Hot Tools saapuu Suomeen!

NUDE

Olin suunnitellut tästä sunnuntaista vapaapäivää, mutta kun sivusilmällä huomasin, mikä viesti sähköpostilaariini oli kilahtanut, oli noustava heti sängyltä tietokoneelle kertomaan tästä. Olen tästä niiiiiin innoissani!

Olen jo vuosia sitten huomannut, että monet ulkomaiset julkkiskampaajat ja kauneusgurut käyttävät kaikki samaa kiharrinta. Sen pinta on viimeiselty aidolla kullalla ja se tekee aivan täydellistä kiharaa. Ja sen nimi on Hot Tools.

Pari vuotta sitten etsin kuumeisesti Hot Toolsin kihartimia netistä ja mietin, millä ihmeen keinolla voisin saada sellaisen omiin hyppysiini. Euroopan pistorasioihin sopimaton pistoke ja kertakaikkiaan se fakta, ettei kukaan toimittanut näitä Suomeen, sai minut vihdoin luopumaan haaveistani. Mutta nyt vihdoin ja viimein sain kuulla sen pitkään odotetun uutisen: HOT TOOLS SAAPUU SUOMEEN!

Suomi on yksi ensimmäisistä Euroopan maista, johon Hot Tools rantautuu, mikä tekee tästä tietysti entistäkin eksklusiivisempaa. Suomeen tulevat myyntiin merkin kihartimet, hiustenkuivaajat ja muotoiluraudat. Näistä meikäläinen odottaa tietysti eniten näitä kultaisia kihartimia. Ja ihan vaan välihuomautuksena se, että vaikka kihartimet näyttävät todella arvokkailta kultasine pintoineen, hinnat pyörivät vielä ihan kohtuuden rajoissa (noin 120 €).

Tuotteet tulevat myyntiin parturi-kampaamoihin ja hiustuotteiden verkkokauppoihin loka-marraskuun aikana ja meikäläinen tietysti huikkaa heti, kun näitä jostain nettikaupasta löytyy :) IIIIIK KUKA ON YHTÄ LIEKEISSÄ TÄSTÄ, KÄSI YLÖS!

Seuraa Nudea <3 BLOGLOVIN' + FACEBOOK + YOUTUBE + INSTAGRAM

Kommentoi