Heleän ihon salaisuudet ja arvonta!

NUDE

Lumene lanseeraa uuden ihoa heleyttävän Bright Now Vitamin C -sarjan ja me pääsimme Strictly Stylen Hannan kanssa testaamaan uutta tuotelinjaa ja järjestämään arvonnat teille lukijoille yhteistyössä Lumenen kanssa!

Vastasin tässä vähän aikaa sitten haastatteluun, jossa kysyttiin suomalaisen kauneuden salaisuuksia, ja jouduin tosissani pohtimaan kauneutta uudelta kantilta. Meikkien ja ehostamisen sijaan tajusin kauneuden olevan myös sisäistä hyvinvointia ja tasapainoa. Suomessa kauneutta voi ammentaa luonnosta, saunasta ja puhtaasta ravinnosta. Metsämme ovat täynnä ravinnerikkaita marjoja, joiden antioksidantit, esimerkiksi C-vitamiini, suojelevat ihoa ja kehoa vanhentumiselta ja stressiltä.

Lumenen Bright Now Vitamic C -sarja on siis Lumenen uusin lanseeraus ja sen tuotteet sopivat kaikille ihotyypeille ja kaiken ikäisillä naisille, jotka haluavat suojata ihonsa ikääntymiseltä. Tuotteet eivät siis sisällä kiinteyttäviä tai ryppyjä silottavia aineita, vaan ennaltaehkäiseviä ja suojaavia ainesosia. Tuotteet sisältävät suomalaista lakkaa, jonka rasvahapot ja fenolit antavat hehkua ja kirkkautta iholle sekä suojaavat ihoa rasitteilta. C-vitamiinijohdannainen on sarjan tuotteissa pakattu liposomiin, mikä hidastaa vitamiinin vapautumista ja parantaa sen imeytymistä. Mainosvideon uusista tuotteista voit käydä tsekkaamassa Lumenen Facebook-sivuilla.

Lumene Bright Now -tuotesarjaan kuuluvat: Heleyttävä BB Tehohoito, Heleyttävä BB-voide SK 20 (sävyt light ja medium),  Ravitseva Tehohoito, Heleyttävä Päivävoide SK 15, Heleyttävä Päivävoide, Heleyttävä Yövoide, Heleyttävä Silmänympärysvoide, Silmänympärysseerumi, Ravitseva Tehovoide ja Virkistävä Naamio. Näistä erityisesti suosikeikseni ovat nousseet Heleyttävä päivävoide suojakertoimella 15, silmänympärysseerumi ja BB Tehohoito, joka toimii seerumin tavoin päivävoiteen alla.

Keräsimme Hannan kanssa Pinterestiin taulut, joissa on hehkuvaan ja heleään ihoon liittyviä kuvia. Omassa taulussani on kuvia kauniista naisista hehkuvine ihoineen sekä erilaisia iholle hyviä ruoka-aineita ja kuorintareseptejä.

Ja sitten arvontaan! Sain siis valita Lumenelta viisi ikilemppariani, jotka saan nyt arpoa jollekin teistä. Palkintona voittajalle lähtevät Olivian vuoden parhaiksi rankatut CC-meikkivoide (voittaja saa valita sävyn itse) ja Blueberry kulmien muotoilugeeli, jokapäiväinen luottotuotteeni ja ihoa ihanasti heleyttävä Crystal Radiance Primer, Radiant Touch 2in1 Kirkastava Naamio & Mikrokuorinta kasvojen hellävaraiseen kuorintaan sekä uudesta sarjasta Bright Now Heleyttävä Päivävoide SK 15.

Voit osallistua arvontaan jakamalla kommentiboksissa parhaan vinkkisi heleään ja hehkuvaan ihoon. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti ja kilpailuun voi osallistua 30.9 asti!

Pitäisi aina muistaa, ettei mikään pakkeli peitä huonoa oloa ja että sisäinen hyvinvointi näkyy aina myös ulospäin. Tällä hetkellä omat kasvoni näyttävät väsymystä ja uupumista ja nyt tarvitsisinkin hengähdystaukoa ja saunaa! Aloitankin sisäisen tasapainon etsimisen hemmottelemalla itseäni näillä ihoa hellivillä tuotteilla ja saunomalla ylihuomenna parhaiden ystävieni seurassa :) Mutta nyt onnea arvontaan ja mukavaa alkusyksyistä viikkoa kaikille!

