Lancôme Auda[City] in Paris

NUDE

Lisa Eldridge taisi olla niitä ihan ensimmäisiä Youtube-vloggaajia, joita aloin joskus vuosia sitten seurata. Lisa on julkkismeikkaaja, joka on nyt vuosien mittaan edennyt urallaan Lancômen meikkien taiteelliseksi johtajaksi.

Lisa on nyt suunnitellut Lancômelle upean luomiväripaletin, joka sisältää "vaatimattomat" 16 sävyä ja 4 sävyharmoniaa. Paletin värit on suunniteltu helppokäyttöisiksi ja monimuotoisiksi. Monikäyttöisyydestä löytyy todisteena Lisan tekemä tutorial-video, jossa hän luo yhdeltä istumalta kolme eri lookia.

Paletti sisältää todellakin järkälemäiset 16 sävyä, joita ydistelemällä saa tehtyä vaikka minkälaisia meikkejä. Sävyjen nimet vasemmalta oikealle ovat: Filigree, Chouquette, Parfait, Joie, Voyage, Santé, Exhibition, Zip Me Up, Volcano, Audacious, Couture, "It" List, (alarivissä) Kitten Heel, Tenacity, Clock Strikes 12 ja Nuit. Hintaa paletilla on noin 75 euroa.

Täytyy myöntää, että aiempi kokemus Lancômen luomiväreistä on todella niukka, joten en osannut asettaa minkäänlaisia ennakkoodotuksia tälle jättipaletille. Sävyt osoittautuivat erittäin pigmenttisiksi ja koska Naked 2 -paletin mustan Blackoutin jälkeen en ole törmännyt yhtä hyvään mustaan, yllätyin positiivisesti "It" List -sävyn kohdalla. Sehän on ihan kunnon musta!

Lisa Eldridge on kyllä onnistunut luomaan todella käytännöllisen luomiväripaletin. Sävyjä löytyy joka tilanteeseen ja tämän postauksen meikkiin olen käyttänyt sävyjä Audacious, joka on kaunis hieman shimmerinen tumma taupe, mattaruskeaa Couturea ja "It" List -mustaa jolla onnistui varjostuksen lisäksi myös rajauksen tekeminen kostutetulla siveltimellä. Huulipuna on H&M:n Cream Lip Color sävyssä So Cocoa.

FOLLOW NUDE BLOG: BLOGLOVIN' + FACEBOOK

Kommentit

meerii (Ei varmistettu)

Kiva paletti. Saakohan näitä esim. Stockalta tai Sokokselta?

Erika Naakka
NUDE

Joo sieltä mistä saa Lancomen muitakin meikkejä :)

meerii (Ei varmistettu)

Ei ole kyllä valitettavasti tullut Turussa tätä vastaan...

Naksutus (Ei varmistettu)

Well helloouu loverr, toi näyttää täydelliseltä.

Jotenkin muut paletit, Naked sitä ja tätä, ei oo ikinä iskeny niin että "pakko saada!" mutta tuo... Jotenkin siinä on _kaikki_ oleelliset värit eikä mitään turhaa. Sopivasti mattaa ja shimmeriä, vaaleaa ja tummaa. Ja kaikki niin niin kauniita! Himoittaa!
Hinta vähän jarruttaa :D

LiisaITPOT (Ei varmistettu) http://inthispartoftown.purkkimafia.fi/

Mä olen hiplaillut tätä Stockalla vähän väliä, mutta joko testerissä on todella huono pigmentti, tai sitten sulle on sattunut hyvä yksilö :) Hyvin useat sävyistä on tosi jauhoisia ja varisevia, ja värimaailma livenä on aika outo. Olin innoissani tästä aluksi kun näin kuvia Instagramissa, mutta kohtasin sitten pettymyksen. Määh. Mutta en heitä kirvestä kaivoon, mulla on pari palettia Lancomelta, ja ne on hyviä yksilöitä :) Tämän skippaan kuitenkin!

Erika Naakka
NUDE

Joo ei tämä Nakedeille vedä vertoja, mutta meikäläiseen sävymaailma iskee ja kaikki on tosi käytännöllisiä värejä. Mutta hyvä että joku osaa vastustaa kiusausta hehe ;D

Delle (Ei varmistettu)

Jos eksyn Sokoksen verkkokauppaan tämä paletti saattaa sujahtaa ostoskoriin.... Synttäritkin tulossa.... kivaa piristystä.... No, selityksiä löytyy.. :)

Kommentoi