Hair tutorial: boheemi kukkanuttura

NUDE

Toivottavasti sää suosii tänään käynnistyvää Flow-festivaalia, sillä itsekin aion pistää siellä jalalla koreasti tänään ja huomenna. Nähdäänhän siellä? :) Täksi perjantaiksi päräytän vielä kampaustutorialin, joka sopisi täydellisesti vaikkapa juuri kesän vikoille festareille. Eilisestä postauksesta löydät lisää kuvia valmiista kampauksesta. Ja ei kun hommiin!

Tarvitset kampaukseen kukkanauhan. Omani on alunperin Glitteristä saatu panta, jonka avasin suoraksi. Pannan sisällä on rautalanta, mikä hieman vaikeutti hommaa, joten jos löydät vain kukkaista narua, se toimii rautalankaista paremmin :) Lisäksi tarvitset kuivashampoota ja/tai suolasuihketta, ponnarin, kaksi kumilenkkiä, hiuslakkaa ja kasan pinnejä (kierrepinnit toimivat myös hyvin).

1. Aloita suihkuttamalla kaikkialle hiuksiin suolasuihketta ja/tai kuivashampoota ja tupeeraa takaraivon hiuksia reilusti.
2. Sido hiukset matalalle ponnarille ja vedä tupeerattua osiota hieman ponnarista ylöspäin, jotta saat kampauksesta muhkean.
3. Jaa hiukset kolmeen osaan, tee kaksi lettiä reunimmaisiin osioihin ja kiinnitä kumilenkeillä. Nypi lettejä leveämmiksi sivuilta. Tupeeraa reippaasti keskimmäistä osiota, sillä siitä tulee nutturan koko sisältö. (Tässä vaiheessa huomaat, että siitä rakennetta antavasta kuivashampoosta olis totisesti apua.)
4. Kiinnitä kukkanauha ponnariin esimerkiksi pinnillä ja kieritä se keskimmäisen osion ympärille. Jos käytät rautalankaista kukkapantaa, kannattaa se ensin pyörittää vaikkapa lakkapullon ympärille, jotta saat sen spiraalin muotoon ja hiukset on helppo pujottaa sen sisälle.
5. Pyöräytä keskimmäinen osio kukkanauhoineen nutturalle ja kiinnitä pinneillä. Tähän saat apua nutturapostauksestani.
6. Kiepauta sitten myös letit nutturan ympärille ja kiinnitä pinneillä. Suihkuta lopuksi lakkaa ja kampaus on ready!

Kuka kokeilee? Haluaisin myös nähdä lopputuloksia. Käytä siis Instagramissa hashtagia #nudeblogi :)

// 1. Spray your hair with dry shampoo and saltspray and tease the hair on the back of your head with a comb. 2. Tie your hair to a ponytail. 3. Part your hair into three sections and make two braids on the sides. Tease the middle section. 4. Spin the floral band around the middle section. 5. Take the middle part and make it a bun. Secure with bobby pins. See the tutorial here. 6. Spin the braids around the bun and secure with pins. Use hairspray and the bohemian floral updo is ready to go! :)

FOLLOW: BLOGLOVIN' + FACEBOOK + SNAPCHAT: erikanaakka

Kommentit

Miracle (Ei varmistettu) http://blingershimmer.blogspot.fi/

Näyttää upealta ja helpolta; tätä on pakko kyllä testata. Nimimerkillä hiustenlaitto edelleen opetteluasteella.

Vierailija (Ei varmistettu)

Glitteristä löytyy myös tuollaisia valmiita kukkanauhoja ilman rautalankaa!

Vierailija (Ei varmistettu)

heii, ei liity tähän postaukseen mutta ajattelin kysästä sulta kun sä todennäkösesti tiiät ja osaisit neuvoo :-D on ajatellut ostavani real tecniquesin core collection sivellinsetin, mutta mietin että millähän ne siveltimet pitäis pestä? oon yhden halvan puuteri siveltimen pesemällä pilannu joskus, enkä nyt sitten tiiä millä noit parempia uskaltais pestä, ettei ne menis ihan pilalle?

tällä >> https://www.tokmanni.fi/nestesaippuat-ja-suihkusaippuat/lacto-line-1-l-/... << oon pessyt mun (ginatricon..:D) meikkivoide siveltimet ennen, niin toimiskohan toi noille real tecniquesin siveltimillekkin?

Erika Naakka
NUDE

Joo tuo vaikuttaa tosi hyvältä pesuaineelta! Mä oon käyttänyt Real Techniquesin siveltimiin ihan Sebamediä sekä Beautyblenderin sivellinsaippuaa. Kaikki on toiminut hyvin :)

Kukka (Ei varmistettu)

Kiitos tästä! Kokeilin tänään :) Tosin mulla nää nutturat on aina kooltaan noin puolet sun nutturasta, joten ei näytä lähellekään niin hienolta, mutta parasta, mitä näistä hiuksista saa. Kuitenkin kovasti siis tykkään näistä tutorialeista. Mun pitää vaan tehdä niihin omia versioita. Tää oli nyt toinen, jota muokkasin ohuille hiuksille sopivaksi, edellinen oli se helppo letti-chignon, johon tein kaksi lettiä yhden sijaan ja kiersin niitä "kiepautusraon" läpi kaksi kierrosta. Näyttää ihan erilaiselta kuin alkuperäinen, mut on nykyisin yksi mun vakio pikakampauksista :) Mun hiukset on tosiaan niin ohuet, että kaikkien hiusten letti on paksuudeltaan samaa luokkaa kuin sulla tässä kampauksessa yksi letti (ehkä ihan vähän paksumpi). Joten tähän nutturaan tein vain yhden tosi ohuen letin ja loput hiukset käytin itse nutturaan. Tuli silti kiva reunus siitä miniletistäkin.

Muuten, käytin hiuspuuteria volyymin saamiseksi. Onko kuivashampoolla ja hiuspuuterilla tässä tarkoituksessa (tai muutenkaan) juuri eroa? Tai siis, itse en oikein ylipäätään hahmota niitten eroa, mut kai joku on, koska on eri nimet...

Erika Naakka
NUDE

Moi! Kiva kuulla että oot tykännyt! Pitää itsekin koittaa tota sun versiota letti-chignonista :) Ja pakko myöntää ettei mullakaan ole käsitystö mikä noiden kahden ero on. Oon samaa miettinyt koska käytän Four Reasonsin hiuspuuteria kuivashampoon tavoin. Ehkä hiuspuuteri antaa vähän enemmän rakennetta ja karkeutta hiuksiin.

Kukka (Ei varmistettu)

Vielä pitää kommentoida kaks juttua :) Käytin myös juurikin tuota hiuspuuteria ja hyvin ajoi asiansa. Joten jatkan tyytyväisenä sen käyttöä. Ja sit vielä selvennys siihen mun letti-chignoniin eli kun kiepautin ne letit kahteen kertaan raon läpi, niin laitoin ne toistensa viereen eli niin, että jokainen kiepautus näkyy ja letit kiertää koko matkalta/leveydeltä sitä "nutturaa".

Kommentoi