Huulirasva, jota ei turhaan hypetetä

NUDE

Vaahtosin vähän aikaa sitten Instagramissa siitä, kuinka Maybellinen Baby Lips -huulirasvoja on hypetetty mielestäni aivan turhaan. Useissa blogeissa näkyneet huulirasvat eivät ole sen kummoisempia ja olen tuon NYT-liitteen jutun tekijän kanssa samoilla linjoilla siitä, kuinka Baby Lipsit kosteuttavat vain keskinkertaisesti. Jos sitäkään...

Olen aikaisemminkin puhunut siitä, kuinka petrolatumia aka petroleum jellyä aka paraffinia aka ihan vain vaseliinia, sisältävät huulirasvat eivät välttämättä toimi kosteuttajina. Ne suojaavat huulia, mutta jos damage on jo tapahtunut, ei kuivuneiden huulten päälle kannata todellakaan laittaa tiivistä ja hoitamatonta kalvoa.

Itselläni on erittäin herkästi rohtuvat huulet ja olen siirtynyt huulirasvoihin, jotka eivät sisällä tätä kalvon muodostavaa ainetta vaan pelkästään puhtaasti kosteuttavia ja hoitavia ainesosia. Suosikkejani ovat tällä hetkellä Jane Iredalen LipDrink, Laveran Beauty & Care -huulirasvat sekä nämä niin kovasti kehutut vegaaniset Hurraw-huulirasvat, jotka sain jokin aikaa sitten blogin kautta testiin. Kerrankin superhypetys on täysin ansaittu!

Hurraw-rasvat ovat tuntumaltaan kevyitä, lukuunottamatta tujumpaa Moon Balm -huulirasvaa, joka pysyy huulilla koko yön ja voiteita saa värittöminä tai sävyttävina versioina. Ja hoitavia ainesosia riittää; esimerkiksi kuvan greippirasva sisältää mm. manteliöljyä, kookosöljyä, jojoban siemenöljyä, kaakaon siemenöljyä, E-vitamiinia ja niin edelleen. Superhoitavia ja söpöjä luomurasvoja löytyy yhä useampien kauppojen hyllyiltä, mutta ainakin tällä hetkellä näitä löytyy Sokos Emotioneista, Ruohonjuurista ja Pretty.fistä noin vitosella. Näitä on saatava vielä lisää!

Ps. melkein tekisi mieli syödä tuo kaakaolta tuoksuva puikko nom nom <3

SEURAA / FOLLOW: BLOGLOVIN’ | FACEBOOK | BLOGILISTA | INSTAGRAM

Kommentit

Sanna (Ei varmistettu)

Mulla noi vaan kuivattaa lisää...

Jonttu (Ei varmistettu)

Nuo mainitsemasi Laveran huulirasvat ovat kyllä aivan ihania. En muita enää ostaisi.

linpu (Ei varmistettu)

Mulla oli ensin Hurraw-huulirasvaa, enkä todella kiistä etteikö se sisältäisi hyviä ainesosia... Sorruin kuitenkin pitkän vastarinnan jälkeen ostaan BabyLipseistä sen rescue-version ja hakkaa kyllä tuntumaltaan Hurrawin ihan satanolla, valitettavasti. :D

Linda (Ei varmistettu) http://juilles.blogspot.com

Hurrawt on kyllä parhautta! :)

Sonja (Ei varmistettu)

Tilasin jokin aika sitten netistä yhden Hurravin testimielessä, mutta petyin vähän koostumukseen, mikä on hirveän ohut ja liukas. Varsinkin se liukkaus ärsyttää eniten, vaikka kuinka halusin tykätä siitä rasvasta.

Laura (Ei varmistettu)

Mä ostin tarjouksesta kerran kolme BabyLipsiä, kun niitä oli niin hehkutettu. Oli ihan järkyttävä pettymys, kun ne oli niiiiiiiiiiin huonoja! Annoin poikaystävälle käytettäväksi, kun sillä ne toimi jotenkuten. hätävaraksi ostin Laveran Basis sensitiv -huulirasvan, joka on ihan ok... Punainen Bepanthen on kuitenkin se, joka täällä toimii taatusti. Harmi että Hurrawitkin jakaa mielipiteitä... Ehkä testaan joskus kun nykyiset huulirasvavarannot on huvenneet (kaikki muut paitsi Bepanthen).

Erika Naakka
NUDE

Bepanthen on myös yksi omista suosikeistani. Siinä kuitenkin on myös vaseliinia, minkä takia yritän käyttää sitä harvemmin koska olen huomannut, että mitä enemmän sitä käytän, sitä enemmän voidetta tarvitsen. Ilmiö taitaa olla nimeltään huuulirasvariippuvuus ;D

Lisäksi Hurrawit ja nuo muut mainitsemani huulivoiteet ovat syrjäyttämässä Bepaa niiden käytännöllisyyden takia. Reissussa kun ei viitsi koko ajan olla sormi huulilla pöpöjen takia!

Laura (Ei varmistettu)

Ai mä en ookkaan ees katsellut Bepan tuoteselostetta, uus juttu että siinä on vaseliinia! Vaseliinia kans käytin nuorempana vuositolkulla, ennen kun siitä oli juttua, ettei ois niin hyväksi huulille... Paras huulikiilto se kuitenkin on! ;)

Joo Bepanthen on mulla yleensä yökäytössä, ja aamulla sitä saattaa laittaa pikkasen, mutta en just tuon hygieenisyyssyyn takia sitä kanna mukana.

Erika Naakka
NUDE

huomasinpa muuten juuri viime yönä, että tuo Hurrawin yöhuulirasva taitaa vetää bebaakin pidemmän korren! nyt kun oikein aamulla tarkastelin lopputulosta, on hurrawin jättämä jälki kyllä kosteutetumpi!

hannaj (Ei varmistettu)

Hurraw:t on ihan kivoja, mutta parhaaksi olen kokenut Kiehl'sin Lip Balmin. Haluisin kovasti myös testata Nuxen huulirasvan kun siitä oon kuullut paljon hyvää. Tajusin muuten tänään aamulla letittäessä hiuksia, että oonkin aina tehny itelle ranskalaisen letin sijaan hollantilaisen :D en näköjään osaa tehä sitä "oikeinpäin" itelle..

Erika Naakka
NUDE

no noi kuulostaa kyllä mielenkiintoisilta testata! ja mun mielestä hollantilainen letti on ehdottomasti helpompaa itselle tehdä kuin tavis ranskis :)

-R (Ei varmistettu)

Jännä juttu,mutta itekään en kyllä Hurraw:n rasvoille syttynyt (vaikka kovasti kyllä olisin halunnut!). Sama vika kuin muutamilla muillakin kommentoijilla,itselläni tuntui että ne kuivattivat vain enemmän :/ Ja myös se liukkaus ja ohuus häiritsevät.... Kun huulet huutavat hoitoa ja levitän hurrawta,tuntuu kuin olisin levittänyt öljyä niille.Liukuu liukuu liukuu ja vartin päästä huulet huutavat apua kahta kauheammin :( Tiedä sitten mistä johtuu....

Emmi L. (Ei varmistettu)

Tilasin iherbistä testiin yhden, mutta oon tykännyt hulluna samaisesta puljusta saatavista Madre Beesin luonnollisista huulirasvoista jotka on ihan huippuja :)

Emmi L.
http://happyfeetingblogi.blogspot.com

Kommentoi