Kun "kulttius" ärsyttää

NUDE

Olen täällä blogissa itsekin usein käyttänyt sanoja "kulttituote" tai "kulttimaineen ansainnut" kuvailemaan jonkun tuotteen ylivoimaista mahtavuutta. Nyt viimeaikoina olen kuitenkin alkanut miettiä, mitä tuo kulttius oikein on ja onko se "kulttimainen" tuote välttämättä aina se kaikista paras lajissaan.

Olen joskus ennenkin puhunut siitä, kuinka itse luotan enemmän aikaansa seuraavien bloggaajien ja toimittajien tuotearvosteluihin, kuin esimerkiksi vaikkapa julkkisten, joita usein kuitenkin kansa kuuntelee. Jos vaikkapa nyt laulaja X kertoo käyttäneensä tätä ja tätä tuotetta jo vuosikausien ajan ja seuraavaksi joku lehti kirjoittaa, että "tämän laulaja X:n hehkuttaman kulttituotteen sinäkin tarvitset", niin mitä se kertoo tuotteesta?

Ehkäpä sen, että laulaja X on löytänyt ihan ok tuotteet kolme vuotta sitten ja käyttänyt sitä sitten siitä asti. Ei muuta. Ei sitä, että laulaja olisi tämän kolmen vuoden aikana testannut satoja, jopa tuhansia tuotteita (kuten bloggaajat ja toimittajat) ja valinnut niistä sitten uudelleen tämän kolmen vuoden takaisen tuttavuuden ykköseksi. Kyseinen tuote oli ehkäpä paras lajissaan kolme vuotta sitten, mutta ei enää, koska samaan tuotekategoriaan on tullut satoja uusia ja luultavasti parempia versioita.

Tällaisia turhaan kulttikorokkeella kököttäviä tuotteita on toki muitakin, mutta otetaanpa esimerkiksi nyt ihan kylmästi MAC Ruby Woo. Koska let's face it, sehän on ihan sairaan kuivan ja epämiellyttävän tuntuinen huulilla. Koostumus on kuivan vahamainen ja punaa pitää hieroa aika ronskilla otteella huuliit, että sävyä saa tarpeeksi irti. Myöskään huulimeikin reunoista ei saa näin kuivalla tahnalla siistejä tekemälläkään. Kestävyys on ihan hyvä, mutta niinhän se on mattapunissa nykyisin aina. Kylmä, kaikille ihonsävyille sopiva syvä punainen on tietysti kaunis, mutta löytyyhän näitä samoja sävyjä muiltakin brändeiltä - ja paljon miellyttävämmällä koostumuksella. Ruby Woo on kuitenkin jo nostettu sinne korkeimmalle pallille, eikä sitä sieltä julkea kukaan ottaa alas. Mutta hei, se lanseerattiin lähes 20 (kyllä, kaksikymmentä) vuotta sitten! Muutama muukin mattapuna on tullut markkinoille sen jälkeen.

Kulttimaineen ansainnut tuote saattaa kiikkua myyntilistojen kärjessä vuosia ilman, että täysin samanvertainen, ehkäpä parempi ja edullisempi tuote on tullut markkinoille jo ajat sitten. Siksi siis suosittelen tietysti seuraamaan ajan hermoilla olevia kauneusbloggaajia, joiden työnä on testata mahdollisimman paljon uusia tuotteita, verrata niitä vanhoihin mahtavuuksiin ja suositella sitten löytämiään helmiä teille lukijoille. Okei, oma lehmä ojassa, mutta silti!

Ehkäpä pitäisi itsekin luopua kultti-sanan käytöstä ellei tuote nyt ihan oikeasti ole lanseerattu vuosia sitten ja onnistunut silti kiikkumaan vähintäänkin jaetulla ykkössijalla omassa kategoriassaan. Kuten esimerkiksi Benefit Hoola-aurinkopuuteri, vaikkapa Estée Lauder Double Wear -meikkivoide tai vertaansa vailla oleva Beautyblender? Niin ei nimittäin ole ainakaan tehnyt MAC Ruby Woo, mutta sitäpä ei monet kulttiuden sokaisema tiedä.

