Insta Lately

NUDE

Tällaista lifestyle-tyyppistä Instagram-katsausta ei ole tullut niin pitkään aikaan, että ennen kuin saan postaussuunnitelmat kasaan loman jäljiltä, päätin sellaisen kyhätä kasaan :)

Uusi vuosi valkeni Turussa. Turun Omena-hotelli tarjosi meille yhden yön, mikä tuli ihan täydelliseen saumaan, että pääsimme ystäviemme järjestämään perinteiseen uuden vuoden juhlaan :) // Kävimme siskon kanssa muutama viikko sitten HAM:ssa Yayoi Kusaman In Infinity -näyttelyssä. Suosittelen!

Sisustuskuvat ovat aina olleet Instagramini tykätyimpiä postauksia. Muutimme uuteen kotiin muutama kuukausi sitten ja sisustusvimma on tietysti ylimmillään. Ekassa kuvassa näkyvä matto ja kuvien marmoripöytä ovat Ellokselta, verkkotuolit sain Jotexilta, josta tilasin myös tuon jalkalampun ja labralaseja tilasin DanMedix.fi:stä.

Joulua vietettiin puoliksi minun ja poikaystäväni perheiden luona. Tämä kuusi komeilee Harjavallan kotonani. // Ennen joulua vietimme bloggaajakollegojen kanssa superhauskat pikkujoulut, jotka tehopakkaus WTD:n Nata kyhäsi kasaan käden käänteessä. Ilta vierähti Kampissa Krog Madamen upeissa sauna- ja kokoustiloissa mitä upeampien tarjoilujen äärellä. En ole ennen käynyt kyseisessä ravintolassa, mutta ruoka oli niin taivaallista, että uudelleen on mentävä piakkoin. Krog Madame tarjoilee rentoa välimerellistä ruokaa ja illan aikana tuli vedettyä ihan ähkyt mm. falafeleista, pitasta, hummuksesta ja pitsoista. 

Eka kuva; my life exactly. Toka kuva: alkaneen vuoden motto.

Kommentoi