Häämeikin testailua osa 2/2

NUDE

Lupasin eilen, että esittelen teille myös tämän toisen kokeilumme, jonka teimme Irene-siskon kanssa hänen syyskuista häämeikkiään ajatellen.

Tämä versio on edellistä sumuisempi ja lämpimämpi. Luomiin valittiin kultaa ja ruskeaa: Urban Decayn Naked-paletin sävy Half Baked (tilattu täältä) ja IsaDoran Matte Chocolates -paletin tummin sävy. Meikki on siis pohjaltaan täysin sama kuin eilen nähty, mutta silmämeikkiä muutettiin hieman. Muut käyttämäni tuotteet löytyvät siis eilisestä postauksesta :)

Ja kysymys kuuluukin, kumpi meikeistä on parempi? Voi olla, että testailemme vielä muitakin vaihtoehtoja, mutta mun mielestäni meikkisävyt saisivat olla tällaiset lämpimät :)

FOLLOW / SEURAA: FACEBOOK | BLOGLOVIN’ | INSTAGRAM

Kommentit

Sini (Ei varmistettu)

Molemmat on tosi kauniita enkä osaa sanoa kumpi on parempi, mutta itse jättäisin tekoripset pois. Mun mielestä ne näyttää aina vähän draq queenilta, oli kuin lyhyet tahansa..

Jonttu (Ei varmistettu)

Itse myös jättäisin tekoripset pois. Juuri viikonloppuna olin häissä, missä morsiamella vain ripsiväriä, ja kaunis oli. Siskosi myös erittäin kaunis, joten nuo tekoripset voi varmaan unohtaa.

Joanna (Ei varmistettu)

Molemmat kauniita meikkejä, mutta ehkä tämän jälkimmäisen kannalla, koska värit ovat "pehmeämmät". Samaa mieltä myös, että tekoripset jättäisin pois. Tai ainakin laittaisin yksittäisiä ripsiä, niin lopputulos olisi luonnollisempi. Mutta nämä ovat makuasioita, ja paras meikki on se jossa morsian tuntee olonsa kauniiksi ja hyväksi :)

Meikki 2 (Ei varmistettu)

Ehdottomasti jälkimmäinen meikki! Mielestäni nuorekkaampi :)

Marjo (Ei varmistettu)

Tämä on ehdottomasti parempi. Saatan tietenkin ajatella vähän vanhanaikaisesti mutta itse suosin häämeikissä luonnollisia sävyjä ja tässä versiossa silmämeikki on paljon neutraalimpi ja näyttää paremmalta valkoisen (?) häämekon kanssa :)

Laura (Ei varmistettu)

Molemmat meikit ovat hurjan kauniita! Itsekin pidän lämpimästä meikistä, toisaalta valokuvien kannalta meikki saa olla vahvakin.

En tiedä meneekö teidän kohdalla turhan hifistelyksi, mutta ainakin tämä edelliskesän morsian mietti meikkiä osana kokonaisuutta, johon kuuluu paitsi puku (elegantti/ raflaava/ perinteinen/ moderni ...mitä näitä nyt on), myös koko juhlan luonne.

Itse valitsin edelliskesänä myös lämpimämmän ja pehmeämmän meikin koska ajattelin sen sopivan häiden henkeen joka oli rento, leppoisa ja kutsulistaltaan kaveripainotteinen. Ja ennen kaikkea mulla oli siinä meikissä luonnollisempi olla, en muutenkaan käytä paljoa meikkiä joten omalla kohdalla turhan tumma meikki olisi ollut liikaa.

Eli kaiken tämän lässytyksen pohjalta sanoisin, että se meikki, jossa Irenellä on kotoisampi olla. :)

Piia (Ei varmistettu)

Vau! Molemmat meikkaukset ovat äärettömän hyviä, mutta tämä sopisi mielestäni paremmin kauniille morsiammelle. Kulta ja ruskea tuovat tosiaan lämpöä kasvoille ja silmien sävy muuttuu upeasti! Aivan ammattilaisen tekemän näköinen :) viime postauksen kommenteissa oli tullut juttua meikkipohjan "tunkkaisuudesta", mielestäni meikkipohja on paksu, mutta ei tunkkaisen näköinen. Jos meikkipoja olisi kuulas ja ohut, joutuisi morsian sitä kohentelemaan päivän aikana ja tuskin sinä päivänä haluaa murehtia meikkejänsä! Toivotan ihanaa hääpäivää morsiammelle! Päädytte kumpaan silmämeikkiin tahansa, morsian on todella kaunis! :)

Erika Naakka
NUDE

Kiitos kivasta kommentista! :) Niin, kyllä morsianmeikin pitää illa arkimeikkiä paksumpi, ettei sitä tarvitse päivän mittaan olla koko ajan säätämässä. Eli vaikka täällä nyt huudellaan että liian paksu ja tunkkainen jne meikki, niin itse en ole ollenkaam sitä mieltä. Lisäksi hehkua on aika haastavaa saada vangittua kuvaan, joten luonnossa meikki on aina astetta kuulaampi kuin kuvissa ;)