Ja by the way, Maybellinen uusi Gigi Hadid -huulipuna sävyssä Lani on yksi parhaista MAC Ruby Woon verrokeista. Yläpuolella olevassa kuvassa maalasin huuleni puoliksi molemmilla, teistä katsottuna vasemmalla Ruby Woo, oikealla Lani. Vielä tälläkin hetkellä puolet huulistani on Maybellinen peitossa, puolet MACin ja arvatkaapa kumpi puoli minun tekisi mieli pyyhkiä pois..

Mitä mieltä te olette tuotteiden kulttiarvosta? Onko se huomioon otettava arvo ollenkaan?

Pysy mukana: blogit.fi + facebook + instagram

 

Kommentit

eemilia (Ei varmistettu)

haa! Olen ihan samaa mieltä tuon MACin Ruby Woo:n kanssa. Ostin sen kun kaikki "kehuivat" sitä, mutta heti kun kokeilin niin petyin siihen. Levittyi tosi huonosti, pysyvyys oli huono ja muutenkin todella suttuinen lopputulos.
Täytyy kyllä laittaa tuo Maybelinin Gig Hadid- malliston huulipuna testiin. Etsinnässä kun on ollut täydellinen mattapuna. :)

Erika Naakka
NUDE

Joo ja hei varmaankin maanantaina laitan ulos postauksen, jossa on 14 eri Ruby Woon dupea eli kandee tsekata vielä se ennen kaupoille lähtöä! :)

elisa_annamari

Ha, mäkin olen ihmetellyt tuota MAC:in huulipunan ikuista kulttiasema kun markkinoilla on vaikka kuinka monta vaihtoehtoa :D Itse olen jättänyt monet kulttituotteet hyllylle vaikka kirjoitankin blogia ja seuraan monta kauneustubettajaa. Tiedän, mitkä tuotteet sopivat omalle iholla ja mitkä eivät. Ja tietenkin, kun blogi ei ole niin suosittu että saisin edes tuotteita testiin (Oma tili rajoittaa).
Meille (tänne Itävaltaan) tuli juuri myyntiin nuo Gigi Hadidin tuotteet ja kaikki ovat hypettäneet noita huulipunia. Taidan sitten tilata useamman testiin ja yhden luomiväripaletinkin (meillä tarjous osta kolme, maksa kaksi)!

Erika Naakka
NUDE

No joo mäkin oon jotenkin ihan rakastunut näihin puniin! En tosin niinkään niihin luomiväreihin... Mutta kandee testata kun halvalla irtoaa :D

elisa_annamari

Kuulemma ne eye contour-luomiväripaletit ovat hyviä mutta niiden koko on naurettavan pieni :D Itse taidan kokeilla sitä isompaa palettia tai siis sitä, missä luomivärien koko on huomattavasti suurempi. Kun kerran neljällä eurolla saa :D

Vierailija (Ei varmistettu)

Ja miten tää suhteutuu kulttileffoihin; eikö ne oo yleensä jotain surkeita tekeleitä jotka syystä tai toisesta on päätynyt pienen piirin hypetyksen kohteeksi? :D

Erika Naakka
NUDE

Hahahaa JOO oon kyllä samaa mieltä!! :D

Adalmiinan (Ei varmistettu)

Moikka! Hyvä postaus. Ainoa asia, joka hieman särähti korvaan (tai silmään heh) oli, että satoja tai tuhansia tuotteita testaamalla voi saavuttaa vertailukohtaa tuotteille. Tämähän on toki ihan totta ja hyvä asia; kauneusbloggaajat ja -toimittajat tekevät sen työn "pulliaisten puolesta" ja lukijat päättävät, luottavatko heidän näkemykseensä.
Haluaisin hyvässä hengessä ottaa esiin kestävyyden näkökulman. Olen saanut käsityksen, että hoidat asemasi esimerkillisesti ja luovutat itsellesi sopimattomia tuotteita eteenpäin. Näin ei varmaan aina ole, Jeffree Starkin heitti Lumenen paletin dramaattisesti lattialle. Toki kaikkea ei voi edes antaa toisen käytettäväksi hygieniasyistä. Haluaisitkohan tarttua bloggaamisen (ja tuotteiden testaamisen) ekologisuuteen ja kulutukseen jossakin postauksessa?

