Kesän kepein aurinkosuoja kasvoille

NUDE

Tein kesäkuun Demiin vähän isomman jutun aurinkosuojista ja testailin sitä varten valtavan määrän erilaisia voiteita, suihkeita ja huulirasvoja. Yksi varmaan parista kymmenestä tuotteesta nousi ylivoimaisesti ylitse muiden ja se oli nimihirviö Garnier Ambre Solaire Sensitive Advanced Hydrating Face Protection Mist SPF50.

Tykkään kesällä käyttää eniten suihkutettavia aurinkosuojia. Miksi vaivautuisin hieromaan voidetta iholleni ja likaamaan käteni, kun voin vain suihkia voiteen paikoilleen suoraan purkista! Ja se mikä tekee tästä Garnierin suihkeesta aivan upean, on se mistä tuotteen nimikin kertoo eli koostumus: voide on sumutemaisessa muodossa. Tuote ei siis tunnu iholle levitettäessä miltään, mutta antaa kasvoille vahvan SPF50:n suojan UV-B- ja UV-A-säteitä vastaan.

Sumutetta voi levittää sekä ennen meikkiä että meikin päälle päivän mittaan. Onko mitään kätevämpää (ja järkevämpää)! Garnier Ambre Solaire Sensitive Advanced Hydrating Face Protection Mist SPF50 on pieni ja kulkee kätevästi laukussa mukana ja se maksaa 10,90 euroa.

Jatka lukemista:

UV:n vaaroista
Viime kesän aurinkosuojalemppari
Varoittava esimerkki aurinkosuojan puutteesta

Kommentit

Mahdoton Nainen

Mitä suihkutettavaa aurinkovoidetta suosittelisit keholle?

Erika Naakka
NUDE

Oriflame Sun Zone Sand Repellent Body Spray SPF50 ja ACO Active Sun Body Spray SPF 20 :) Molemmat painepakkauksia.

Mahdoton Nainen

Myydäänkö noita Oriflamen tuotteita Helsingissä missään, vai pelkästään netissä? Jos pitäisi saada aurinkorasva about heti niin mikä stadin kaupoista löytyvä olisi vaihtoehto tuolle?

Erika Naakka
NUDE

Ei löydy :/ Eli suosittelen Acoa! Sitä saa apteekeista :)

Mahdoton Nainen

Kiitos! Acon tuotteista oon tykkäillyt aiemminkin :)

ShakespeareJen (Ei varmistettu) http://www.shakespeareandsparkle.com

Hei, kiitos vinkistä! Itsekin tykkään käyttää suihkutettavia aurinkosuojia kun en vaan jaksa sitä voiteilla läträämistä. Garnierin suihkutettava versio kropalle on oma suosikki, mutta en tiennytkään että merkiltä löytyy myös kasvoille tarkoitettu vaihtoehto. xx

Erika Naakka
NUDE

joo mäkin joskus ajat sitten käytin garnierin vartalosuihketta ja tykkäsin myös siitä! :)

Iltsu (Ei varmistettu)

Moikka! Kuulostaa mahtavalta tuo Garnierin tuote, mutta suojakerroin on aika korkea... mietin että löytyisiköhän kaupoista ei-niin-tujuja sumutteita? Vai luuletko, että tuon läpi kuitenkin päivettyisi kivasti vielä? ;D

Erika Naakka
NUDE

No se riippuu siitä kuinka kauan on auringossa ja mitkä UV-kertoimet sinä päivänä on. Itsehän en halua kasvoille aurinkoa yhtään, joten pidän aina vähintään spf20 kasvoilla :) Acolta löytyy voidemainen tuote myös kasvoille.

HHH (Ei varmistettu)

Tavallisen kosmetiikan aurinkosuoja perustuu kemikaaleihin, jotka ovat hormonihäirirsijöitä ja niissä on nanopartikkeleita. Nämä aineet ovat todella ongelmallisia ympäristölle, koska niitä ei saada suodatettua edes vedenpuhdistamossa pois ja päätyvät vesistöihin. Näin ne myös kertyvät ruokaan ja juomaveteemme. Ja hormonihäiritsijöiden vaikutus ihmiselle on arvaamaton. Myös trooppisessa vesissä uidessa nämä kemikaalit tuhoavat tuottoja. Siksi en käytä kuin luonnonkosmetiikan fysikaalisia aurinkosuojia, niiden ollessa turvallisempia niin käyttäjälle, kuin ympäristölle. Harmi että tietämättömyys asiasta on vielä niin suurta.

Mihh (Ei varmistettu)

Tietääkseni nimenomaan fysikaaliset aurinkosuojat ("luonnolliset") tuhoavat korallia.

Venla / Breezes from my Atlas (Ei varmistettu) https://breezesfrommyatlas.blogspot.fi/

Kuinkahan riittoisaa tuo on? Mulla on aiemmin sellaisia kokemuksia suihkutettavista aurinkorasvoista, että ne loppuu tosi nopeasti. Olenkin kaipaillut ratkaisua siihen ongelmaan, että joko aurinkorasva pitäis tajuta levittää meikin alle aamulla tai sitten pestä meikit pois työpäivän jälkeen ennen aurinkoon menoa, mutten edes tajunnut, että tällainenkin on olemassa! :D Sopiikohan tuo myös epäpuhtauksiin taipuvalle iholle, jonka ainakin normaalit kropalle levitettävät rasvat saa kukkimaan välittömästi?

Kommentoi