Ansku (Ei varmistettu)

Mä taas tykkäsin ehdottomasti enemmän siitä ensimmäisestä, jotenkin raikkaampi ja näytti että silmät ja koko kasvot hehkuivat :)

Sale (Ei varmistettu)

Tää on ihana! Kuulas, kaunis ja nappisävyt. Eilinen harmaa oli jotenkin ehkä vähän halvan näköinen silmämeikissä mutta tää on ihan mieletön, luomiväri asettuu kauniisti. En tiedä onko tässä sama pohja mutta varjostukset näyttävät tässä kauniimmilta ja hillitymmiltä. Irene on kyllä niiiiiiin kaunis!

mjai (Ei varmistettu)

Hehe musta se eilinen oli parempi. Eiliset sävyt jotenki sopi kyllä paremmin kantajalleen!

annemaris (Ei varmistettu)

Eka meikki parempi =) Ja jos pukuinen on valkoinen, niin aina vaan parempi :) Luo kivaa kontrastia valkoiseen pukuun kun taas tollaset kultaset meikit sopii mun mielestä värikkäisiin (beige etc) vaatteisiin.

annika (Ei varmistettu)

Ehdottomasti tää jälkimmäinen, ihana :)

Oonaelina (Ei varmistettu)

Tämä on musta parempi :) lämpö sopii syksyyn jos saatais vielä ruska hääkuviin niin ois aika bueno! :P

märzu (Ei varmistettu)

Tämä ehdottomasti! Molemmat ovat kauniita, mutta tämä sai oikein leuan loksahtamaan! :) Mun mielestä tekoripsetkin ovat ihanat tässä.

Erika Naakka
NUDE

Kiitos rohkaisusta! Tässä ihan itsetunto romahtaa kun näitä kommentteja lukee hhaha ;D

Miina (Ei varmistettu)

Jälkimmäinen ehdottomasti. Se on paljon pehmeämpi ja syksyisempi ja tuo kauniimmin silmiä esille

Salla (Ei varmistettu) http://misspiggyspearls.blogspot.fi

Todella hienoja molemmat, mutta valitsisin eilisen meikin. Se oli niin ihanan raikas! :)

Annika (Ei varmistettu)

Itse olen tässä postauksessa näkyvän meikin kannalla! :) toki edellisen postauksen meikkikin on upea, mutta ruskea ja lämmin meikki omaan silmääni sopii paremmin ;)

jeejeee (Ei varmistettu)

Tämä meikki on todella nätti, tosi nätit sävyt. Tekoripset ovat kuitenkin erittäin raskaan näköiset, eli jotkut hieman luonnollisemmat tekoripset tai ripsitupsut voisivat olla paremmat:)

JonnaH. (Ei varmistettu) http://keyword-love.blogspot.fi/

Molemmat aivan ihania, mutta siinä ekassa meikissä oli jotain salaperäistä, joka vei voiton silmissäni.

Anna (Ei varmistettu)

Valitsisin tämän! Sopii myös morsiamen hiusten sävyyn :)

Salka (Ei varmistettu) http://inthislightandonthisevening.blogspot.com

Eilinen tuntui ehkä sopivan aavistuksen paremmin huulipunan sävyyn? :)

Riika (Ei varmistettu)

Sama tuli mullekin mieleen. Molemmat ihania, mutta kaiken kaikkiaa eilinen sopii morsiamelle paremmin vaikka itselleni laittaisin tuon luonnollisemman version.

Martina (Ei varmistettu) http://winditupblog.blogspot.fi/

Mä oon ehdottomasti tän lämpimämmän meikin kannalla :) Tuo jotenkin lämpöä Irenen kasvoihin ja on jotenkin pehmeämpi - se eka meikki oli ehkä kylmyydetään vähän "luotaantyöntävä" ja sopis ehkä paremmin baari/biletysmeikiksi kuin morsiamen meikiksi :) Mutta kaunis sekin!

tiia (Ei varmistettu)

Jälkimmäinen meikki on parempi:) Tuo ihanasti morsiammen silmien värin esille:) Mutta aivan ihania molemmat!

laura (Ei varmistettu)

Molemmat todella kauniita ja upeita meikkejä, mutta enemmän tykästyin kuitenkin ensimmäiseen :)

Aamu (Ei varmistettu) http://cremedebeauteblog.blogspot.fi

Molemmat ovat ihania, mutta tilaisuus huomioon ottaen minusta tämä on tyylikkäämpi ja lempeämpi. Musta ja harmaa ovat vähän kovia sävyjä, tästä tulee sopivaa lämpöä ja herttaisuutta.

viiterika (Ei varmistettu)

Ensimmäinen ehdottomasti! sävyt korostaa silmien väriä ja silmät sädehtivät. Toisessa tulee hieman tunkkainen ja sotkuinen vaikutelma ekaan verrattuna, vaikka sekin toimisi varmasti jossain tilanteessa loistavasti.