Erika Naakka
NUDE

Hei tää on ihan totta ja ehdottomasti ainakin meikäläiselle välillä todella pahaa ahdistusta aiheuttava! Tosiaan itse yritän ainakin 80 prosenttisesti saada itselleni käyttämättömät tuotteet eteenpäin. Osa jää laittamatta kiertoon juurikin sen hygieenisyyden takia. Tosin perheenjäsenille voi antaa niitä punia ja luomivärejä, joita ei viitsi ventovieraille antaa ;)

Ehdottomasti kyllä ajattelemisen arvoinen asia, mutta uskon että meillä Suomessa asiat on tämän suhteen vielä suht hyvin. Toisin kuin vaikka jenkkilässä, jossa bloggaajien seuraajamäärät ja sitä kautta saadut tuotemäärät aivan eri suuruusluokassa. Ja aika mauton juttu tuo Jeffree Starin temppu :( Mutta pitääpä pistää tästä jotain kirjoitusta pystyyn jossain vaiheessa! :)

JessLM (Ei varmistettu)

Mulle tuli tästä mieleen joulun aika, kun on erilaisia jouluapua tarjoavia sivuja (esim. kun perheillä ei ole varaa ostaa lahjoja) ja siellä tosi usein pyydetään kosmetiikkaa (perheessä on vaikka teini, jolla/jolle ei ole varaa ostaa meikkejä ja kaikki kaverit meikkaa jo), niin tällaiseen kannattais ehdottomasti tehdä lahjoituksia kosmetiikan osalta! :)

Itse osallistuin tällaiseen lahjan ostamiseen nyt viime jouluna ja kiinnitin vain huomiota et paljon pyydettiin kosmetiikkaa lahjaksi :)

Erika Naakka
NUDE

Joo! Ainakin joulupuu-keräykseen oon vienyt kosmetiikkaa aina jouluisin :) Mutta voishan niitä etsiä useampiakin kohteita! Ja hyvä tietää,  että kosmetiikkaa juuri halutaan.

Emmukka111 (Ei varmistettu)

Liityin joulun alla facessa Autetaan kun voidaan -ryhmään. Siellä myös lasten toiveita on olleet meikit, hygieniatuotteet yms. Suosittelen tsekkaamaan ryhmän, jos mietit mihin voi apua lahjoittaa :)

Petra / Viilankantolupa (Ei varmistettu) http://viilankantolupa.com

Haha, olipa #RubyRant! :D Olen osittain samaa mieltä tuosta kulttituote-nimityksestä, mutta en täysin allekirjoita Ruby-paran haukkuja. Onhan se koostumukseltaan kuiva, mutta ei sen levitys ihan noin epätoivoista ole! Toivottavasti, tai sitten myyjältä ovat unohtuneet käyttövinkit myyntitilanteessa. :(

Mulle mattaisuus on huulipunissa hyve, mutta se on saanut minut nojaamaan nestemäisiin mattapuniin, jotka ovat levitysvaiheessa armollisen vaahtomaisia, mutta kuivuttuaan pysyvät läpi ydinsodan. Tosi harvoin tulee enää käytettyä mitään muuta kuin nestemäisiä punia. :)

Mulle kulttipettymyksiä olivat UD:n silmämeikinpohjustaja, joka ei mitenkään päin toiminut omilla luomillani ja Gaudalien kosteussuihke, joka tuoksui ummehtuneelta eikä herättänyt yhtään positiivisia viboja.

