Kauneusbloggaajien suosikkihopeashampoot ja -hoitoaineet

NUDE

Hopeatuotteita on markkinoilla pilvlin pimein ja iso osa purkkien sisällöstä on suoraan sanottuna täyttä kuraa. Hopeatuottiden pigmentin väri ja määrä vaihtelee ja tietysti kaikkein tärkein seikka on se tehokkuus.

Koska tuotekirjo on niin laaja ja valinnanvaraa löytyy, päätin teitä auttaakseni tehdä pienen gallupin suomalaisten kauneusbloggaajien yhteisessä Facebook-ryhmässä ja vastauksia sain melkein 50. Kiitos siis kaikille kahvihuonelaisille ;) Tässä siis suomalaisten kauneusbloggaajien valitsema hopeashampoiden ja -hoitoaineiden parhaimmisto!

Kaikista purnukoista ylivoimaisesti eniten ääniä sai Fudgen Clean Blonde Violet Toning Shampoo (itse tilasin täältä, adlink), joka on esimerkiksi Saara Sarvaksen, Keyword: Love -blogin Jonnan ja Cosmetic Land -blogin Catarinan suosikkituote. Seuraavaksi eniten ääniä saivat Four Reasonsin Silver Mist hoitosuihke ja Biozellin Color Mask hoitava Silver-sävyte. Näiden nimiin vannoivat esimerkiksi Mustaa Kajalia -blogin Heidi ja Juille's-blogin Linda.

Seuraavana rinta rinnan maaliviivalle tulivat L'Oréal Professionnel Série Expert Silver -shampoo, Color Mask sävyssä silver ja Goldewellin Soft Color vaahtosävyte 10V. "Lorkun" hopeashampoo sai äänen mm. All The Little Royals -blogin Pauliinalta. Fashioned in Finland -blogin Nea ja Pakolliset - tai ainakin melkein -blogin Mohn vannovat Color Maskin nimeen kun taas suosittu Goldwellin "kymppivee" on noussut Glitz & Glam -blogin Minnan sekä Elämää Smykkinä -blogin kirjoittajan suosikiksi.

Myös L'anzan hopeashampoo sai muutaman maininnan esimerkiksi Miss Piggy's Pearls -blogin Sallalta ja Kissis-blogin Heidiltä. Cutrin Reflection Silver Treatment taas on Designin'Eyes-blogin Annin suosikki.

Myös yksi meikäblodin suosikkishampoista on tuo paljon kehuttu Fudgen hopeashampoo. Lisäksi kylppärissäni majailee muutama vahva kilpailija: KC Professional Color Mask Shampoo sävyssä Pearl (myös esimerkiksi Miten niin liikaa -blogin Elisan lemppari), KC Professional Color Mask Paint sävyssä Lavender (postaus aiheesta) ja Pin Up -kampaamosta saatu Schwarzkopf Igora Expert Mousse sävy 9,5-1 (kuvassa 9,5-12), joka muuten on ihan superkamaa ja jonka rippeitä säästelen viimeiseen asti!

Näitä omia suosikkejani olen esitellyt blogissa jo moneen otteeseen, mutta yksi uutuushoitsikka ei ole vielä päässyt framille, nimittäin Sim SensiDO Match. Sain nämä vähän aikaa sitten blogin kautta testiin, mutta violetin hoitsikan tumma väri jänskätti minua niin, että jouduin keräilemään hiuskriisin viemiä rohkeudenrippeitäni päiviä, ennen kuin uskaltauduin laittamaan näitä hiuksiini. Aloitin ensin sävyllä Platinum, joka ei yksin ollut tehoikkaammasta päästä. Pikkuhiljaa aloin sekoittaa mukaan sävyä Indigo ja johan läks keltaisuus! Supertumma violetti taittaa keltaista väriä pois todella tehokkaasti ja jättää hiukset ihanan raikkaaksi ja snadisti pinkkiin taittaviksi. Ja tietysti hyvin hoidetuiksi :)

Hopeashampookeskustelussa nousi esiin myös muutama itselleni täysin tuntematon merkki ja tuote. Brittiläisen Bleach London -merkin tuotteet mainittiin muutamankin bloggaajan (Wind It Up -blogin Martinan ja Shoppailijan päiväkirja -blogin Katan) suusta, joten kiinnostukseni heräsi heti. Mutta koska mulla ei ole mitään käsitystä, mistä tätä mömmöä helpoiten saisi tilattua, taitaa lähimpänä ostamista olla Davines (myöskin Martinan suosittelema) ja Polishaholic-blogin Rian suosittelema Crazy Color.

