Kampaustutorial: helppo letti-chignon // Easy braid chignon

NUDE

Alkuviikosta kiusoittelin teitä tämän kesän uudella lempparikampauksellani ja vinkkasin, että tutorial on tulossa. No tässä se nyt on, toivottavasti tykkäätte! :)

1. Kiinnitä tukka matalalle ponnarille ja kiepauta se yläkautta itsensä ympäri. Vähän tarkemmat ohjeet siihen löydät tästä postauksesta :) 2. Tee sitten toooosi löysä letti vapaaksi jääviin latvoihin ja kiinnitä letti kumilenksulla. 3. Ota letin päästä kiinni ja rullaa se varovasti kiepautuksessa syntyneeseen rakoon niin, että hiusten latva jää piiloon. Jos olet pitkähiuksinen, kuten minä, voit työntää lettiä vielä vähän pidemmälle. 4. Kiinnitä letti sitten hyvin kiinni pinneillä ja hiuslakalla. Voit löysyttää ja muotoilla kampausta niin, että siitä tulee symmetrinen nuttura :)

//

And the same-ish in English!

1. Gather your hair into a low pony. Divide your hair into to sections and pull your hair through the gap. (More pictures of this in here) 2. Make a very VERY loose braid and secure it with an elastic band. 3. Take the end of the braid and roll the whole thing up. Shape the braid into a symmetrical bun and.. 4. ..secure it with bobby pins. And with a whole lot of hair spray of course ;)

Mitäs tykkäätte, lähdettekö kokeilemaan? Jos lähdette, kuvia teidän luomuksistanne olisi jälleen kivaa nähdä :)

FOLLOW: BLOGLOVIN' / FACEBOOK / Feedly / INSTAGRAM

 

Kommentit

Erika Naakka
NUDE

Siis lettikö? Ei sitä tarvitse läpi kiepauttaa :) Rullaa letti vain ylös ja kiinnitä lettirulla pinneillä.

Iida (Ei varmistettu)

Jei! Pitääkin kokeilla tätä, jos tästä saisi kampauksen ystävän häihin lauantaiksi. :)

Erika Naakka
NUDE

Joo testaa ennen H-hetkeä! :)

Erika Naakka
NUDE

jeejee! hyvältä kuulostaa :)

Ann (Ei varmistettu)

Miekin testailin mut hiusten pituus tuottaa ongelmia. Omani ku on sen verran pitkä että täytyis kiepauttaa kaks kertaa läpi jotta saa kiinni. Siinä mennee tuo muoto huonoksi :/

Laura K (Ei varmistettu)

Ooooooh kuinka yksinkertainen tehdä mutta lopputulos on tosi hieno ja "monimutkaisen" näköinen :--) Tää menee testiin, toivottavasti pituus riittää hiuksissa!

Aurora (Ei varmistettu)

Tämä täytyy testata! :)

Laura (Ei varmistettu)

iiiihana! pakko testata heti :)

karoliina (Ei varmistettu) http://arjenpieniasuuriaseikkailuja.blogspot.fi

Lähtee kokeiluun heti tänään!:) Illalla juhlat, jossa pukukoodina smart casual, tämä sopii sen kans varmast loistavasti! Varmaan joudun vähän kuitenkin tupeeraan lettiin menevää tukkaa että tulee tarpeeks löysä ja pysyy silti kasassa:) Kiitos tästä!

Ann (Ei varmistettu)

Täytynee kokeilla vielä uudemman kerran jos sais tän metriletin jotenki pysyhä :)

Lii (Ei varmistettu)

http://rillankoti.indiedays.com/2013/01/07/helppo-kieputuskampaus/

Kiitos kampausvinkistä. Kieputin hiukset niskaan asti tuon Rillan ohjeen mukaan ja sitten laitoin ponnarin. Loput hiukset letitin ja laitoin, kuten sinun tässä ohjeessa. Tuli todella hieno kampaus!!

juuliaaaaaaa (Ei varmistettu)

Kommentoi