Erika Naakka
NUDE

Joo sama, nestemäiset punat kunniaan! Itse käytän myös enimmäkseen niitä, mutta jotenkin tää Maybellinen normipuna on vaan ollut sellainen yllätysmomentillaan mut puolelleen voittanut ;)

UD:n primereista on muutkin puhuneet. Jotkut epäilee, että sen koostumus on muuttunut, eikä nykyinen ole enää yhtään niin hyvää kuin aiemmin. En tiedä olenko hommannut omani ennen vai jälkeen tän epäillyn uudistuksen, mutta mulla se toimii hyvin joka tapauksessa. Mutta onhan niitä hyviä silmämeikkiprimereita muitakin :)

Hahaa en ees tiennyt, että on olemassa #rubyrant! :D

smh1 (Ei varmistettu)

Hello!
Ymmärrän kyllä koko postauksen pointin, mutta taas tuosta Macin Ruby Woosta oon sen sijaan ihan eri mieltä. Musta se on just täydellinen; okei, ei ole ehkä maailman miellyttävimmän tuntoinen (mutta ei pahinkaan mitä olen kokeillut) mut kerrankin punainen huulipuna joka pysyy! Mulle se on ainoa joka on toiminut; mulla on ihan liian monta punaista huulipunaa jotka tuntuu miellyttäviltä huulilla mutta jotka leviää ympäriinsä, eli oon valmis sietämään pienehköä epämukavuutta jos se takaa huolettomuutta. :)

Erika Naakka
NUDE

Noku täähän tässä just on, että on paremminkin pysyviä punia, jotka vieläpä tuntuu paljon paremmalta huulissakin! :D Näet vielä.. maanantaina ;)

ET (Ei varmistettu)

Hei Erika! Ei suoraan liity aiheeseen, mutta oma "kulttituotteeni" Lumenen Bright now shine control gel on varastoja myöten käytetty loppuun, bongasin tämän tuotteen aikoinaan blogistasi ja on ollut oman rasvaisen naamani pelastus. Olisiko sinulla vinkata jotain lähes yhtä hyvää tilalle? Terveisin "naamalla voisi öljytä uuninvuuan".

Erika Naakka
NUDE

Äh, totta sehän on lopetettu :/ Ja itselläni ei naama kauheasti rasvoitu, joten sinänsä en osaa omasta kokemuksesta sanoa. Mutta löysin ainakin Lumenelta uuden rasvaiselle iholle tarkoitetun päivävoiteen, kandee ainakin testata tätä :) http://www.lumene.com/fi/content/clear-it-kiiltoa-kontrolloiva-%C3%B6ljyt%C3%B6n-kosteusvoide

Marrrja (Ei varmistettu)

Suosittelen Kiehl'sin Ultra Facial Oil Free Gel -geelivoidetta! Ostin sen muutama viikko sitten, ja ensimmäistä kertaa 15 vuoteen minulla on rasvoittuvalle iholleni sopiva kosteusvoide, joka oikeasti jättää kasvot mataksi, kunhan voidetta ei laita liikaa. Hinta noin 25 € / 50 ml.

Koukussa Sokeriin

Hei! Täysin asiaan kuulumattomasti, tulin vaan kommentoimaan että benefitiä saa (ja just tota hoolaa) asokselta! Voi olla että oon jälkijunassa tän tiedon kanssa, mutta ajattelin tulla kertomaan jos joku ei vielä tiedä :)

Erika Naakka
NUDE

Ootko saanut tilattua sieltä ihan kotiin asti? Joskus näissä on käynyt niin, että saat lisättyä sen ostoskoriin, mutta kassalla sitten alkaa valittaa ettei Suomeen toimiteta :/

Koukussa Sokeriin

Joo itseasiassa tänää hain paketin postista ja siellä mun eka hoola -bronzeri oli

Erika Naakka
NUDE

Oi vitsi! Mut kuuluikohan tää niihin kauppoihin, joista voi joskus ostaa Benefitiä :D Siis että joskus se antaa pistää sen sinne ostoskoriin ja ostaa ja toisinaan tulee se maarajoitus. Pitää ehdottomasti kokeilla joku päivä!

