Kaikki irti luomiväristä - pohjatyöllä on väliä!

NUDE

Monille teistä tämä ei välttämättä ole uuttaa tietoa, mutta kerrataanpa nyt kuitenkin. Luomivärien pohjustuksella on todella suuri vaikutus siihen, millaisen pigmenttimäärän saat kiinnittymään silmäluomelle, miten silmämeikki kestää ja myös lopputuloksen värisävyyn. Let me demonstrate:

Vasemmalla näkyy Tarte Tarteist PRO Amazonian Clay Palette -luomiväripaletin sävy Trendy levitettynä paljaalle iholle. Pigmenttipitoisuudessa ei ole mitään vikaa, onhan tämä ihan huipputason paletti ja on tuokin kyllä aikamoinen suoritus ilman minkäännäköistä primeria. Keskellä Trendy-sävyä on levitetty valkoisen pohjan päälle (NYX Jumbo Eye Pencil, 604 Milk*) ja se muuttaakin sävyä jo reilusti. Siitä katoaa syvyys ja suurin osa metallisesta hohdostakin. Oikealla luomiväriä on levitetty mustan Sigman eyelinerin* päälle ja johan alki lyyti kirjoittaa! Luomiväri hohtaa oikein kunnolla vihreää ja koko lopputulos on paljon syvempi ja pigmenttisempi.

Muista siis tämä kun käytät oikeastaan mitä tahansa luomivärejä: pohjatuotteella voit muuttaa luomivärin värisävyä mielesi mukaan. Tummien metallisten luomivärien kanssa kannattaakin käyttää mustaa pohjaa, vaaleiden ja esimerkiksi pastellisävyjen kanssa ehdottomasti valkoista pohjaa. Ja pohjalla en siis tarkoita toista jauhemaista luomiväriä, vaan voidemaista luomiväriä, primeria tai vaikkapa voidemaista eyelineria. Tämä mustan eyelinerin käyttö pohjana pääsee tositoimiin sunnuntaina ja uudelleen maanantaina tutorialin muodossa! :)

Bloglovin' + Facebook + Youtube + Instagram

*Tuote saatu blogin kautta.

Kommentit

elisa_annamari

Kyllä tuo pohjustus tekee niin ison eron jo värien kestävyydellekin. Itse unohdin yksi aamu laittaa pohjustuksen ja luomivärit olivat rasvoittuneet ja paakkuuntuneet jo puoleenpäivään mennessä. Opetti taas, että ehkä kannattaa aina aamusin pohjustaa niin silmämeikki pysyy hyvänä koko työpäivän ;)
Tuo Tarten paletti on kyllä niin upea mutta en millään viitsisi alkaa tilaamaan niitä rapakon takaa, vaikka edellinen USA:n paketti livahtikin tullin ohi ilman lisämaksuja.

Erika Naakka
NUDE

Joo mäkin joskus yritän luistaa mut puoleenpäivään mennessä oon sillee et "mitä mä oikein ajattelin?!" :D

jeminao (Ei varmistettu)

tä tuli kyl sopivasti tarpeeseen! Just kotiutus eka luomiväri paletti makeup revolutionin beyond flawless! Panostan luomiväreihin vähän myöhemmin ku harjotteluu vaatii viellä:D

Erika Naakka
NUDE

Mut kyllähän noi Makeup Revolutionin luomivärit on ihan laadukkaita. Mut joo niiden kanssa kyllä kannattaa ehdottomasti käyttää tätä kun sitä pigmenttiä ei välttämättä ihan niin paljon ole kuin tässä Tartessa! ;)

Kommentoi