Kaksi edullista yllättäjää

NUDE

Puhuinkin vähän aikaa sitten siitä, miten maailmalla hyvin suosittu merkki Essence on päässyt livahtamaan meikäläisen tutkan ohi kuin vaivihkaa. Nyt kun merkki on lanseerattu kunnolla myös Suomessa, sain testiini muutamia tuotteita. Essencen meikit ovat niin edullisia, etten osannut odottaa näiltä mitään kummoisia ihmeitä, mutta sainkin yllättyä positiivisesti.

Merkin ripsareita olen nähnyt kehuttavan todella monessa paikassa ja osa teistä lukijoistakin kertoi tuossa edellisessä postauksessa rakastavansa niitä. Sama homma taisi käydä minulle. Olen nimittäin päätä pahkaa ihastunut merkin The False Lashes Dramatic Volume Unlimited -ripsariin! Se on sopivan "kuivaa" tavaraa, jolloin ripsiin jää mukavasti tavaraa jo ensimmäisella kierroksellä eikä kerrostamista välttämättä tarvita. Eli tuuheutta tällä saa varmasti. Harja on ihan täydellinen ja pysyvyyskin ainakin meikäläisellä tosi hyvä. Siis kaikin puolin mahtava ripsari! Ai niin, meinasin unohtaa mainita hinnan, joka on peräti 3,49 euroa!

Toinen vieläkin isommin yllättänyt tuote on Camouflage 2in1 Make-up & Concealer, jonka nimi antaa hyvin viitettä sen ominaisuuksista. Se on siis hyvin peittävä meikkivoide. Ja vaikka tuo sävy 10 Ivory on vähän liian vaalea, käytän sitä kasvojen korkeimmissa kohdissa, jolloin saan kivat korostukset samalla. Lisäksi meikkivoide tummuu hapettuessaan, jolloin sävyero ei edes ole niin valtava. Meikkivoide on siis hyvin peittävää, mutta ei jätä ihoa pakkelimaisen näköiseksi tai kuivaksi. Se ei myöskään tartu ihon kuiviin kohtiin kuten monet peittävät meikit. Myös tämä tuote sopii täysin persaukiselle, hintaa on nimittäin huimat 4,69 euroa. Iso peukku molemmille!

Kommentit

tiiax (Ei varmistettu)

Juuri eilen etsinkin sun edellistä postausta Essencestä kun seisoin kyseisen merkin hyllyn edessä :D täytyykin kokeilla tuota ripsaria!

Erika Naakka
NUDE

Haha no löytykö! :D Yleensä Googlesta löytyy hyvin, joudun sitä itsekin käyttämään kun etsin omia postauksiani :D

tiiax (Ei varmistettu)

Kyllä löyty! :D haha, seuraan blogiasi Bloglovinissa joten se löytyi aika helpostikin ;)

Vierailija (Ei varmistettu)

No onpas lupaavan oloinen meikkivoide! Millä levitit?

Erika Naakka
NUDE

Ensin siveltimellä ja viimeistelyn tein Beautyblenderillä :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Tuo meikkivoide oli mun mielestä tosi keltainen, mutta peittävyys kyllä yllätti. Essencen ripsareista Rock n doll on mun uusi suoikki, mutta pitää tätäkin testata :)

Erika Naakka
NUDE

Oliko sulla toi sama sävy? Joo kyllähän siinä taitaa olla keltaiseen taittava pohjasävy. RocknDoll on seuraavana testauslistalla! ;)

Marcy (Ei varmistettu)

Voih, ehdin jo innostua, kun luin sanat peittävä ja liian vaalea, mutta kaipaan punapohjaista voidetta. Olisiko neuvoja, kun ongelmana on löytää markkinoilta tarpeeksi vaaleaa, punapohjaista ja peittävää tuotetta aikuiselle kuivahkolle iholle?

Erika Naakka
NUDE

Kääntyisin varmaan kyllä Lorealin puoleen. Merkin BB- ja CC-voiteista voisi löytyä sopiva tai sitten merkin True Match -meikkivoide.

Marcy (Ei varmistettu)

Kiitos vinkeistä! BB- ja CC-voiteet ovat minulle aivan liian läpikuultavia, mutta True Matchiä pitää vilkaista. Odotan innolla aasialaisen kosmetiikan Suomen-valloitusta tarpeeksi vaaleiden sävyjen toivossa. :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Missä näitä Essencen tuotteita myydään?

Saana Väliheikki
LAVLI

Moikka, mahtavaa! Olen ihan myyty jo näiden sun kuvien ja mainitsemiesi hintojen perusteella. Mistä näitä helpoiten löytää?

Erika Naakka
NUDE

Täältä voi tsekata oman kaupungin jälleenmyyjät: http://www.essence.eu/fi/loeydae-laehin-jaelleenmyyjae/

An (Ei varmistettu)

Olen törmännyt Essenceen aiemmin ulkomailla. Kynsilakoissa on mielestäni huippu valikoima ja hinta-laatusuhde on hyvä, mutta muissa tuotteissa halpuus valitettavasti näkyy raaka-aineiden laadussa. Huulipunat sai suunympärysihottuman ärsyyntymään oikein kunnolla ja kulmageelistä samoin tuli kamalat näppylät. Mitään kasvomeikkejä en uskaltaisi kokeillakaan. Harmi mutta ei yllätys. Muillekin herkkäihoisille siis pieni varoituksen sana...

SsofiaWk (Ei varmistettu)

Tuosta edellisestä kommentista tuli mieleen, katsoitko Erika sisällysluetteloa? Oliko siellä jotain kummallisuuksia? Hinta kuulostaa kyllä todella houkuttelevalta...

Kommentoi