//Elisa (Ei varmistettu)

Kuulun Ruby Woo -faneihin aina ja ikuisesti <3 Mulle esimerkiksi Maybellinen punien haju on jotain mitä en voi sietää, kun taas MAC-punien vaniljainen tuoksu on ihana :) Lisäksi Rubyssa on joku ihana, jollain tavalla blurraava elementti ja sävy on kerta kaikkiaan täydellinen. Näyttää vaan tosi upealta huulilla ja MACin huulipunapohjustajan kanssa käytössä ei ole mitään ongelmaa. Ehdottomasti miellyttävämmän tuntuinen mun huulilla, kuin suurin osa nestemäisistä huulipunista! Nestemäisistä tulee jotenkin sellainen kalvo, eikä se elä samalla tavalla huulten pinnalla kuin perinteinen puna - mikä toki aiheuttaa superpysyvyyden mukavuuden kustannuksella.

Makujuttujahan nää on, ja musta ihan hyvin voi klassikkostatusta käyttää eri tuotteista. Kuitenkin pitäisi siinä ostohousut jalassa ollessa tajuta, sopiiko tuote just omalle iholle tai omaan tyyliin vaikka kuinka kultti-sanaa kuulutettaisiin markkinoinnissa. Onhan Ruby Woo esimerkiksi klassikkoasemansa ansainnut ja keikkuu meikkimaailmaa muuttaneiden tuotteiden kanssa samassa hall of famessa. Esimerkiksi NARS Orgasm on pätevä poskipuna, mutta en sanoisi sitä itselleni kaikkein parhaimmaksi - silti hyväksyn, että tuotteella on tietty kulttistatus ja klassikkoasema. :)

Erika Naakka
NUDE

Okei, hyväksyn :D Kyllähän nää tietysti on ihan makujuttuja. Ehkä haluan enemmän vaikuttaa niihin jotka nyt ovat ostamassa tuotetta ja sitten sokeasti ostavat sen joka nyt on eniten ja kauiten (ja ehkä siksi eniten) ollut esillä.

Klassikko on joo eri! Se ei ehkä kerro sitä, että se olisi ylivoimainen muihin verrattuna mutta on pysynyt ns. geimeissä jo pitkään :D

x (Ei varmistettu)

Mua kiinnostaisi, mitkä on sun mielestä hyviä silmämeikinpohjustajia etenkin rasvoittuville luomille.

Itselläni käytössä tuota UD, Mary Kay ja myös Essence. Arkikäytössä Essence ihan ok, mutta juhlameikkiä ei pidä paikoillaan. Vinkkejä mitkä muut olisivat kokeilun arvoisia?

Erika Naakka
NUDE

Eikö sulla toimi UD? Koska se on kyllä edelleen paras, mitä itse olen käyttänyt :)

Essssi (Ei varmistettu)

Allekirjotan täysin mielipiteesi Ruby Woosta. Ostin kerran ja ihmettelin kaikkea sitä hypeä; puna oli vuodenajasta riippumatta superkuivan näkönen huulillani ja tuntui jotenkin inhottavalta. Laitoin punan kiertoon. Sitten rakastuinkin Macin mattapunaan Candy Yum Yumiin, jonka koostumus tuntuikin ihan erilaiselta vaikka oli myös matta. Ostin sitten UUDELLEEN Ruby Woon siinä toivossa että edelliseni oli ehkä maanantaikappale. Ei ollut, sama juttu taas. Kolmatta kertaa ei tule

Essssi (Ei varmistettu)

Allekirjotan täysin mielipiteesi Ruby Woosta. Ostin kerran ja ihmettelin kaikkea sitä hypeä; puna oli vuodenajasta riippumatta superkuivan näkönen huulillani ja tuntui jotenkin inhottavalta. Laitoin punan kiertoon. Sitten rakastuinkin Macin mattapunaan Candy Yum Yumiin, jonka koostumus tuntuikin ihan erilaiselta vaikka oli myös matta. Ostin sitten UUDELLEEN Ruby Woon siinä toivossa että edelliseni oli ehkä maanantaikappale. Ei ollut, sama juttu taas. Kolmatta kertaa ei tule

Erika Naakka
NUDE

Joo Candy Yum Yumissa on ihan eri meininki! Mutta kuuluukin kai eri sarjaan? Ja VOI EI menit halpaan kahdesti eiiiii! :D :D No nyt ainakin opit hehe :D

Vierailija (Ei varmistettu)

Asiasta kukkaruukkuun: joulun alla taisi olla yksi sun Instan unboxing-video, jossa nakkelit tuotteita ikävän näköisesti. Purkkia ja palettia oli kymmenittäin ja sulla ei selvästikään ollut mtn mielenkiintoa kuin murto-osaan. Jos olisin mainostaja niin tuon ala-arvoisen ”ööö... mitähän tässäkin on...ööö no otetaan seuraava” -esityksen jälkeen rahahanat sulkeutuisivat asap.

