KICKS-verkkokauppa on vihdoin auki!

NUDE

Yksi aihe on hämmästyttänyt kauneuspiireissä jo pitkään; miksi ihmeessä KICKSillä ei ole verkkokauppaa? No nyt mulla on kuulkaas ihan mahtavia uutisia, sillä asiaan on vihdoin tullu muutos ja kauppa on kaikessa hiljaisuudessa ja meikä-toimittajan tietämättä auennut! Ja se miksi tästä pohjoismaiden johtavan kosmetiikkaketjun verkkokaupasta kannattaa olla erityisen innoissaan, on kaupan mahtava bränditarjonta.

Itse olen erityisen iloinen siitä, että nyt myös ne, joilla ei ole kotipaikkakunnallaan KICKS-myymälää pääsevät käsiksi kaupan tarjoamiin merkkeihin, joita on muualta hankalaa tai mahdotonta saada. Verkkokaupasta voi nyt tilata mm. MACin, Jo Malonen, Buxomin, Bobbi Brownin, NYXin, Urban Decayn, Anastasia Beverly Hillsin, Cover FX:n, Kiehl'sin, Make Up Storen ja Smashboxin tuotteita.

Verkkokaupan ehdot näyttävät olevan aika normisettiä. Yli 50 euron tilauksista tulee ilmaiset toimituskulut, jotka normaalisti ovat 5 euroa. Pienet paketit toimitetaan suoraan kotiin ja isommat saapuvat lähimpään PostNordin toimipisteeseen.

Oletko jo ehtinyt tutustua KICKSin tarjontaan? :)

Kommentit

TainaS (Ei varmistettu)

JES IHANAA! Näitä uusia verkkokauppoja satelee kuin sieniä nyt syksyllä. Oon ollut aivan fiiliksissä siitä Tallink Siljan uudesta verkkokaupasta, joka toimittaa laiva-hinnoin kosmetiikkaa ja tuoksuja kotiin! Se on mielestäni aivan loistava konsepti, ja lisäksi voi pelailla niillä bonuspisteillä!

Erika Naakka
NUDE

anteeks MIKÄ verkkokauppa?! *kiirehtii googlettamaan*

kiitos vinkistä :D

TainaS (Ei varmistettu)

Siis juu! Aika tuntuvia hintaeroja näyttäs olevan! Smashboxin photo primer tallink siljan verkkokaupassa 25.90 tai pisteillä vielä vähempi ja esim kicksillä 33e...

ja sori unohdin linkin mun hehkutuspäissäni :) https://shopping.tallink.com/fi/shop/

Erika Naakka
NUDE

Wow no pitää ehdottomasti eka tsekata tuolta ennen ku tilaa mitään mistään! :o

Erika Naakka
NUDE

Ahhahah no voi ei :DD Sorkke! Aiheutan useasti ihmisille ostovimman ja rahanmenoa :D Mut oikeesti, se on vaan niin uskomaton paletti ja minkään merkin luomivärien ominaisuudet ei ole yltäneet ABH:n tasolle vieläkään. Toivottavasti rakastut!

Kosmetiikan Suurkuluttaja (Ei varmistettu) https://kosmetiikansuurkuluttaja.blogspot.fi/

Taisin tilata Kicksiltä silloin ensimmäisenä verkkokaupan aukiolopäivänä kun sain lempparipeiteainettani eli MAC:n Pro Longwear- peiteainetta -20% :) MAC:n hinnat muutenkin olivat sivustolla tosi hyvät. Muutamilla muilla brändeillä olivat hieman liian korkeat omaan makuun ja halvemmalla saa esim. tilaamalla Beautybaysta.

Erika Naakka
NUDE

Siis voi elämä ku mä en tiennyt tästä! Olisin ehdottomasti tilannut myös, mutta olin ihan kuutamolla :( Oon niin tottunut siihen että sähköpostiin kilahtaa tiedote jo 3 kk ennen kun mitään edes ehtii tapahtumaan :D

Kommentoi