Kosmetiikkauutisia: H&M lanseeraa oman luomukosmetiikkasarjan

NUDE

Hyviä uutisia luonnonkosmetiikkaa rakastaville: H&M lanseeraa vielä tässä kuussa uuden Conscious-valikoiman, jonka tuotteet ovat Ecocert-sertifioituja!

Valikoima sisältää 30 vartalon- ja hiustenhoitotuotetta, mm. shampoon, käsivoiteita, kuivashampoon, alumiinittoman roll-on-deodorantin ja mielenkiitoisen ennen shampoota käytettävän hiusöljyn. Tuotteiden pakkauksissa on käytetty kierrätysmateriaaleja ja kaikki myovi on kierrätettyä. Mahtavaa!

Niille, jotka eivät ole luonnonkosmetiikkaan sen kummemmin perehtyneet, Ecocert-merkintä tarkoittaa sitä, että tuotteiden ainesosista vähintään 95% on peräisin luonnosta (mukaan lukien vesi) ja vähintään 10% kaikista raaka-aineista on luomuviljeltyjä.

Hienoa, että luonnonkosmetiikka tulee koko ajan lähemmäs ja lähemmäs tavallista kuluttajaa - niin fyysisesti kuin hinnankin puolesta. Tuotteiden helppo saatavuus vahvistaa varmasti luonnonkosmetiikan asemaa kosmetiikkakentällä, mikä ei mielestäni ole ollenkaan pahasta. Who's with me?

Kommentit

Maija / Kivipuuteri-kosmetiikkablogi (Ei varmistettu) http://kivipuuteri.blogspot.fi/

Mahtava uutinen! Ostan näitä varmasti :)

ccnoora (Ei varmistettu) http://curiousnoora.bellablogit.fi

Tätä valikoimaa jään kyllä innolla odottelemaan! :)

Jossutii (Ei varmistettu) http://jossusliv.blogspot.fi

Woopwoop! Tämähän oli eräs maanantain parhaista uutisista :) Jään odottamaan näitä.

Ja hei kiitos vinkistä; kävinpäs lauantaina piristämässä lookkia raidoittamalla tukkaa ja laitatin samalla Olaplexin - voihan rakkaus sitä pehmeyttä! Oletko itse käynyt Olaplexissä? Jäin miettimään olisiko se kotihoitsikka sittenkin pitänyt ostaa ylläpitämään pumpulitukkaa..
Aikani kuluksi katselin kulmakarva-juttuja ja löysin sun meikkivinkin tuolta L'orealin sivulta. Jäin vain miettimään, kiinnitätkö kulmameikin ikinä vahalla tms vai kestävätkö kulma(si) pelkällä kynällä? Olisiko sulla suositella jotain hyvää kulmakynää/-vahaa budjettiversiona, jolla saisi kulmat kuosiin aloittelijakin? :)

Erika Naakka
NUDE

Joo täältä löytyy postaus aiheesta: http://www.lily.fi/blogit/nude/olaplex-pintaa-syvemmalta-ennen-ja-jalkeenkuvat

Eli ihan mahtava tuote! En enää värjäytä hiuksiani ilman sitä :) Ja se kotihoitsikka on aika ehdoton mielestäni, suosittelen siis hankkimaan :)

Käytän vähän vaihtelevasti eri kulmatuotteita, mutta yleisin kombo minulla on kynä + luomiväri + kumakarvageeli, mutta aika usein tuo vika jää käyttämättä. Luomiväri pidentää kynän pysyvyyttä ja toisinpäin :) Lumenen Blueberry -kulmakynät ovat ihan ikisuosikkejani, joten kannattaa aloittaa niistä :)

terpanää (Ei varmistettu)

Minua kiinnostaisi tietää, että onko tämä kaupallinen postaus, eli toisin sanoen, saatko rahallista tai materiaalista hyötöä ko. firmalta?

Erika Naakka
NUDE

Kuten meillä Lilyllä on tapana, merkitään yhteistyöpostauksen alkuun aina Kaupallinen yhteistyö: x firman kanssa. Eli jos sellaista merkintää ei löydy, postauksesta ei tule rahallista korvausta :) Tämä on jo aika yleinen käytäntö (tai ainakin pitäisi olla) koko blogikentässä. Piilomainontahan on laitonta.

Nella / Neiti Minttukihara (Ei varmistettu) http://neitiminttukihara.blogspot.fi/

Oijoi! Tuo sitruunakäsivoide vei heti huomioni :) H&M:n kuivashampoota on myös testattava!

korhoanna

Mahtava uutinen! 

mannika (Ei varmistettu)

Luomukosmetiikka ja luonnonkosmetiikka on kaksi eri asiaa. Mutta mielenkiintoinen lanseeraus!

Erika Naakka
NUDE

Hei hyvä huomio, korjaan asian :)

Mulan (Ei varmistettu) http://yhdessakasvokkain.blogspot.fi/

Siis joo, ehdottomasti messissä! :) Mahtavaa, että H&M on tehnyt tällaisen peliliikkeen. Ruotsissa käydessäni huomasin, että siellä H&M:ssä myydään myös paljon eri brändien kosmetiikka (mm. L'oreal). Yksi niistä oli ruotsalainen luonnonkosmetiikkasarja Estelle & Thild! Huokailin ihastuksesta ja mietin, että miksei vielä Suomen H&M:stä saa mitään luonnonkosmetiikkaa kuluttajien ulottuville. Heh, toiveeni ainakin osittian kuultiin. Vielä kaipaisin ne Estelle & Thildin tuotteet henkkamaukan hyllyille. ;)

Erika Naakka
NUDE

Ooh kuulostaa kyllä hyvältä! :)

Jonskihh (Ei varmistettu)

Mahtavaa, kiinnostaa kyll kovasti nää uudet tuotteet! :) ois kiva jos täällä sun blogin puolellaki kuultais vielä näistä tuotteista.
Mulla ois pari kysymystä sulle Erika, osaatko suositella jotai hyvää sivellintä korostuspuuterin levittämiseen(minkä mallinen sen pitäis ees olla)?
Ja oisko mitää vinkkiä mitä tehdä, kun ostin niin monen hehkuttaman teint miracle meikkivoiteen, joka myyjän avusta huolimatta ihan liian tumma.

jtta (Ei varmistettu)

Oon aina tykännyt H&M-kosmetiikasta vähän salaa, ja itkinkin sisäisesti kun kosmetiikan myynti supistui Suomen liikkeissä vain muutamiin. Kai nämäkin sitten tulevat vain niihin liikkeisiin myyntiin, missä myydään ns. tavallistakin kosmetiikkaa?

Jamsii (Ei varmistettu)

Miksi aina automaattisesti "luonnon" mikä tahansa on parempaa kuin "epäluonnon"? Luonnossakin on paljon haitallisia aineita ja myrkkyjä. Mun mielestä se, että joku aine on tehty tehtaassa, ei tee siitä välttämättä huonompaa, joskus jopa paremman kuin luonnosta tulleet. :) Esim. kosmetiikassa kielteistä mainetta saaneita parabeeneja löytyy mustikasta (ei varmasti suuria määriä, mutta kuitenkin). Mikä on solubiologin kanta?

Juliat (Ei varmistettu)

Onko näitä testattu eläimillä?

Kommentoi