Kaipaan sun blogin alkuaikojen raikkautta ia innokkuutta :(

Erika Naakka
NUDE

No eihän sitä voikaan ihan jokaiseen sataan tuotteeseen olla kiinnostusta, jos ne eivät esimerkiksi sovi käyttööni tai ovat vääränsävyisiä. Harmi, jos tuli sellainen fiilis. Kyllä täällä ollaan edelleen yhtä innoissaan purkeista ja purnukoista :D

Puff (Ei varmistettu)

Et varmaan haluu kuulla tätä, mut ainakin mun mielestä toi Ruby Woo vaan näyttää sun huulissa paremmalta ainakin tossa kuvassa, just se blurraava efekti ja toi ihana sävy. :D Mut mikään tuotehan ei sovi kaikille, niin se vaan on. Ja klassikoissa on muutakin kuin itse tuote, just se tarina ja merkki ja pakkaus jne. vaikuttaa - siitä Maybellinen halpapunasta ei vaan tuu sama fiilis.

Erika Naakka
NUDE

NOU en halua kuulla! :D :D

Maija-Johanna (Ei varmistettu)

Hei, hyvän jutun kirjoitit. Tällaiselle tavallistakin tavallisemmalla Maija Meikäläisellä mietityttää sellainen asia, kun bloggaajat tosiaan kokeilevat ja testaavat satoja ja tuhansia kosmetiiikkatuotteita, niin millä käyttökokemuksella niitä tuloksia ja mielipiteitä julkistetaan? Kokeillaanko tuotetta kerran, jonka jälkeen muodostetaan mielipide tai saako hyvät suositukset sellainen brändi, jonka kanssa on hyvät yhteistyökuviot meneillään? Siis maksettu mainos.
Eli omalla kohdallani on luottamuksesta kyse. Jos julkkis esittelee omat luottotuotteensa, varsinkin jos kaikki on ns. eri sarjaa niin luotto siihen saattaa olla kovempi. Itsellä on sellainen harhakuvitelma, että julkisuudessa olevat satsaavat meikin kestävyyteen ja meikin pitäisi kestää kokonaisen päivän niin he myös suosittelisivat sellaisia meikkejä..
Sinulta Erika olen ottanut joitain vinkkejä korvan taakse ja olen kyllä tykännyt niistä tuotteista.

Erika Naakka
NUDE

Maksetut mainoksethan aina merkataan erikseen tai sitten on kyse laittomasta piilomainonnasta! Mutta hyvä, että oot tykännyt. Ainakin itse yritän testailla tuotetta pidemmän aikaa ennen kun uskallan antaa siitä suosituksen teille :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Mun mielestä batisten kuivashampoo uppoaa tähän samaan. En kestä sen turhaa hienojakoista suihkua ja voimakasta hajua. Se nivea cream on samaa luokkaa, kaikki kertoo käyttävänsä sitä, mutta kukaan ei kerro oikein miten, mutta paras tuote. Mitä nyt jättää ihon täysin tahmaiseksi, tuoksuu voimakkaalle ja on oikeesti tosi jökkiä tavaraa...

