Hair tutorial: boheemi kukkanuttura

Toivottavasti sää suosii tänään käynnistyvää Flow-festivaalia, sillä itsekin aion pistää siellä jalalla koreasti tänään ja huomenna. Nähdäänhän siellä? 🙂 Täksi perjantaiksi päräytän vielä kampaustutorialin, joka sopisi täydellisesti vaikkapa juuri kesän vikoille festareille. Eilisestä postauksesta löydät lisää kuvia valmiista kampauksesta. Ja ei kun hommiin!

Tarvitset kampaukseen kukkanauhan. Omani on alunperin Glitteristä saatu panta, jonka avasin suoraksi. Pannan sisällä on rautalanta, mikä hieman vaikeutti hommaa, joten jos löydät vain kukkaista narua, se toimii rautalankaista paremmin 🙂 Lisäksi tarvitset kuivashampoota ja/tai suolasuihketta, ponnarin, kaksi kumilenkkiä, hiuslakkaa ja kasan pinnejä (kierrepinnit toimivat myös hyvin).

low bun bridal.jpg

1. Aloita suihkuttamalla kaikkialle hiuksiin suolasuihketta ja/tai kuivashampoota ja tupeeraa takaraivon hiuksia reilusti.
2. Sido hiukset matalalle ponnarille ja vedä tupeerattua osiota hieman ponnarista ylöspäin, jotta saat kampauksesta muhkean.
3. Jaa hiukset kolmeen osaan, tee kaksi lettiä reunimmaisiin osioihin ja kiinnitä kumilenkeillä. Nypi lettejä leveämmiksi sivuilta. Tupeeraa reippaasti keskimmäistä osiota, sillä siitä tulee nutturan koko sisältö. (Tässä vaiheessa huomaat, että siitä rakennetta antavasta kuivashampoosta olis totisesti apua.)
4. Kiinnitä kukkanauha ponnariin esimerkiksi pinnillä ja kieritä se keskimmäisen osion ympärille. Jos käytät rautalankaista kukkapantaa, kannattaa se ensin pyörittää vaikkapa lakkapullon ympärille, jotta saat sen spiraalin muotoon ja hiukset on helppo pujottaa sen sisälle.
5. Pyöräytä keskimmäinen osio kukkanauhoineen nutturalle ja kiinnitä pinneillä. Tähän saat apua nutturapostauksestani.
6. Kiepauta sitten myös letit nutturan ympärille ja kiinnitä pinneillä. Suihkuta lopuksi lakkaa ja kampaus on ready!

Kuka kokeilee? Haluaisin myös nähdä lopputuloksia. Käytä siis Instagramissa hashtagia #nudeblogi 🙂

// 1. Spray your hair with dry shampoo and saltspray and tease the hair on the back of your head with a comb. 2. Tie your hair to a ponytail. 3. Part your hair into three sections and make two braids on the sides. Tease the middle section. 4. Spin the floral band around the middle section. 5. Take the middle part and make it a bun. Secure with bobby pins. See the tutorial here. 6. Spin the braids around the bun and secure with pins. Use hairspray and the bohemian floral updo is ready to go! 🙂

nuttura kaaso ohjeet.jpg

nuttura morsiammelle ohjeet.jpg

FOLLOW: BLOGLOVIN’ + FACEBOOK + SNAPCHAT: erikanaakka

Kommentit (7)
  1. Näyttää upealta ja helpolta; tätä on pakko kyllä testata. Nimimerkillä hiustenlaitto edelleen opetteluasteella.

  2. Glitteristä löytyy myös tuollaisia valmiita kukkanauhoja ilman rautalankaa!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *