Make Up Store High Tech Lighter

NUDE

Ehkä olettekin huomanneet, että meikäläinen on aina aika innoissaan, kun markkinoille tulee uusia korostustuotteita. Uutuuksia on kiva testailla, kun tietää tarkalleen, mitä korostustuotteelta hakee: hyvää sävyä, hyvää tuntumaa ja helppoa levitystä ja kaunista hehkua ilman glitteriä.

Pakettiuudistuksen kokeneet Make Up Store High Tech Lighter -korostusvärit (saatu) täyttävät ainakin suurimman osan näistä kriteereistä.

High Tech Lightereissa parasta on niiden antama todella luonnollinen kuulto. Lopputulos on kaikista käyttämistäni highlightereista luonnollisin. Tuotteissa ei myöskään ole raivostuttavia koko naamalle leviäviä glitter-klönttejä. Lisäksi koostumus on ihanan kevyttä, joten tuote on superhelppoa levittää iholle sormin (heh, vikan kuvan sivellin on vain rekvisiittaa).

Mutta sävyjä en tajua en sitten ollenkaan! :D Shampanjaan taittava Orion (yläkuvassa vasemmalla) on todella kaunis ja kaikista luonnollisin. Mutta sitten nämä kaksi muuta, valkoinen Moonlight ja harmaa Neptune. Kyllä, harmaa. Okei, iholla väri ei näytä juuri miltään ja itseasiassa Moonlight ja Neptune ovat hyvin lähellä toisiaan, mutta silti on pakko kummastella tätä sävyvalintaa.

Mutta Orion on suuri suosikkini ja olen käyttänyt sitä muiden lempparikorostustuotteideni kanssa vuoron perään. Ja onneksi valikoimista löytyy iso liuta muitakin sävyjä, joita aion kyllä testata. Esimerkiksi poskipunan homman samalla hoitavat Luna ja Astro kiinnostavat!

Seuraa Nudea <3 BLOGLOVIN' + FACEBOOK + YOUTUBE + INSTAGRAM

Kommentit

Essimmm (Ei varmistettu)

Ehkä ne on tarkoitettu hyvin vaaleille, koska ainakin itse mitä olen testannut niin monet ovat liian tummia tai värikkäitä. Pitää käydä testaamassa omalle iholle miltä näyttää! :)

Erika Naakka
NUDE

Totta! :)

Olivia-O (Ei varmistettu)

Olen itse käyttänyt vaaleaa luomilla. Ensin pohjustaja ja sitten tätä, korostaa luomivärien sävyjä todella hyvin :)

Elviirass (Ei varmistettu)

Ois kiva, jos alkaisit tekemään kuukauden suosikkituotteet -postauksia vaikka vlogin muodossa :) testailet niin montaa tuotetta, niin ois kiva tietää, mitkä on jääneet käyttöön!

Erika Naakka
NUDE

No hei tää on kyllä ollut suunnitelmissa ja ekan videon voisin kuvata heti kun muutammme uuteen kämppään! Jee kiitos toiveesta :) Oon miettinyt että mahtaisko tää kiinnostaa lukijoita.

Kommentoi