Erika Naakka
NUDE

Eikä! Mä rakastan Batistee MUTTA on olemassa paljon ihan yhtä hyviäkin :) Ja Nivea Cream, joo samaa mieltä. Myös se Nivean After Shave, jota kaikki hehkutti primerina. Itse en päässyt mukaan siihen hypetykseen :/

Tyttö harmaasilmäinen (Ei varmistettu) https://tyttoharmaasilmainen.blogspot.fi/

Kyllähän niissä kulttituotteissa monissa tapauksissa on oikeasti hyviä tuotteitakin, mutta tietynlainen kriittisyys on hyvästä säilyttää arvioita lukiessa. Kaikki tuotteet kun eivät kaikille sovi vaikka hyviä olisivatkin, esimerkiksi tuo Estée Lauderin Double Wear Stay-in-place meikkivoide ei vaan sovi iholleni, vaikka sitä on todella monet kehuneet. Minulla on rasvoittuva sekaiho, joka rasvoittuu lähes minkä vaan meikkituotteen kanssa. Tuo Double Wear kyllä hillitsi sitä rasvoittumista kiitettävästi, mutta koin että levittäminen oli hankalaa (täytyy olla todella nopea) ja meikkivoide korosti nenäni epäpuhtauksia ja poskieni isoja huokosia. En sitten tiedä, mikä tälle meikkivoiteelle olisi se optimaalisin levitystapa..?

Erika Naakka
NUDE

Just näin! Ja just varsinkin meikkivoiteet on sellaisia, ettei kaikki todellakaan sovi kaikille. Pitäisi aina suosituksen perään laittaa tiedot siitä, millaisen ihon omaava tyyppi siellä tätä suosittelee :D Eli meikä: Estée Lauderin Double Wear on parasta ever (normaali iho, talvisin kuivuu). 

Mä oon itseasiassa huomannut, että se leviää parhaiten sormin! Ei edes Beautyblenderillä, jolla levitän yleensä kaikki meikkivoiteeni. Ihohuokosten korostaminen on kyllä ikävää, mutta oletko kokeillut jotain hyvää blurraavaa primeria siellä alla?

Tyttö harmaasilmäinen (Ei varmistettu) https://tyttoharmaasilmainen.blogspot.fi/

Jännä juttu, olen nimittäin itse paatunut sormin levittäjä mitä meikkivoiteisiin tulee :D En vaan ole koskaan BB:stä tai siveltimistä tykännyt! Luulin itseasiassa, että ehkä tuo Double Wear ei toimi juuri tuon levitystavan vuoksi, mutta voi olla vaan että ei minun ihotyypilleni sovi, vaikka levittäisi millä. Olen kokeillut noita blurraavia primereitä myös vinon pinon, ei ole vain sattunut kohdalle vielä se jonka kanssa toimisi minulle. Mutta testailu jatkukoon :) Minun tämän hetkinen meikkivoidesuosikkini on Lumenen Nude Perfection, joka harmikseni on jo lopetettu. Hassua kun sitä myytiin kevyesti peittävänä, mutta peittokyky oli kyllä mieletön <3

Erika Naakka
NUDE

Ah Nude Perfection oli munkin lemppari! Mut HEI sittenhän sun kannattaa ehdottomasti kokeilla mun uutta lempparia; Oriflame TheOne Illuskin Aqua Boost Foundationia! Siis se on kyllä ihan ylivoimainen lempparini tällä hetkellä, niin arkeen kuin juhlaankin. Nyt oon käyttänyt sitä jopa Estee Lauderin sijaan. Peittävyys on hyvin samalla tasolla kuin tuossa Lumenessa, mutta Lumene oli ehkä vähän vetisempää ja tämä aavistuksen voidemaisempaa. Jouduin jo ostamaan uuden tyhjentyneen tilalle!

http://www.lily.fi/blogit/nude/taydellinen-arkimeikkivoide-oriflame-theone-illuskin-aqua-boost-foundation

Vierailija (Ei varmistettu)

En ole kokeillut tuota Ruby Woota, joten en osaa sanoa miltä se tuntuu, mutta ainakin kuvassasi tuo oikean puoleinen Maybellinen puna on ihan eri sävyinen ja omaan silmääni vasemman puoleinen puna on paljon kauniimpi. Sävy vaikuttaa aika täydelliseltä, mutta kuullostaa siltä, että käyttömukavuus ei ole paras mahdollinen, joten taitaa jäädä ostamatta.

Kommentoi