Kampaustutorial: ystävänpäivän lettikampaus

NUDE

Taas aivonystyrät olivat kulua loppuun, kun yritin keksiä tälle kampaukselle kunnollista nimeä. Romanttinen lettikampaus? Letistä panta -kampaus? Pantalettiromanttisuusystävänpäivä-kampaushässällä? No lopulta siitä tuli tylsästi ystävänpäivän lettikampaus.

Mutta itse kampaus ei todellakaan ole tylsä! Näin Instagramissa tämän vähän aikaa sitten ja päätin tehdä siitä kuvallisen tutorialin. Kampaus menee kyllä ihan mihin tahansa tilaisuuteen treffeistä bileiltaan, mutta ennen rientoihin lähtöä on opeteltava yksi pikku tekniikka: puolikas ranskanletti. Selitän sen seuraavissa vaiheissa parhaani mukaan :)

1. Aloita jakamalla hiukset ensin keskijakaukselle ja siitä kahteen osaan korvasta korvaan. Kiinnitä takaosan huikset klipsillä. Tässä muuten käytössä Cailapilta saatu Mariela Sarkiman The Croco Clip -hiusklipsi, joka on aivan ässä kaikessa tukkatekemisessä! No mutta jatketaan.. 2. Tee sitten toiselle puolelle etuosan hiuksiin se puolikas ranskanletti. Tämä homma hoituu kuten tavallinen ranskanletti, mutta tässä lettiin otetaan hiuksia mukaan vain etupuolelta. Jos selostus ei tuota mitään ahaa-elämystä, tsekkaa aiheesta tutorial-video, kohdasta 1:35 eteenpäin. Aloita letti mahdollisimman ylhäältä ja pidä kädet takana, jotta letti asettuisi mahdollisimman lähelle tekemääsi jakausta. Jatka letittämistä, kunnes lisättäviä hiuksia enää ole ja jatka normaalisti latvaan saakka. Kiinnitä letti kumilenksulla. 3. Tee täsmälleen sama juttu toiselle puolelle. Jälleen niin, että otat lettiin lisää hiuksia vain etupuolelta. Jatka tämäkin letti latvaan saakka ja kiinnitä lenksulla. 4. Jos hiuksesi eivät ole superpaksut, nypi lettiä hieman takareunasta ylös- ja ulospäin. Näin saat siihen vähän muhkeamman vaikutelman.

- - - Aaand the same-ish in English:

1. Part your hair on the center and then from ear to ear. 2. Make a half French braid on the other side. Take extra hair to the braid only from the front side (video tutorial of the half French braid here). Braid your hair all the way to the end and secure it with an elastic. Keep your hands back so the braid would be placed as close to the parting as possible. 3. Make a braid to the other side also. 4. Poof the braid by carefully tugging the braid  from the sides.

5. Kiinnitä sitten letit tiukasti yhteen niskaan kumilenkillä. 6. Kiharra auki jääneet hiukset haluamallasi tavalla. Itse käytin mahtavaa Cloud Ninen suoristusrautaa. Kampaus tosin toimii myös suorilla hiuksilla! :) 7. Ja nyt tärkeä osuus: tupeeraa niin vimmatusti! Kampaus saa täysin uuden ulottuvuuden, kun tyveä tupeeraa reippaasti etenkin letin takaa. Itse lisäsin hiuksiini vielä Glitterin pienen tyvikohottajan, josta kerroin aiemmin. Tässä käytössä Cailapilta saatu Mariela Sarkiman suunnittelema tupeerauskampa. 8. Lakkaa hiukset ja olet valmis! Tässä käytin L'anzalta saatua Healing Style Finishing Lacqueria, joka antaa todella vahvan tuen ja kiiltoa!

- - - 5. Tie your braids together with an elastic on the nape of your neck. 6. Curl your hair if you want. 7. Tease your hair and make it big! 8. Finish your updo with finishing spray. The one that I use is from L'anza.

Kuka lähtee koklaamaan, käsi ylös! Ja kuva Instagramiin hashtagilla #nudeblogi ;)

Postauksessa näkyvä paita on saatu Sheinside.comista (linkki paitaan). Huulipuna MAC Cosmetics, Matte Heroine.

FOLLOW MY BLOG: BLOGLOVIN’ | FACEBOOK | INSTAGRAM

Kommentit

Pauliina A. (Ei varmistettu) http://allthelittleroyals.blogspot.fi/

On tämä vaan kaunis! Ja niin sinäkin! :) Pakko testailla tätä itsekin!! :)

Erika Naakka
NUDE

Hih kiitos :) <3

J (Ei varmistettu)

Todella söpö kampaus! Toivoisin, että näyttäisit joskus kampauksia vähän lyhyempäänkin tukkaan. Vaikka sitten jonkun muun hiuksiin. :)

Kielo (Ei varmistettu)

Polkkamittaiseen tukkaan kaipaisin minäkin ohjeita. Taitava ja kekseliäs olet kyllä näiden kampausten suhteen :)

Lusa (Ei varmistettu)

o/ huomenna synttärijuhlat ja sinne aion ainakin yrittää :) mulla onkerrostettu polkkamitta, saa nähdä mitä tulee.. Valitettavasti ei ole instaa, että voisi jakaa tuloksia :/

inkku (Ei varmistettu)

Onpahan nätti kampaus ja huulipunakin sopii hyvin siulle :)

Erika Naakka
NUDE

voi kiitos! oon miettinytkin tota punaa mut kiva jos se näyttää sopivan :)

AnnikaN (Ei varmistettu)

Oo mahtava kampaus ja upeat huulet! Ihana värimaailma.

Erika Naakka
NUDE

kiitos :))

Joanna (Ei varmistettu) http://www.heartsornothing.com

Hei KUINKA KIVA!!! Voisin kokeilla tätä huomisen ystävänpäivä-/synttäri-illalliselle, kiitos! :*

Erika Naakka
NUDE

oih sun paksulla tukalla tää näyttää varmaan iiiihanalta! :)

meow (Ei varmistettu)

Ooh, onpas nätti kampaus! Tää on ehdottomasti vaihtoehtona huomisiin rientoihin.. :)

Annn (Ei varmistettu) http://alaannnblog.blogspot.fi/

Upea kampaus! Pitää ehdottomasti kokeilla :) Sun hiustenväri on muuten tosi kiva! ootko missä käynyt laittamassa?:)

Erika Naakka
NUDE

Kiitos! Käyn Helsingin Pin Up kampaamossa :)

Annn (Ei varmistettu) http://alaannnblog.blogspot.fi/

Ihania herkkuja! Hyvää ystävänpäivää! :)

meow (Ei varmistettu)

Kiitos vielä tästä tutoriaalista! Tein eilen itselleni tämän ohjeen mukaan, paitsi nyt kun katsoin ohjetta tarkemmin, niin en tehnyt letitystä puoliranskis-tyyliin vaan niin kuin "puolanletti". Hyvä tuli :) Olisi pitänyt ottaa kuva, mutta taas unohdin :D

Tanja (Ei varmistettu)

Tein tämän lauantain karaokekisoihin :) Tykästyin todella kovasti!! Tuo letitys on hirmu kiva jippo saada vähän vaihtelua peruskiharoihin, ja hyvin kestääkin kun sama kampaus on nyt päässä kolmatta päivää ja vieläki ihan edustuskelpoinen :D

Erika Naakka
NUDE

Kuulinkin, että tuo kampaus on todella pysyvä! Itse olen pitänyt sitä aina vain yhden päivän ajan, mutta täytyy testata kuinka kauan se säilyy edistuskelpoisena :)

Kommentoi