Maailman toiseksi helpoimmat irtoripset

NUDE

... ovat B Brow Bar Flirty Lashes. Tilasin ne vähän aikaa sitten Feelunique.comista aikeenani verrata niitä niihin maailman helpoimpiin irtoripsiin, Kiss Haute Couture trio-ripsitupsuihin (postaus). No kyllä triot vei voiton, mutta ovat nämä nysänauhatkin oikein käyttökelpoiset!

Kuten otsikko paljastaa, on nämä aikas helppo kiinnittää. Puolikas ripsinauha on aina paljon hermoystävällisempi kuin kokonainen. Joten jos irtoripsien kiinnittäminen saa paniikkihien nousemaan pintaan, kokeile näitä tai noita ihan Suomestakin löytyviä trioja :) Omani olen ostanut Sokokselta ja Tokmannista.

Näissä nauhaosa on todella ohut, eikä sitä huomaa laisinkaan kiinnityksen jälkeen (boksissa näkyviin ripsiin on unohtunut edellisen kerran ripsiliima, siksi nauha näkyy paremmin). Ja tykkään siitä, kuinka ripset pitenevät toisessa päässä. Se pidentää kivasti pyöreitä silmiä ja saa aikaan kivan kissansilmäefektin.

Mietin, että nämähän olisivat aivan täydelliset, jos vielä näiden lisäksi liimaisin yhden tai kaksi trio-ripsitupsua silmän keski- ja sisäosaan. Koska omat ripseni ovat niin hentoiset, tällainen puolikkan nauhan käyttämien ei ehkä omiin silmiini passaa. Eron näkee liiankin selvästi.

Ja hei mites toi meikäläisen huulipuna? Taidan olla aika rakastunut siihen. Se on H&M:n huulipuna Cream Lip Colour sävyssä 009 So Cocoa. Sain valita sen H&M:n uuden kosmetiikkasarjan lanseeraustilaisuudessa, missä muuten yllätyin positiivisesti laajasta valikoimasta ja meikkien laadusta. Tästä kirjoittelen lisää ensi viikolla :)

SEURAA NUDEA: BLOGLOVIN’ / FACEBOOK

// I tried out B Brow Bar's Flirty Lashes. I liked them but I still think the Kiss Haute Couture Trio Lashes are better and easier to apply. Lipstick is from H&M (Cream Lip Colour, shade 008 So Cocoa), isn't it beautiful?

Kommentit

Milla / millamainen (Ei varmistettu) http://millamainen.blogspot.fi

Vau, miten rohkea huulipunavalinta! Tää sai nyt mutkin kiinnostumaan ja rohkaistumaan... Pitäskö itsekin kokeilla ruskeansävyistä? :O Huiii! Jotenkin jännittävää, kun on niin tottunut punasävyjenkuluttaja.

Abbe (Ei varmistettu)

moikka! Onpa hyvän näkönen meikki!
Ois mukava kuulla onko sulla kokemusta essence nimisestä merkistä. Itse oon tykästynyt heidän hinta-laatu suhteeseen. Ostin juuri 3 huulikiiltoa, luomivärin, voidemaisen poskipunan, kynsilakan, kynsilakan pikakuivattajan, ripsientaivuttimet sekä ripsivärin hintaan 28€! Kannattaa kokeillä jos et oo tutustunut! Luomiväri oli ainakin super pigmenttinen (mikä on yleensä tosi hankalaa valkoisten luomivärien kanssa.) ja ripsivärikin oli ihan mahtavaa! :) tässä vinkkiä myös muille lukijoille ;) essencea myy ainakin tokmannit!

Erika Naakka
NUDE

Viimeisimmät kokemukset taitavat olla teiniajoilta ja nyt en olee enää käyttänyt, kun en ole koko merkkiin Suomessa törmännyt. On nyt varmaan vasta alkanut tulla taas Suomen markkinoille. Pitänee testata! :)

Oini (Ei varmistettu)

Saanko kysyä mistä oot hommannut tollaset marmorialustat?

Erika Naakka
NUDE

Päällystin vanhan alustan kontaktimuovilla :)

Siiiri (Ei varmistettu)

Toi huulipuna saa sut näyttämään ihan joltain pankinjohtajalta. Okei, myönnän, mä en tajua näitä ruskeita huulipunia ollenkaan varmaan siksi, että olen kertaalleen elänyt sen vaiheen 80-luvun lopussa. Silloin tuollainen täysruskea meikki oli mun mielestä tosi elegantti ja käytin vain rusehtavia huulipunia. Siis varhaisteininä - mikä näky ;D

Kommentoi