta kestävä. Siksi sisko olikin käynyt ostamassa ihan kunnollista kamaa: Lancômen Teint Idole Ultra 24H -meikkivoidetta. Aloitimme kasvomeikin pohjustamalla ihon No7:n Airbrush Awaylla, jota Irenen meikkaajatuttu oli suositellut. Tämän jälkeen kasvoille levitettiin Cailap by Mariela Sarkima -siveltimellä meikkivoide ja silmien alle sipaisin hieman MAC Pro Longwear -peiteainetta.

Hehkua ja varjostusta haettiin näillä tuotteilla: varjostuksiin Anastasia Contour Kit (saatu täältä) ja korostuksiin theBalmin Mary Lou Manizer Luminizer (saatu Feeluniquelta). Poskipunana toimi ARTDECO & Talbot Runhof Blush Couture ja arskapuuterina käytettiin Benefit Hoolaa. Siveltiminä Iberolta saatu poskipunasivellin sekä EcoToolsilta saatu ihana jättiarskapuuterisivellin ja pienempi poskipunasivellin.

Tämä silmämeikki tehtiin itseasiassa mun oman Jessica Alba -meikkitutorialin mukaisesti ja lähes samoilla tuotteilla. Pohjustuksessa käytin tietysti Urban Decayn Eyeshadow Primer Potionia (tilattu täältä). Vaalea sävy on Urban Decay Naked-paletin sävy Virgin (paletti täältä) ja varjostus on tehty IsaDora Matte Chocolates -paletin tummimmalla sävyllä. Taisin tosi sekoittaa joukkoon hieman mustaa luomiväriä Naked2-paletista.

Siveltiminä käytin sekalaisesti Cailapin häivytyssivellintä, Real Techniquesin Base Shadow Brush -luomivärisivellintä sekä MACin siveltimiä 217 ja 239. Rajauksessa toimi Oriflamen theONE Eye Liner Stylo ja kulmakarvoissa MAC Eye Brows -kulmakarvakynä sävyssä Stud.

Huuliin Irene halusi jotain nude-sävyä ja olikin käynyt hakemassa itselleen MACin Cremesheen-punan sävyssä Peach Blossom. Ennen sen levittämistä huulet rajattiin Lumenen Wild Rose -rajauskynällä sävyssä 13. Jonkinlaiset irtoripset ovat juhlameikkiin mielestäni ehdottomat, joten häämeikki viimeisteltiin i-ENVY by Kissin Juicy Volume 02 -irtoripsillä (saa esim. Sokoksista).

Täytynee sanoa, että olen tyytyväinen lopputulokseen. En siis ole ammatiltani mikään meikkaaja-kampaaja, joten näinkin onnistuneesti toiselle tehty meikki saa mut kyllä hihkumaan ilosta. Täähän vois olla ihan kivaa! ;P

FOLLOW / SEURAA: FACEBOOK | BLOGLOVIN’ | INSTAGRAM

Kommentit

Tanja (Ei varmistettu)

WAU! Kylläpä on todella kaunis meikki! Täytyy myöntää, että yllätyin todella positiivisesti :D ei sillä, että olisit huono meikkaamaan, sillä olet todella hyvä, mutta vähän kuitenkin epäilin ensin, että mitenköhän häämeikki onnistuu amatööriltä... mutta tuo on aivan täydellinen :)
Toki täytyy antaa vähän kredittiä mallillekin - siskosi on niin kaunis, että helppohan siitä on taikoa oikea prinsessa ;)

Jonttu (Ei varmistettu)

Vautsi vau miten kaunis meikattava ja mikä meikki. Aivan täydellistä. Ei voi kuin lumoutuneena tuijottaa noita kuvia. :)

Johanna Piispa (Ei varmistettu)

<33 upee!

Ella (Ei varmistettu)

Kaunis meikki :) Omaan makuuni pohja on häämeikkiin liian paksun ja tunkkaisen näköinen ja varjostukset liian oranssit, mutta muuten oikein onnistunut! Irenelle sopisi omasta mielestäni ennemmin sellainen kuulas, kirkas ja heleä pohja tumman silmämeikin kera, koska paksu ja lämpimän sävyinen pohja ja tummat silmät näyttää yhdessä vähän epäsiistiltä.

Sale (Ei varmistettu)

Oon samaa mieltä edellisen kommentoijan Ellan kanssa, jotenkin kaipaan meikkiin enemmän raikkautta ja kuulautta, meikkipohja näyttää melko paksulta mielestäni. Luomivärikin näyttää jotenkin hieman tönkösti asettuneelta... Mutta muutoin meikki on kyllä kaunis ja morsian etenkin, varmasti tulee näyttämään häissä upealta. Innolla odotan huomista versiota. :)

Saara (Ei varmistettu) http://girlwithapoodle.blogspot.fi/

Oikein sievän näköinen :)

http://girlwithapoodle.blogspot.fi/

Ammattimeikkaaja (Ei varmistettu)

