Kampaustutorial: juhlava nuttura valmistuvalle

NUDE

Eilen ehdinkin jo hehkuttaa tätä tulevan kesän luottokampausta ja täytyyhän tämä helppo tutorial jakaa nyt myös teidän kanssanne. Eli suosittelen ehdottomasti kokeilemaan, tää ei oo hei vaikee! Siisti nuttura kun sopii joka tilaisuuteen aina häistä valmistujaisiin :)

1. Tee jakaukset korvien taakse niin, että hiukset jakautuvat kolmeen osaan. Kiinnitä etuosat esimerkiksi ponnarilla pois tieltä leuan alle.

2. Ota takaosiosta pienempi osio ja kiepauta se ympäri. Kiinnitä osio pinneillä työntäen sitä samalla ylöspäin. Näin saat nostetta takaraivolle ja kauniina kierteitä kampaukseen.

3. Kiinnitä äsken kiepauttamasi osio pois tieltä ja kiinnitä loput takahiukset ponnarille. Ota sitten kampausvalkki aka hiusdonitsi ja kiinnitä se parilla pinnillä aivan ponnarin tyveen. Omani olen saanut Iberolta.

4. Pyöräytä donitsin sisältä tulevat latvat sekä kiepauttamasi osion latvat donitsin peitoksi. Tämä kohta on ehkä haastavin ja voi vaatia hiusten kiinnittämistä donitsin ympärille monessa eri osassa ja monella pinnillä. Pinnejä ja kärsivällisyyttä siis kehiin :)

5. Irrota etuosiot ponnarilta ja kiinnitä ne seuraavaksi donitsin päälle. Ota siis ensiksi vasemman puolen osio, tuo se taakse ja kiinnitä pinnillä donitsin tyveen ja niskaan.

6. Tuo sitten myös oikeanpuolimmainen etuosio taakse ja kiinnitä samalla tavalla donitsin tyveen. Asettele osio niin, että lopputuloksesta tulee mahdollisimman siisti. Suihkuta hiuksiin lakkaa ja kampaus on valmis!

 

Kommentit

PäiviH (Ei varmistettu)

Kivannäköinen kampaus ja tuo PAITA<3 Ihanan näköinen, onko se mistä? :)

Erika Naakka
NUDE

Kiitos! :) Se on Jenkeistä Forever21:stä mutta niiltähän voi tilata netistäkin :)

inga (Ei varmistettu)

oi, ompa kaunis, pakko kokeilla! :) ja siiis miten sun hiukset on noin kiiltävät??? <3

Erika Naakka
NUDE

No koklaa! :) Ja kiillosta kiitos Wella Fusionille :D http://www.lily.fi/blogit/nude/testissa-uusi-wella-fusion-hiushoito

Ninnnnni (Ei varmistettu)

Eilen tein häihin tälläisen kampauksen itselleni, onnistui hyvin ja sai kehuja :) vaikka oli paljon karheempi kun siulla, taitaa vielä kiiltohoito vaikuttaa? Mutta kiitos ihanasta ohjeesta, teen toistekin! :) p.s. joulun diy-kuorintaohjeita kävin äsken lukemassa, toimii myös äitienpäivälahjassa :)

Erika Naakka
NUDE

Oooooo jeee!! Haluun nähdä kuvan!! Ja jeeee teit myös kuorinnan! JEeeee en kestä :D Paras herätys ku luin tän kommentin :) Toivottavasti äiti tykkäsi kuorinnasta :)

Ja joo tosiaan toi kiiltohoito todellakin vaikuttaa edelleen, mutta kyllä tää varmasti toimii myös karheammassa tukassa, tulee vaan eri fiilis siihen :)

hebutus (Ei varmistettu)

Ihana kampaus! Voisitko tehdä myös jonkun neutraalin meikin valmistujaisiin? Sellainen mikä sopisi melkein kaiken kanssa :)

Erika Naakka
NUDE

Niitä onkin kertynyt blogiin jo monia, joten täältä löytyy: http://www.lily.fi/blogit/nude/9-x-ohje-valmistujaismeikkiin Mutta joku tutorial olisi kyllä vielä kiva tehdä ennen kesää! :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Heippa, tää on kyllä niin ihana kampaus ja aattelinkin tätä kokeilla tulevana viikonloppuna! :) jäi vain mietityttämään toi 2. vaihe, että miten oon niitä pinnejä tunkenut siihen kiepautettavaan osioon? :D työnsitkö vain hengettömiä vai bobby-pinnejä ylöspäin niin, että kiepautettava osio jää pinnin väliin? :o

Erika Naakka
NUDE

ah, joo sitä en olekaan selittänyt hirveän hyvin! siinä kohtaa voi käyttää bobby pinsejä, kuten mä tai s itten sellaisia korkkiruuvin muotoisia kierrepinnejä. ja tosiaan työnsin pari bobbyä juurikin alhaalta ylöspäin pitämään kierteen paikoillaan ja niin sisälle ettei pinni jää näkyviin :)

Kommentoi