Liian isot ripset

NUDE

Irtoripsien kanssa on sellanen homma, että kun silmiä on hankalaa pitää auki, ripset ovat jo liian runsaat. Nämä Ardell Douple Up 201 -ripset taitavat nyt mennä siihen luokkaan. Harmi sinänsä, sillä muuten nämä ovat ihanat!

Koko tämän viikon olen esitellyt Bangerhead.fi:stä saatuja tuotteita ja siis myös nämä jättiläiset tulivat paketin mukana.

Olen alkanut jotenkin vaivihkaa siirtyä suosikkimerkki Kissistä näihin Ardellin irtoripsiin. Muista olen todella tykännyt ja eräät vielä esittelemättömät suosikkiripseni ovatkin juuri Ardellin kokoelmista. Kaikki ovat olleen sopivan kokoisia ja helposti taipuvia, mutta ilmeisesti näissä Douple Up -linjan ripsissä nauha on liian paksu, eivätkä ripset meinaa millään taipua omien silmieni muotoon. Lopputuloksena oli vähän aikaa ihossa kiinni pysyneet ripset, mutta jonkin ajan päästä ripsinauhat alkoivat irrota silmien sisänurkista.

Vaikka nämä tällaiset jättiläisripset niin ihanilta näyttävätkin, taitavat nämä toimia ehkä paremmin siellä drag-esityksessä. Ei mun liian heikoilla luomilihaksilla varustelluissa silmissä :D Vai mitä te olette mieltä, onks nää vähän too much?

Huulissa MAC:n huulipuna sävyssä Candy Yum Yum ja luomilla Glo Mineralsilta saatua Jeweled Eye Penciliä sävyssä Fizz (loveit!). Ja pinkki paita on saatu Sheinside.comista.

FOLLOW / SEURAA: FACEBOOK | BLOGILISTA | BLOGLOVIN’ | INSTAGRAM

Kommentit

mjai (Ei varmistettu)

Hehe muuten ihan kivat ripset mutta vähän hassusti loppuu tuolta sisänurkasta kuin seinään noi ripset :D

Anna-Maija (Ei varmistettu)

Heippa ! Ei nyt varsinaisesti liity postauksen aiheeseen, mut onko sulla ohjetta noista sun UPEISTA kulmakarvoista? Oon suht uusi lukija, ja olis kiva saada vinkit kulmakarvojen meikkaamiseen. Kiitos jo etukäteen :)

Erika Naakka
NUDE

Heippa! Joo olen tehnyt videon, mutta se on vanhahko ja olen vähän päivittänyt taas kulmakarvaehostustani :) Mutta kunnes teen uuden videon, voit tsekata vanhemman täältä: ja täältä: http://nude.costume.fi/2013/01/11/tutorial-my-eyebrow-routine/

Maria (Ei varmistettu)

Moi! tekoripsistä tulikin mieleeni, että ootko sattunut kokeilemaan duon ripsiliimasta sitä vedenpitävää versiota?

itsellä on edessä ripsenpidennyksistä luopuminen, ja hyvää ripsiliimaa viikonlopuille hakisin..

kestääköhän tuo, tai sitten se normi sininen duo esim. paljussa lillumista, tai uimista (esim allaspippaloissa ei haluaisi ripsien irtoavan puolivälissä iltaa..) kiitos jos vastaat!:)

Erika Naakka
NUDE

Olen sitä yleensä käyttänytkin ja se on tosi tosi hyvää! Vika siis ei tässä kohtaa ole liimassa vaan tönkössä ripsinauhassa :/

E (Ei varmistettu) http://www.kirppisstyle.blogspot.com

Mä mietin myös, että mahtaisiko pysyä paremmin, jos alottaisikin ripsinauhan kiinnittämisen hieman enemmän sisänurkasta? Muuten tosi hyvännäköiset, mutta samaa katsoin kuin edellinenkin kommentoija, että onkohan noi vaan liian lyhyet sun suuriin silmiisi? Kauniit ovat kyllä!

Erika Naakka
NUDE

No yhtä äkkiseltään ne loppuisivat, vaikka ne sisemmäs liimaisinkin :/ Ja siis kyllä, tämä koko nauha ei ihan taida olla riittävän pitkä omiin silmiini.

E (Ei varmistettu) http://www.kirppisstyle.blogspot.com

Eikun tarkoitin siis, että jos ne eivät irtoaisi sisänurkista niin helposti jos liimaisi sisemmäs? Ei sillä olennaista väliä ole vaikka vähän kesken loppuvatkin, olisin voinut jättää sen mainitsemattakin tosiaan :) kauniit enihau!

mimmi (Ei varmistettu)

Moikka!

Vastaus muutamalle kysyjälle Duon liimoista : kestävät superhyvin, ja lateksipohjansa ansiosta hyvin myös esim, allasbileissä, kosteissa olosuhteissa :)

Ripset näyttävät hyviltä, mutta kuten kommentoitu - liimattu huonosti, sisänurkka varmasti pomppaa irti kun katkeaa aika kriittisellä kohdalla silmän kaarta :)

TOKI ymmärrän, että noinkin tuuheita voi olla hankala käyttää ihan silmänurkasta alkaen, mutta kun ne saa asettumaan, niiden ei tulisi tuntua eikä haitata ; olisivat ne kuinka pitkät tai tuuheat tahansa :)
(myöskin tarpeeksi joustava liima on suurten ripsien kanssa tärkeää , esim. jollain make up storen superstydillä pikaliimalla jäykät ripset saattavat olla jopa kivuliaat ja ajan kanssa ponnahtelevat pois.)

Noora (Ei varmistettu)

Ihana meikki! Love love love it! Ripset on liikaa, muuten täydellinen. :)

Lotta (Ei varmistettu)

Mitä luomiväriä sinulla näissä kuvissa on? On niin kivan väristä!

Erika Naakka
NUDE

Glo Mineralsin Jeweled Eye Penciliä sävyssä Fizz, niin kuin tuossa postauksessa lukeekin ;)

Saara (Ei varmistettu) http://girlwithapoodle.blogspot.fi/

Vitsit toi huulipuna näyttää sulla hyvältä, korostuu jotenkin ihanasti kun oott ruskettunut <3 Harvalle toi väri sopii noin hyvin!

http://girlwithapoodle.blogspot.fi/

Miss Aria (Ei varmistettu)

Mun mielestä noi on oikein söpöt :)

Kommentoi