Yhteistyössä Lumenen kanssa.

Kommentit

Route Alice (Ei varmistettu) http://ontheroadalice.blogspot.fi

Niin sanottu "vinkkini" heleään ihoon on ehdottomasti CC-voide! Ehkä maaailman paras tuote hehkuvaan meikkipohjaan, taitaa syrjäyttää BB-voiteen ainakin oman ihoni kohdalla 100-0!

pirjo portimo (Ei varmistettu)

älä tupakoi,älä juo alkoholia,ulkoile paljon. Suojaa ja kosteuta ihoasi!

Tiia (Ei varmistettu)

Heleän ihon vinkit, rakkaus, urheilu, puhtaus, terveellinen ruoka, mutta hemmottelu. Ja olen käyttänyt jo vuosia Lumenen heleyttäviä tippoja. Niillä saa ihon näyttämään heleältä pitkin päivää.

Henna (Ei varmistettu)

Kyllä se on niinkin tylsä kuin veden juonti ja riittävä uni. Sillon iho hehkuu sisäistä terveyttä ja mikään ei ole parempaa. :)

Riika (Ei varmistettu)

Paljon unta ja vettä, sekä Lumenen CC-voide - ihanaihana tuote <3

JonnaH. (Ei varmistettu) http://keyword-love.blogspot.fi/

Oma vinkkini on käyttää Benefitin Benetintiä postipäille, amorinkaarelle ja nenänvarteen. Takuuvarmasti heleän näköinen iho ja meikki.

Tiramisuheidi (Ei varmistettu)

Varmasti paras vinkki heleään ja hehkeään ihoon on omalle iholle sopiva ihonpuhdistus, sekä tietysti luonnollinen hymy, mutta myös heleyttävät päivävoiteet ovat tähän oiva apu! :)

lasalmihe@gmail.com

Jennyfer (Ei varmistettu) http://Jenkura.blogspot.com

Pitää juoda vettä paljon ja hedelmiä ja vihanneksia ja nukkua hyvin ja pestä naama aamuin ja illoin. Sitä saa kyllä herkutellakin mutta silloin pitää muistaa pestä naama vielä paremmin ja aina välillä voi tehdä naamioita tai vaikka höyryttäää ihoa. Naaman hoito ei ole niin vaikeaa :D voi myös käyttää erilaisia heleyttöviä voiteita lisäksi :P. Haluan siis olla mukana :)

Fiiu (Ei varmistettu)

Mun parhaat vinkit heleään ihoon on hyvät yöunet, terveellinen ruokavalio ja veden juominen. Ulkoisesti tietysti meikkien huolellinen puhdistus, kerran viikossa kuorinta ja säännöllinen kosteuttaminen ovat tärkeitä. Mulle ihon terveys lähtee sisältäpäin. Kesälläkin yöunet helposti jäi vähemmällä, ihonhoito oli vähä sutaistua ja ruokavaliokin mitä sattuu, joten kesän jälkeen epäpuhtaudet puski kasvoille ja iho oli eloton. Otin siis säännölliset rutiinit takaisin sekä ulkoisesti että sisäisesti ja iho voi hyvin jälleen (:

Mirene (Ei varmistettu) http://kattimania.blogspot.fi

Itse vältän rasvaisia ruokia ja juon paljon vettä.

Jenni* (Ei varmistettu)

Vinkkini heleään ja hehkuvaan ihoon on niinkin "tylsä" kuin riittävä veden juominen, huolellinen puhdistus ja kosteutus sekä hyvät yöunet. Itse olen huomannut, että kiireisimpinä aikoina iho valitettavasti kärsii juurikin unen puutteen sekä liian vähäisen veden juonnin seurauksena. Puhdistuksesta en lipsu olinpa kuinka väsynyt tahansa. :) Toivottavasti onni suosii, Lumenen meikit ja ihonhoitotuotteet ovat suosikkilistani kärkisijoilla! :)

Netta (Ei varmistettu)

Pidän huolta ihostani harrastamalla säännöllisesti liikuntaa, syömällä terveellisesti puhdasta ruokaa ja juomalla säännöllisesti vettä:) hyvinvointi lähtee sisältä päin!