Sintsa (Ei varmistettu)

Molemmat meikit aivan upeita ja tunkkaisuudesta ei mielestäni tietoakaan! Molemmissa meikeissä siskosi silmät loistavat kauniisti, ehkä tässä jälkimmäisessä vielä vähän kauniimmin :) Vaikea päätös varmaan... :D Oot kyllä tosi taitava! :)

Erika Naakka
NUDE

Joo kyllä kullan sävyillä mennään ja vähän vaaleampana. Etsitään myös toiset ripset. Kiitos :)

Eve (Ei varmistettu)

Minusta molemmat meikit ovat erittäin kauniita kantajallaan. Itse meikkaajana kuitenkin tekisin valinnan kokonaiskuvan perusteella, eli minkäsävyinen ja -tyylinen häämekko, millaiset korut (helmet, hopeaa, yms), minkälainen kampaus jne. Toinen näistä meikeistä on todennäköisesti toimivampi, kun huomioi koko lookin. :) Ja minä myös jättäisin nauharipset laittamatta ja tilalle laittaisin ripsitupsuja, joko pelkästään ulkonurkkaan tai koko luomen leveydelle, riippuen halutusta vaikutuksesta. Tupsut näyttää luonnollisemmilta, mutta niillä saa kuitenkin todella kauniisti korostettua silmiä. :)

Sini (Ei varmistettu)

Ensimmäinen on ehdottomasti raikkaampi. Mä näin mielessäni ensimmäisen värityksen, johon oli ihan varovasti lisätty kultaa, mutta hopea/valkoinen on kuitenkin se, joka tekee ilmeestä raikkaan.
Joku meikkitaiteilija joskus sanoikin, että ruskean sävyt ovat "vaarallisia" suomalaisen ihon sävyn kanssa, tulee helposti tunkkaista.

inkku (Ei varmistettu)

Ensimmäinen meikki oli raikkaampi ja toi silmät paremmin esiin.

Ansku (Ei varmistettu)

Molemmat ovat ihania,joten kompromissi :D

Taru /HOME AT LAST (Ei varmistettu) http://www.homeatlastblog.com/

Törmäsin aamulla kauniiseen siskoosi pressiaamiaisella ja menin juttusille. Sanoin Irenenelle, että kyllä on sulla taitava sisko ja ihanat meikit tehnyt häitä varten. Äänestän tuota kullansävyistä ihan ehdottomasti, vaikka harmaakin smokey oli upea, niin se oli enempi paardimeikin oloinen. :) Nyt mun pitäis enää törmätä suhun jossain livenä... :D Mainiota tulevaa viikkaria sulle, Erika!

Erika Naakka
NUDE

Joo Irene kertoikin, että törmäsi suhun! :) kiitos kivasta kommentista ja joo kyllä me taidetaan valita kultainen meikki ja vielä ehkä vähän vaaleampana :) Ihanaa viikendiä myös sulle Taru! :)

iitu (Ei varmistettu)

Moi, mulla ei oo nyt toviin näkynyt mitkään kuvat sun blogissa :( missään muussa blogissa tätä ongelmaa ei oo, enkä tiiä yhtään mistä vois johtua. Kurjaa, koska luen blogeja vaan kännykällä mutta eipä tässä nyt kauheasti järkeä ole lukea kauneusblogia ilman kuvia :/

Anne (Ei varmistettu) http://justsayinghianne.blogspot.fi/

Aivan ihania kuvia ja todella kaunis meikki! Sopii varmasti syksyisiin häihin :)

http://justsayinghianne.blogspot.fi/

Tiltu (Ei varmistettu)

Jälkimmäiselle ääni myös minulta. Pitäisin siitä vieläkin enemmän, jos se olisi enemmän kultapainoitteinen ja tumma keskittyisi varjostuksiin, mutta just noin ihanan utuisen pehmeästi, kuin tuossa jo onkin. Tuuheat ripset kuuluu tuohon lookiin ehdottomasti, mutta ehkä hitusen luonnollisemman näköisesti.
Ja hyvä, että alaluomien meikki on jätetty noin kevyeksi - kyyneliltä tuskin vältytään ;)
Meikkipohja ei ainakaan näytä liian raskaalta, mutta miltä se näyttää kun on parit kyyneleet vierähtäneet poskia pitkin - toivottavasti ei jätä rantuja?

Anna (Ei varmistettu)

Tämä jälkimmäinen meikki sopii erityisen hyvin siskollesi ja saa silmät oikein loistamaan!! Jännä, että tuo huulipunasävy näyttää erilaiselta vaikkakin taitaa olla sama Macin huulipuna? Niin vain muut värit muuttaa sävyä meikissä.

Kommentoi