Insta-lately

NUDE

1. Gigantti lähetti minulle Samsungin NX Mini -hybridikameran ja olenkin jo vähän ehtinyt siihen tutustua. Onko vähän kätsyä, että kamerasta voi suoraan lähettää kuvansa vaikka sähköpostiin?! Nyt olisikin harkinnassa uusi objektiivi, ehdotuksia? 2. & 3. Lähdettiin siskoni kanssa Johannan luokse viettämään tyttöjeniltaa polttarileskien kesken. 4. Uudet Niken Air Forcet tekivät ekalla kerralla niin isot rakot, etten ole niitä sen jälkeen jalkaani uskaltanut laittaa. Pitänee yrittää taas viikonloppuna :P

5. Hah ja nämä taas eivät tee rakkoja, vaikka kuinka yrittäisi! Tällaisen kummajaisjalan on todella vaikeaa löytää sopivia kenkiä (ks. edellinen kohta), siksi överimukavat Birkenstockit ovat enemmän kuin tervetulleet meikäläisen kenkäkaappiin. Jos muuten haluat saada Birkenit suht halvalla, kandee tilata ne täältä! Nopea ja hyvä toimitus, vaikka sivut ovatkin.. noh.. hoono soomi. 6. Tämän taulun sain jo kauan sitten Arte Limitedistä, josta voi tilata ihan oikeaa taidetta todella halvalla ja itse tässä juuri suunnittelenkin uutta ostosta :) Kauniita kuvia nettikauppa pullollaan! Eikä mitään Ikean massatuotantoa ;) 7. & 8. Kaksi viimeistä kuvaa ovat Seilin saarelta Turun saaristosta. Olin siellä alkuviikon reissulla virologian symposiumissa. Ihanat maisemat mihin suuntaan katsookaan. Kannattaa vierailla, jos mahis tulee :)

Kommentit

ainolaura (Ei varmistettu)

oi vähänkö ihana taulu :o !! itekkin pitäisi metsästää uusi taulu, tiedätkö muita nettikauppoja mistä löytäisi kivoja taulua ? :-)

Morgaise (Ei varmistettu) http://elamaajaeskapismia.blogspot.fi/

Kokeilepa kastella sukat, ja laittaa sitten hiertävät kengät jalkaan (niiden sukkien kanssa) Tassuttele kotona kunnes sukat ovat kuivat. Toimii ainakin minulla.

Erika Naakka
NUDE

WAT?! En oo ikinä kuullutaan :D Miks ihmees niiden sukkien pitää olla märät? :o

Kommentoi