Heidi (Ei varmistettu)

Stressittömyys ja riittävä lepo yhdessä terveellisten elämäntapojen kanssa.

Suvi / Port Coton (Ei varmistettu) http://port-coton-de-suvi.blogspot.fi/

Paras vinkki on veden riittävä juonti, niin vanha ja kulunut ohje se onkin! Mutta se vaan toimii. Omasta naamastani (ja yleisestä olosta muutenkin) huomaa heti, jos vettä ei ole päivän aikana tullut juotua riittävästi. Näin pääseekin käymään ihan liian usein..

veera (Ei varmistettu) http://youngwildfierce.blogspot.com

Kunnon löylyt ainakin kerran viikossa, missä kuorii kasvot ja pistää syväpuhdistavan naamion.

Veden juominen on oikeasti todella tärkeää, kuin myös ihon kosteutus laadukkailla rasvoilla, itse käytän kanssa lumenen yörasvaa, koska se kosteuttaa kunnolla, mutta ei tuki ihohuokosia ;)

Karoliina (Ei varmistettu)

Omassa ihossani ainakin näkyy heti, jos unet ovat jääneet liiaan lyhyiksi - kunnolliset yöunet ovat siis tärkein avain heleään ihoon! Myös riittävä veden juonti ja raikkaasta ulkoilmasta nauttiminen auttavat ihoa kirkastumaan :)

Silja (Ei varmistettu)

Minulla on luonnostaan punaiset hiukset ja ihoni on aina ollut vitivalkoinen ja elottoman näköinen, myös kesäisin.

Itselleni on aina toiminut tuotteet jossa on C-vitamiinia.

Minun vinkkini on urheilla esimerkiksi aamulla samana päivänä kun haluaa näyttää säteilevältä! Ihoni hehkuu ja on parempi olo kun on urheillut.
Harrastan myös jääveteen pään kastamista aamuisin.

Johanna (Ei varmistettu)

Riittävillä yöunilla ja riittävällä veden juonnilla saa jo paljon aikaan, mutta aina sekään ei riitä. Säännöllinen kuorinta on hyvä keino saada iho näyttämään paremmalta ja silloin siihen on helpompi levittää esim erilaisia heleyttäjiä, jos niitä kokee vielä tarvitsevansa. Kunhan muistaa aina hymyillä niin silläkin pääsee jo pitkälle!

Marianne Sirviö (Ei varmistettu)

Sanoisimpa, että vesi, uni ja urheilu. Monet ovat sanoneet, että näytän kaikein fressimmältä urheilusuoritusksen jälkeen. Ei itse uskoisi, mutta pakko kai muihin uskominen :D

omppu (Ei varmistettu)

Hyvä ja omalle ihotyypille sopiva puhdistus ja kosteutus, terveellinen ruokavalio, sekä tarpeeksi liikuntaa ulkoilmassa ovat ihon hyvinvoinnille hyväksi havaittu kombo :)

Minttu (Ei varmistettu)

Paljon unta js vettä. Täytyy koittaa myös elää stressivapaata elämää, stressi näkyy heti kasvoilla!

Helena (Ei varmistettu)

Kyllä ne parhaimmat vinkit ovat riittävä uni, liikunta ja veden juonti :)

Anni (Ei varmistettu) http://www.loihtimo.fi/blogi

Parhaita tapoja heleän ihon saantiin on tietysti pestä meikit iltaisin ja kosteuttaa iho. Sisäisesti nautittuna hyvät rasvat, kuten pähkinät sekä raikas vesi.
Mutta omilla kasvoillani olen huomannut, että ehdottomasti parhaan hehkun saa, kun käy saunassa rentoutumassa ja sen jälkeen viileän raikkaassa suihkussa! Tämmöisen jälkeen ei todellakaan koe tarvitsevansa pisaraakaan meikkiä ja iho hehkuu ja näyttää heleältä.

miijamarya (Ei varmistettu) http://helsinkitoday.blogspot.fi/

kyllä mun vinkki on jo vuosia ollu noi lumenen ihonomansävyn heleyttäjät..ja riittävä uni :)

Ilona (Ei varmistettu)

