Lavera - itseruskettavien voiteiden yllättäjä!

NUDE

Itseruskettavien suurkuluttaja ja auringonottoa välttävä täällä taas moi! Ajattelin tänään kertoa teille tuotteesta, joka on tässä parin viime kuun aikana yllättänyt minut täysin. Siis positiivisesti :)

Kyse on siis näistä, Laveran itseruskettavista voiteista vartalolle ja kasvoille, jotka sain blogin kautta testiin vähän aikaa sitten. En oikein tiedä mistä mulla oli ennakkoluuloja luonnonkosmetiikan itseruskettavia kohtaan ja siksi odotukset eivät olleet korkealla, kun ensimmäisen kerran näitä iholleni levitin. Mutta aijjettä , kun tykästyin näihin saman tien ja kaikki ennakkoluuloni heitin suosiolla romukoppaan :)

Voimakkaampia ruskettajia karttavat voivat levittää tätä voidetta aika huolettomasti ilman, että pahempia rajoja jää näkyviin. Voiteen koostumus on melko kevyt ja siksi helppo levittää. Vaahtomaiset itseruskettavat, joita itse eniten käytän, vaativat levitykseen yleensä erillistä hanskaa ja levitys pitää tehdä ajatuksen kanssa rivakasti, ettei vaahto ehdi kuivua ja jättää rajoja. Siksi olenkin tykästynyt tämän Laveran voidemaisen tuotteen vaivattomuuteen. Siitä vain suihkun jälkeen voidetta kämmenelle, levitys sääriin ja käsivarsiin ja pieni kuivatus ennen vaatteiden pukemista.

Lavera on tehnyt voiteista kaksi erillistä versiota, toinen vartalolle ja toinen kasvoille. Kasvoille tarkoitettu on selvästi miedompi eikä rajoja tarvitse pelätä yhtään! Tuoksu on molemmissa mieto ja levitettäessä jopa ihanan kermainen, eikä yhtään nenää ärsyttävä. Ja voiteet käyvät ihan tavallisesta kosteutuksesta, molemmat kun sisältävät makadamiapähkinäöljyä sekä auringonkukkaöljyä.

Tässä siis kuva, jossa olen levittänyt toiseen sääreeni Laveran itseruskettavaa voidetta kahtena iltana ja toinen sääri on ilman itseruskettavaa omana kalpeana itsenään. Ja muutoshan on yllättävänkin iso vain kahden levityskerran jälkeen. Yleensä saan läträtä tällaisilla kevyemmillä voidemaisilla ruskettajilla melkein viikon päivät, ennen kuin mitään väriä näkyy. Jälleen yksi vaivattomuuspiste Laveralle!

Miinuksena täytyy kyllä sanoa noiden purnukoiden ulkomuoto, joka ei aivan miellytä omaa silmää. Jos purkit olisivat kauniin yksinkertaisia desing-puteleita, niitä olisi paljon kivempi pitää kylppärin hyllyllä helposti käden ulottuvilla. Toinen miinus tulee siitä, ettei vartalovoidetta saa isommissa purkeissa. Jättimäinen pumppupullo tätä mulle kiitos nyt! ;)

NaTrue-sertifioidut ja vegaaniset voiteet 13,15 € ja 19,70 €.

Oletteko te kokeilleet näitä tai muita itseruskettavia luonnonkosmetiikan puolelta? :)

Kommentit

Erika Naakka
NUDE

haha eeeeeih! :D

Alisa // More precious than gold (Ei varmistettu) http://korvaamatonta.blogspot.com

Hei kiitos suosituksesta, terv. toinen kalkkunajalka :) Propsit sulle siitä, että jaksoit nähdä vaivaa ja näyttää kuvissa myös käytännön eron, etkä vain esitellyt valmista tulosta tai pelkkiä purnukoita :)

Itseruskettajien kuluttajana en ole koskaan uskaltanut hypätä tuohon kasvojen ruskettamiseen, siksi kiinnostaisikin kovasti miltä näyttää ero kasvoilla? Jaksaisitkohan tehdä samanlaisen päivityksen myös kasvojen itseruskettavasta? Kiitos, jos jaksat!! :)