Mitä ihme nillitystä täällä on kuulaudesta? Häämeikki ei ole mikään kesäbilemeikki vaan sen kuuluukin olla huolitellumpi. Ja koska sen tulee kestää koko päivän, sen on pakko olla mattaisempi ja paksumpi. Näissä kuvissa näyttää kuitenkin todella kuulaalta ja kauniilta. Aivan kuin edelliset pari kommentoijaa olisivat katsoneet jotain ihan eri kuvia!

mjai (Ei varmistettu)

Munkin silmään tuo pohja on jotenki aika tunkkaisen näköinen. Ois ollu kiva myös, jos ois ollu yks kuva suoraan edestäpäin :)

Annika (Ei varmistettu)

Miten kauniit huulet hänellä onkaan. :)

Aurora (Ei varmistettu)

Todella kaunis, hehkuvalle morsiamelle sopiva meikki! :)

roosa (Ei varmistettu)

kyllä liian meikatun näköinen saisi olla luonnollisempi silmät liian tummat malli kyllä kaunis.

Miiwa (Ei varmistettu)

Morsian on todella kaunis, mutta tosiaan pohja ja silmämeikki ovat jotenkin tunkkaisia. Olisikohan meikkivoide liian tummaa, tai sitten nuo varjostukset tosiaan? Tässä taitaa kyllä olla kyse klassisesta syndroomasta, eli monet oikeasti kauniit naiset eivät mielestäni näytä sitten enää paklattuina niin raikkailta. Less is more, vaikka häämeikistä kai tyypillisesti tehdään yleensä tummempi. Näkyy luonnonkauneus paremmin meikin alta. :)

Erika Naakka
NUDE

Niinkuin jollekin taisinkin vastata, häämeikin täytyy olla arkimeikkiä paksumpi. Muutoin sitä saa olla päivän aikana korjailemassa. Hehkua on paljon, sitä vain oli vähän hankalaa saada näkyviin valokuvassa :)

Irene Naakka (Ei varmistettu) http://blogit.iltalehti.fi/mademoisellepigalle/

Onneksi vain morsiamen, sulhasen ja meikkaajan mielipiteillä on merkitystä. Kukaan ei ole tullut ajatelleeksi, että millaista meikkipohjaa morsiamen eli meikäläisen iho vaatii. En mä ole mikään nukke, jolle voi valita minkä millaisen meikkivoiteen tahansa. Ihoni on aknesta arpeutunut ja kärsii edelleen hormooninäpystä, joten jos joku kuvittelee että suostun astelemaan alttarille yhtään ohuemmassa meikkikerroksessa niin saa kyllä kuvitella ihan keskenänsä :D Plus että näissä kuvissa meikki ei todellakaan näytä paksulta - taitaa olla kommentoijien tietokoneen näytöissä jotain vikaa hehee :)

Ella (Ei varmistettu)

En tiennyt että kommenttini aiheuttaisi jollekin pahaa mieltä ja olen kyllä samaa mieltä siitä että toki pohjan täytyy olla pysyvä ja peittävä, mutta omaan silmään tämä kuvien meikkipohja näyttää paksulta ja "rasvaiselta", että jos päivän aikana vähänkään hikoiluttaa (niin kuin luultavasti tekee), saattaa meikki helposti kerääntyä "juonteisiin" tai muuttua rasvaisen ja kiiltävän näköiseksi. En sano tätä edelleenkään pahaa mieltä aiheuttaakseni, vaan siksi että sekä morsiamella että meikin tekijällä tulee vähän erilaisia näkökantoja asiaan ja tässä vaiheessa kun pystyy vielä muuttamaan vaikka koko meikin, on mielestäni parempi kuulla kritiikkiä kuin vasta vaikka häiden jälkeen. Ja makunsa kullakin, mutta minulle on koulussa opetettu hääehostuksen teko ja tämä ei vastaa sitä mitä minä olen oppinut, joten siitä johtuu tällainen eriävä mielipide :)

tiippa (Ei varmistettu)

Mää luulen, että tässä meikkipohjassa sen "tunkkaisuuden" aiheuttama syyllinen on toi theBalm Mary Lou.., koska se on (ainakin kuvissa) liian vaalea ja liian viileänsävyinen verrattuna etenkin varjostustuotteeseen. Muuten tosi kaunis meikki!

laura (Ei varmistettu)

VAU! todella upea meikki!!

Essie (Ei varmistettu)

Tosi kaunis meikki! Tuo meikkivoide on superihana ja oikeasti peittävä muttei liian paksu, mutta sen sävyt ovat monen suomalaisen kannalta ongelma - itse ja myös parissa muussa blogissa törmännyt siihen, että sävyt ovat herkästi hiukan lämpimiä/tummia ja joidenkin iholla tämä tuppaa vielä tummumaan. Minusta näin kesän jälkeen se ei ole kuitenkaan ongelma ollenkaan, eikä näy lainkaan häiritsevältä kuvissa, päinvastoin, mutta innolla myös odotan kullanhohtoista meikkivaihtoehtoa :) Itsellä käytössä Lancomen kevyempi meikkivoide Miracle Air de teint, joka on arkikäyttöön ihana, mutta ei sillä kyllä koko päivää ja yötä kestävää häämeikkiä tehdä jos ihossa on mitään korjattavaa...

Kommentoi