Ehdottomasti vähintään 1,5L vettä päivässä, vähintään 8h unta yössä, ei tupakointia, kerran kasvojen kuorinta parissa viikossa ja 24h kosteuttava kasvoille päivittäin. Silloin tällöin jokin ihana kosteuttava naamio. Näillä on hyvä ja heleä iho tehty. Niin ja käytettävien tuotteiden olisi hyvä olla suomaliselle ihonlaadulle sopivaa ja meikit pitää muistaa pestä pois joka ilta! =)

Kirsti Rämö (Ei varmistettu)

Käytän parikertaa viikossa lumenen kasvojen kuorintavoidetta savi ja mutanaamiota.Pesen päivittäin kasvot mutasaippualla ja laitan päivävoidetta, kesällä kevyempää ja talvella täyteläisempää.

Shona (Ei varmistettu)

Mun parhaat vinkit on ihon huolellinen kosteutus niin sisäisesti kuin ulkoisestikin juomalla tarpeeksi vettä ja käyttämällä hyvää, ravitsevaa kosteusvoidetta. Lisäksi säännöllinen kuorinta todellakin kirkastaa ilmettä. Ja jos kaikki muu epäonnistuu ja iho tuntuu ihan kamalan näköiseltä, leveä hymy kirkastaa koko kasvot eikä kukaan edes huomaa väsyneen tai kuullottoman näköistä ihoa :)

*kirsikka* (Ei varmistettu)

Ulkoilmaliikunta ja terveellinen + ravinteikas ruokavalio tekevät ihmeitä - hyviä hoitotuotteita unohtamatta.

Jonna (Ei varmistettu)

Raikas vesi ja puhdas ruoka ;)

Liina (Ei varmistettu)

Heleä sisältä - heleä ulkoa! Sisäinen hyvinvointi on avain myös heleään ja kauniiseen ihoon.

Sonja (Ei varmistettu)

Terveellistä ruokaa ja paljon vettä :)

Ninni (Ei varmistettu)

Moni muukin jo sanonut, mutta paljon vettä kurkusta alas. Itselläni huomaan eron heti, jollen vettä juo tarpeeksi.
Toisena se, että saunassa "kuorii" ajoittain ihon. Auttaa kummasti!

Sofia (Ei varmistettu)

Liikunnan, saunan sekä kunnon kuorinta- ja naamiosession jälkeen oma ihoni on heleimmillään. Pitäisi kylläkin harrastaa noita asioita vähän useammin kuin kerran kuussa, että se heleys tosiaan näkyisi muutenkin kuin vain yhden päivän ajan... Päivittäisistä rutiineista sanoisin riittävän vedenjuonnin sekä normaalin terveellisen ruokavalion auttavan. Stressittömyydestäkään ei varmasti haittaa ole, vaikken itse ole huomannut omaan ihooni sillä olevan oikeastaan mitään vaikutusta. Toisilla se kuitenkin näkyy ihollakin.

Junnu (Ei varmistettu) http://www.pientamuttasuurta.blogspot.fi

Juurikin tuo Lumenen Crystal Radiance Primer on toiminut jo pitkään minunkin luottotuotteena. Säännöllinen kuorinta ja kunnon kosteutus geelimäisillä tuotteilla yhdistettynä tuohon heleyttäjään on mun suositukseni!

Asta (Ei varmistettu)

Vinkkini heleään ihoon ovat säännöllinen kuorinta ja kosteutus (sekä huokosten syväpuhdistus ja tehokosteutus=naamiot), meikkien poisto joka ilta, veden juonti sekä riittävä liikunta, unensaanti ja sokeristen herkkujen vähentäminen=ihohuokoset eivät mene tukkoon. Kauneudenhoitotuotteissa on tärkeää käyttää tuotteita jotka antavat oman ihon hengittää, vaikka olisikin "meikkivoidetta", eli CC ja BB voiteet ovat oiva valinta. Myös mineraalipuuterit ja muut mineraalituotteet ovat iholle hyväksi. Hyvä apu ovat myös heleyttävät primerit, esimerkiksi Lumenen illuminating and Smoothing Primer, se on itselleni ollut luottotuote jo pidemmän aikaa

Xeve (Ei varmistettu)

Terveelliset elämäntavat auttavat ihoakin jaksamaan paremmin!