Davinesin Alchemic Conditioner sävyssä silver kiinnostaisi erityisesti siksi, että käytin merkin pinkkiä hoitoainetta vaalenapunaisten hiusteni ylläpitämiseen ja värjäsin hiuspidennyksenikin sillä pinkeiksi (postaus)! Pinkin hoitsikan tehokkuus sai minut kiinnostumaan nyt myös tästä hopeaversiosta. Ekana testiin taitaa kuitenkin tulla Crazy Color -suoraväri sävyssä Lavender, jota voi tilata Cybershopista ja jota ei todellakaan ole hinnalla pilattu! *Klik* sinne se menikin juuri allekirjoittaneen ostoskoriin ;)

Vastaako gallupin tulos omia mieltymyksiäsi? Entä löytyykö sinun kaapeistasi jokin vieläkin tehokkaampi ase blondien hiusten keltaisuutta vastaan? Vinkit jakoon!

SEURAA BLOGIANI: BLOGLOVIN’ | FACEBOOK | BLOGILISTA | INSTAGRAM

Kommentit

Minna / Glitz & Glam (Ei varmistettu) http://glitz8glam.purkkimafia.fi/

Mahtava kooste! Löydän tästä nyt helposti uutta kokeiltavaa. Minullehan sattui tukkakatastrofi, josta tulen vielä postaamaan blogissani. Sähläsin... vähä sama juttu kävi, kun sinullakin Erika, kun sulla oli vaaleanpunaiset hiukset. Mulla oli todella hehkuvan violetit ja juuri vaaleammat hiukseni tummuivat. Color Maskin Lavender kiinnostaisi kovasti kokeilla, kuten myös paljon ylistetty Fudgen shampoo.

Martina (Ei varmistettu) http://winditupblog.purkkimafia.fi/

Bleach Londonia saa joko a) vain Lontoosta tai b) vähän kalliimmalla eBaysta :)

Igora Expert Moussejen 9,5-12 (eli tuo joka sulla on kuvassa) on _todella_ tykki harmaa sävy (Moonstone), jonka oon todennut taittavan keltaisuutta vielä 10x paremmin kuin 9,5-1, joka on hellempi ja antaa täten enemmän "peliaikaa" levityksessä. Mutta jos on esim. lyhyt tukka ja/tai oikeasti haluaa sitä harmautta/taittoa, niin 9,5-12 on todella tehokas :)

Erika Naakka
NUDE

Ooo! No mä vähän yritinkin selvittää, mikä näiden kahden ero on, mutta en oikeen löytänyt järkevää vastausta. Kiitos Martina! Pitänee hommata seuraavaksi myös toi 12 :)

Kissis (Ei varmistettu) http://kissis.purkkimafia.fi

MISSÄ MINUN MIELIPIDE! :'D

Toi Fudge on mun lemppari nyt, kiitos sen keskustelun. :D Four Reasonsin suihketta on kans, mut en oikein tiedä, vaikuttaako se oikeesti mitään.

Erika Naakka
NUDE

Fök mun piti laittaa se tohon L'anzaan! hetkipieni

littleB (Ei varmistettu) http://littlebigthings-littleb.blogspot.fi/

Fudge todellakin on paras ja tehokkain. Ja tuoksu aivan omaa luokkaansa kun vertaa muihin, yleensä tunkkaisen hajuisiin hopeashampoihin.

Kinuski (Ei varmistettu)

Mahtava postaus! Fudgen hopeashampoo ja Colormaskin pearl -shampoo menevät seuraavana kokeiluun. Tällaisia enemmän :)

Lila Syren (Ei varmistettu) http:/paastavarpaisiin.blogspot.fi

Hauska tälläinen galluppi juttu:) Jos olisin vielä kahvihuoneella, olisin varmaankin antanut ääneni Redkenin silver charge shampoolle! Vaikka se löytyykin Redkenin miesten sarjasta, niin sopii se yhtälailla myös naisille:) Tosin Fudge on kyllä myös hyvä, en ihmettele voittoa yhtään:)

