Lately on Instagram

NUDE

Ekassa kuvassa kaksi uutta rakkauttani: Asokselta tilattu Vilan jakkutakki ja Daniel Wellingtonilta saatu rannekello. Koodilla ERIKA saat muuten -15% alennuksen kello-ostoksista 15.7. asti! Omani on miesten puolelta ja malli on Classic Durham. // Hajuherkän suosikkituoksut sain Hermèsiltä: Jour d'Hermès ja Le Jardin De Monsieur Li ja superkevyt Clean Sunkissed Skin. Suosittelen ehdottomasti tsekkaamaan, jos parfyymit ovat normaalisti aiheuttaneet ärsytystä. // Tässä yksi suurin suosikkini itseruskettavista: For All My Eternityn vaahto. Kerroinkin siitä jo viime vuoden puolella. Omasi voit tilata Tanstoresta. // Tukkataituri ja vakkarikampaajani Pin Upin Johanna loihti Reetalle upean lettikampauksen blogigaalaan.

Irene sai blogiyhteistyön merkeissä upean paksut ja pitkät klipsihiustenpidennykset Irresistible me -nettikaupasta ja meikäläinen loihti siskolle kiharat. // Hei, mä valmistuin tällä viikolla! Ja nyt ollaan aikamoisen aikuistumiskriisin keskellä. Ei sulla muuten mitään solubiologin töitä olis tarjolla? ;)

Tein Cutrinille tutorialvideon tällaiseen puolinutturakampaukseen. Tässähän olis muuten aika potentiaalinen festarikampaus tulevaan Ruisrockiin ;) // Hehkutin Estelle & Thildin aivan taivaallista vartalovoidetta ja olin enemmän kuin onnellinen, kun sain kotiin kannettuna melkein seuraavana päivänä kaikki sarjan voiteet. KII TOS! <3 // Pääsin siivellä Flamingoon viettämään siskon ensimmäistä yötä ilman vauvaa ja uiskentelemaan ihanaan kylpylään. Rentoutuminen on tärkeää myös vauva-arjen keskellä. // Pieni sneak peek tulevaan videoon, jonka tein yhteistyössä LivBoxin ja Iberon kanssa. Siitä lisää syksymmällä! :)

Aurinkoista juhannusta kaikille teille <3

Kommentit

Kiinnostunut (Ei varmistettu)

Moi! Olisin kiinnostunut tuosta Hermesin Clean Sunkissed Skin parfyymista. Itsekin tykkään miedommista tuoksuista, ja nimen perusteella tuo kuulostaa houkuttelevalta! Osaatkohan kuvailla miltä se tuoksuu? Ja saatavuus: mistähän tuon voisi hankkia?
Kiitti etukäteen!

Erika Naakka
NUDE

Se ei ole Hermesin vaan merkki on siis Clean :) Sitä myydään ainakin Stockmanneilla, Sokoksilla ja KICKSeissä. Tuo Sunkissed Skin tuoksuu mielestäni eniten kookokselle. Mukana myös kukkaistuoksua ja vanilijaa :) Täältä löytyy infoa: https://www.sokos.fi/fi/sokos/clean-sunkissed-skin-body-splash-eau-fraiche-edc-tuoksu-175-ml

Kommentoi