Annu (Ei varmistettu)

Terveellinen ruokavalio, säännöllinen liikunta, riittävä lepo sekä runsas veden juonti ovat mielestäni tehokkaimmat välineet heleän ihon ylläpitämiseen. Toki heleyttävät tuotteet voivat tuoda lisäefektiä, mutta peruspilarit on saatava ensin kuntoon. :)

Vilma (Ei varmistettu)

Liikunta ja veden juominen ovat varmasti niitä parhaimpia vinkkejä :) Tykkään myös erilaisista kosteuttavista naamioista, eräs oriflamen vesimeloninaamio on ollut melko hyvä heleyttämään kasvoja. Body shopin bb-voide on ollut myös hyvä tuote, mutta haluan ehdottomasti joskus kokeilla tuota kaikkien kehumaa cc-voidetta!

Sandi Österlund (Ei varmistettu)

meikit pestään aina illalla pois ja aamulla kevytpesu, hyvä kosteutus hieronnalla, paljon kehonesteytystä ja ulkoilua sekä riittävästi unta, ihoa helliviä kuorintoja seerumeita sekä tietenkin aurinkosuojalla varustettuja tuotteita!:)

Annika (Ei varmistettu)

Uni, vesi, terveellinen ruoka ja onnellisuus :)

Mirva (Ei varmistettu) http://likeadrift.blogspot.fi/

Oma vinkkini on runsas vedenjuonti, ruusuvesi (toimii!) ja kasvot kuin kasvot kirkastaa aina hymy. :)

Darling (Ei varmistettu) http://losingmymindoverandoveragain.tumblr.com/

Mun vinkit heleään ihoon on yksinkertaisesti ulkona käyminen, veden juonti sekä ihon puhdistus ja rasvaus. :D Meikit pitää aina jaksaa poistaa vaikka kuinka ois väsyny. Kyllä siitä myöhemmi kärsii jos kerran edes lipsuu (tai ainakin itse kärsin).. Tietysti koen myös, että esimerkiksi BB-voiteella on ollut asiaan vaikutusta, mut erityisesti veden juominen omalla kohdallani on sellainen ettei siitä voi tinkiä!

Nina (Ei varmistettu)

Ehdottomasti Lumenen CC voide tekee hehkeän ihon. Se on mun luottotuote! Vannon myös kasvonaamioiden, seerumien ja hyvän rasvauksen nimeen. Tietty myös tarpeeksi unta ja vettä on tärkeitä.

Anjuska (Ei varmistettu)

Jokapäiväinen mikrokuorinta aamuisin ennen kirkastavaa seerumia tepsii.

Ica (Ei varmistettu)

Meikit pestään joka ilta kunnolla pois, aamupesu, kosteusvoide( vaikea löytää hyvä sellainen!), sauna kerran viikossa, kuorinta saunan yhteydessä. Lisäksi tulee juoda paljon vettä, syödä monipuoleisesti ja liikkua! Tietenkin hyvät yöunet ovat tärkeät myös :)

Hanna-Mari (Ei varmistettu)

Riittävä veden juominen, kasvojen puhdistus ja kosteuttaminen sekä saunomisen ajaksi kasvoille laitettu (kosteuttava) naamio ovat omia suosikkejani hehkeän ihon saamiseksi. :)

iina (Ei varmistettu)

Kuorin ihoni vähintään kerran viikossa ja kosteutan sekaihoani aamuin illoin. Vietän säännöllisesti meikitöntä päivää ja annan ihoni hengittää. Käyttäessäni meikkiä, sekoitan meikkivoiteeseeni tai pohjustukseen heleyttävää tuotetta, kuten The Body Shopin Vitamin C Skin Boost pohjustustuotetta tai L'Orealin Magic Lumi heleyttäjää.

soulkitchen (Ei varmistettu)

Lumenen kirkastavat puhdistustuotteet keltaisissa pulloissa ja suolasaippua sekä riittävä vedenjuonti!

J (Ei varmistettu)

mun heleän ihon salaisuus on liikunta,oikea ruokavalio ja raitis ilma.Tietenkin myös joka aamuinen kylmä huuhtelu kuluu asiaan :)

SuperHotFemale (Ei varmistettu)

Puhdistus ja kosteutus aamuin illoin, auringolta suojautuminen, veden juominen, liikunta, hyvä ruokavalio, riittävästi unta... Siinäpä se.

Pages

Kommentoi