Erika Naakka
NUDE

Heh joo sit mä meninki tuolla toinen jalka ruskeana ja toinen vaaleana :D kaikkea sitä blogin eteen tekee! Voisin yrittää tehdä saman myös kasvoille, mutta se on aina vähän hankalaa kun ei voi ottaa kuvia samaan aikaan samalla valolla. Mutta yritetään jossain vaiheessa :)

Erika Naakka
NUDE

Ja nyt kun voide on ollut yön yli, niin en huomaa ihossa mitään tuoksua :) Ihan joku tooosi hento.

Sunshine (Ei varmistettu)

Kiitos vinkistä!! Olen siirtynyt pikkuhiljaa luonnonkosmetiikan käyttäjäksi ja etsin jatkuvasti uusia tuotteita, jotka voisivat korvata markettien tuotteet. Pidän siitä, että tuotteiden raaka-aineet ovat luonnollisia, eikä niitä ole testattu eläinkokeilla. Ostan itse Laveran tuotteita Saksan reissuiltani, sillä Saksassa tämän merkin tuotteet (ja monet muut) ovat jopa puolta halvempia kuin Suomessa. Vinkkinä matkailijoille :)

Erika Naakka
NUDE

Hah no niinpä!

Siis levityksen jälkeen tosi miellyttävä, joku pähkinäinen tuoksu, sanoisin. Eikä liian voimakas. Ja sitten kun voide reagoi ihon kanssa niin ei kyllä tule sitä perinteistä itseruskettavien hajua yhtään!

Piia (Ei varmistettu)

Voi tämä tuli kuin tilauksesta! Viimiset pari päivää olen miettinyt miten saisin kauniin rusketuksen terveellisesti ilman auringonpalvomista. Taidan kokeilla tätä heti! Mistäköhän löytäisin tätä? :)

Erika Naakka
NUDE

Mä oon ainakin nähnyt Sokoksissa :) Varmasti myös esim. Stockalta löytyy. Mutta jos et asu kummankaan lähimailla niin voin kysyä vielä maahantuojalta?

Mari (Ei varmistettu)

Laveraa löytyy esimerkiksi täältä:

http://www.cosmerya.fi/category/156/sun-sensitiv

Siiri (Ei varmistettu)

Luulenpa että sinun täytyy jättää kasvojen toinen puoli käsittelemättä, jotta ero tulisi varmasti oikein dokumentoiduksi :)

Piia (Ei varmistettu)

Kiito, Sokos löytyy läheltä!

Piia (Ei varmistettu)

*Kiitos :D

Iira (Ei varmistettu)

Oon pitkään käyttänyt itseruskettavia ja tilaillut tanstore.fi:sta monta kertaa Vita liberataa joka on melkein täysin luonnollinen itseruskettava, mutta tää vaikuttaa tosi hyvän oloiselta tuotteelta.

Tämä ei tainnut sisältää opasväriä, joten oliko levittymisen kanssa ongelmia ettei olisi ollut tasainen?

Saattaapa hyvinkin olla että otan seuraavalla tilauskerrallani tätä!

iira

Miia / miikkulaisen.com (Ei varmistettu) http://www.miikkulaisen.com/

Postaus tuli kuin tilauksesta! :) Voi sua kun olet erivärisin koivin joutunut käpöttelemään.. :/ Kysyisin sellaista, että minkälainen tuoksu tässä tuotteessa oli?

Katya (Ei varmistettu) http://www.kkatyas.blogspot.com

Uu, pitääki kokeilla! Mulla menee kuitenki koko kesä töissä neljän seinän sisällä, niin ihan hirveesti ei varmaan taas ehdi aurinkoa palvoa :D

Laura (Ei varmistettu)

Kuulostaapa kivalta! Itseltäni löytyy st.tropez:n voidemaiset tuotteet. Kumpaa sinä suosittelisit mielummin? :-) Koska jos tämä onkin parempi, ensi kerralla aion metsästää nämä tuotteet!

Kommentoi