Elisa (Ei varmistettu) http://liiallisuuksia.purkkimafia.fi

Nuo Crazy Colorit oli aivan järkyttävä pettymys mulle. Ostin kahta pinkkiä sävyä, pidin kuivissa hiuksissa 2-3 tuntia ja MITÄÄN väriä ei jäänyt kiinni vaikka noiden pitäisi nimenomaan olla suoravärejä. Pohjahan ei mulla ole kovin vaalea mutta esimerkiksi KC Color Mask Paint kyllä jää ihan selkeästi ja hyvin kiinni hiukseen. Olen jo varmaan kolmesti yrittänyt pelata Crazyn kanssa mutta ei... :/

Erika Naakka
NUDE

Höh ja voih :/ Harmi että menin jo tilaamaan :D

K (Ei varmistettu)

Osaisitko hei sanoa, että millä huulipunalla pääsisi tällaiseen lopputulokseen: http://lottatuovinen.tumblr.com/post/110478407328

:)

Erika Naakka
NUDE

Aika täydellinen Kylie Jenner -tyyppinen puna! Tarkkaan en osaa sanoa, mutta tässä pari ehdotusta: MAC huulipuna sävyssä Brave ja huultenrajauskynä sävyssä Soar, L'Orealin huultenrajauskynä sävyssä Rosewood. Muita ehdotuksia voi löytyä Googlettamalla "Kylie Jenner lipstick". Pitänee mennä itsekin metsästämään tällaista :)

Mariel (Ei varmistettu)

Myös Gerard Cosmeticsin Rodeo Drive + 1995 on aikas täydellisiä "Kylie Jenner" sävyjä (ja ainakin vielä eilen oli heidän nettisivullaan tarj. kamppis: Free worlvide delivery ja esim. Jaclyn Hillin blogista löytyy lähes aina jotain
-20% alennuskoodeja :)

Sanna (Ei varmistettu)

Voi ei, kun näitä juttuja lukee, niin tulee ihan pienoinen kaipuu takaisin blondiin tukkaan. Vaikka onhan siinä työmaa pitää se viileän vaaleana, niin kuin yritin itsekin aikoinaan. Vaikka ja mikä hopeatuote on kyllä kulutettu loppuun omassakin kylppärissä. Ja niitä jämiä on vieläkin olemassa, mutta nykyisin ruskealle hiukselle niitä vähemmän tarvii. Vaikka niin toivoisin tämän ruskeankin olevan enemmän kylmään taittava. Siihen nuo tuotteet tuskin auttavat :)

mmmmm (Ei varmistettu)

Huippuhyviä vinkkejä, kiitos!

Osaisitkohan auttaa.. Minulla on vaaleanruskeat hiukset, joille on tehty joskus värinpurkua kun halusin tummanruskean pois. Tyvestä on nyt omaa kylmää väriä, mutta käsitellyt latvat taittaa koko ajan lämpimään ja ovat melko oranssihtavat. Nyt musta tuntuu, että ne on alkanut jopa vihertämään :o Voisko se johtua hopeashampoon käytöstä? Mulla on ollut käytössä tuo L'Oréal Expert hopeashampoo ja Color Maskista sävy Vanilla.

Erika Naakka
NUDE

Hei ehdottomasti nyt hiusten kelatointi asap! Se siis tehdään tuotteilla jotka syväpuhdistaa ja postaa keltaisuutta ja vihertävyyttä, jotka johtuvat siis kraanavedestä, eivät hopeashampoista! Ehdoton suosikkini on L'anzan Healing Pure -sarjan shampoo ja hoitsikka :)

mmmmm (Ei varmistettu)

Hei kiitos kovasti vastauksesta. Mä tässä ehdinkin jo lueskella sun vanhoja postauksia tuosta kelatoinnista. Täytyy kyllä tunnustaa, että en oo syväpuhdistanut hiuksia ties milloin viimeksi, jaiks. Menee heti hankintaan jonkinlainen syväpuhdistava. Kiitti L'anza-vinkistä :)

Pauliina A. (Ei varmistettu) http://allthelittleroyals.blogspot.fi/

Niin kiva kun teit tän Erika!! Täytyy ehdottomasti pistää tää korvan taakse, vaikka tota Lorealia tosiaan oonkin vallan käytellyt! :)

JonnaH. (Ei varmistettu) http://keyword-love.purkkimafia.fi

Ihana mahtava kooste, tähän on hyvä palata, kun miettii asiaa seuraavan kerran. :)

Panda (Ei varmistettu) http://www.pieceofpanda.com

Itellä on juurikin tuo Bleach ostoslistalla kun menne käymään pian taas Lontoossa :)

Miranda (Ei varmistettu) http://mrandas.blogspot.com

Itsekin kumarran Fudgea kohti, kaikki parhain hopeashampoo, mitä olen koskaan ostanut! Kyseinen shampoo oli juuri äsken päässä sen 5 minuuttia ja huomasi (jälleen kerran), että kyllä tehoaa, latvat taas violetteina ^^' pitäisi varmaan vähentää sitä aikaa...

Asiasta kukkaruukkuun, olen yksi sun blogin vakikävijöistä, mutta tää taitaa olla eka kerta, kun jätän puumerkin... #armoa

Erika Naakka
NUDE

Mä laitoin sitä kerran saunaan ja tuloksena oli sininen tukka! Näkyy tässä postauksessa: http://nude.costume.fi/2013/09/30/laineita-silk-ultimatella/ Mutta toimiipahan ainakin! :D

Heh no saat anteeksi ;)

Elina (Ei varmistettu)

Postailehan sitten kokemuksi crazy colorista! Ollessani vielä tummahiuksinen ylläpidin hehkuvan punaista liukuvärjäystä juurikin noilla crazy coloreilla ja oli kyllä tujua kamaa, voitti colormaskit 100-0. Nuorempi siskoni myös käytti latvoihinsa
samaista väriä, mutta sinisenä ja rehellisesti sanottuna crazy color päihitti myös kampaamon sinisen värjäyksen, joka kulahti alta aika yksikön vihreäksi.

Erika Naakka
NUDE

Wow! No joo täytyy laittaa raporttia sitten kun olen kunnolla testannut :)

Nipa (Ei varmistettu)

AIVAN MAHTAVA POSTAUS!!! Saisiko tällaisen koosteen vaikka kerran kuussa, pliis? :D Fudge on omakin lemppari, jytää kamaa! -N

Erika Naakka
NUDE

Haha :D No kerropa mulle, mistä tuoteryhmästä haluaisit tällaisen seuraavaksi? :)

Nipa (Ei varmistettu)

Ensimmäisenä tulee mieleen meikkipohjatuotteet. Sopivan meikkivoiteen löytäminen tuntuu aina olevan hankalaa, kun kaikki Lumenetkin on kahlattu läpi. Esimerkiksi jossain pihistä -panosta -tyylisessä kosmetiikkabloggaajien suosikkivertailussa voisi olla perää ;) -N

Erika Naakka
NUDE

Okei, laitetaan korvan taakse! :)

LivBox (Ei varmistettu) http://livbox.purkkimafia.fi

Olen käyttänyt Davinesin hopeahoitsikkaa jo pari vuotta, ja olen ollut todella tyytyväinen. Ensinnäkin, se on tehokas! Älä jätä siis pitkäksi aikaa vaikuttamaan, jos päätät sitä testata ;) Toiseksi, se on myös hoitava! Me like! Mutta kiva saada vinkkejä myös muilta brändeiltä, kiitos siis hyvästä postausaiheesta ja postauksesta!

Terkuin Eija / LivBox

Iris (Ei varmistettu) http://colorfulw.blogspot.com

Huippu postaus, jee, kiitos! Justiinsa eilen värjäsin mun tukan ja tungin vaikka mitä systeemejä tähän päälle. Mulla ei ole oikeastaan melkein mikään vaikuttanut tähän tukkaan, joten nyt täytyy ehdottomasti kokeilla tässä jutussa esiteltyjä tuotteita. Itselleni tehoikkainta on kuitenkin ollut Cutrinin Reflection shampoo + hoitoaine, sävy: frosty silverblond :-)

saldag (Ei varmistettu) http://lily.fi/blogit/saldags-nailventures

Mun ehdoton suosikki monen virheostoksen jälkeen on Wellan Color Fresh sävyssä Light Pearl Ash Blonde ! Kyseinen aine on niin tujua, että pitää varoa, ettei vaaleimmat raidat mene ihan vaalean harmaaksi.

Mariel (Ei varmistettu)

Moi Erika :) Tälläinen postaus ois mahtava myös esim. ei kuivattavista mutta hyvin peittävistä peiteväreistä/valokynistä sekä tuuheuttavista shampoista, hoitsikoista ja muotoilutuotteista :)? Entä onko sulla Living Proof sarjasta mitään kokemuksia?

Vierailija (Ei varmistettu)

Tein vähän hintavertailua tuosta suosikki tuotteesta ja löysin halvimman tuolta http://www.akanepumpuli.fi/tuote/fudge-clean-blonde-violet-toning-shampoo/

Kommentoi