Meikkitutorial: wanna be like Angelica

NUDE

Heh, ehkä vähän kökkö otsikko, mutta pointti nyt on kuitenkin se, että tämä meikki on saanut inspiksensä ihanasta ruotsalaisbloggaajasta Angelica Blickistä. Tarkemmin sanottuna tästä kuvasta. Ideana oli tehdä paksut ja tummat kulmat, melko kevyt silmämeikki ja ihanan luumuiset huulet.

1. Aloita hyvällä pohjameikillä. Tee kulmakarvoista paksut ja tummat kulmakynän, luomivärin ja kulmakarvageelin avulla. Näitä käytin meikkipohjassa: Lumene Triple Stay meikkivoide (sävy 3), L'Oréal Infallible meikkivoide (sävy 125), Make Up Store Cover All Blue, Lumene Touch Of Radiance meikkipuuteri (sävy 30). Kulmissa IsaDora Eyeshadow Palette (sävy 50) ja Lumene Blueberry kulmakynä (sävy 2). 2. Levitä koko luomelle vaaleaa, mielellään helmiäistä, luomiväriä. Levitä sitä myös kulmaluulle ja silmän sisänurkkaan. Muista pohjustusaine! Käytin Urban Decayn luomivärin pohjustusainetta sekä Naked-paletin  Virgin-sävyä.

3. Aloita aivan silmän sisänurkasta ja tee melko paksut rajaukset. Älä tee pitkää häntää, ettei silmämeikistä tule liian kissamainen. Tämä rajaus ei tarvitse häivyttämistä :) Mulla käytössä H&M:n Liquid Eyeliner. 4. Ripsaroi reippaasti! Mulla Maybellinen Volum' Express -ripsaria.

5. Varjosta kasvoja aurinkopuuterilla ja lisää poskipäille kirkkaampaa korostuspuuteria. Käytin Too Faced the Bronzed & the Beautiful aurinkopuuteripalettia. 6. Käytä tummaa huulipunaa tai väritä huulet huultenrajauskynällä ja levitä päälle huulikiiltoa. Mä laitoin huuliini IsaDoran Perfect Liplineria, sävy 42 Plum ja Lumenen kirkasta huulikiiltoa. Ja näin helppo ja nopsa meikki on valmis! Vielä kun mulla olis Angelican huulet <3

Hei, vielä kun muistan muistuttaa teitä: muistakaa aloittaa valoimpulssihoitonne Dui Clinicillä Helsingissä vielä tämän kuun aikana niin saatte blogini mainitsemalla 50 prossaa alennusta! Ja nyt kun olen tässä muistuttelemassa, käykäähän myös liittymässä uuteen Facebook-ryhmääni täällä :)

Kommentit

Rapu (Ei varmistettu)

Ihana meikki, onnistuit kyllä tosi hyvin kopsaamaan alkuperäistä :) Kivan syksyinenki!

Erika Naakka
NUDE

Niin munki mielestä tää sopii hyvin syksyyn. Pitääkin alkaa keräillä enemmän tummia ja murrettuja huulipunasävyjä :)

miramariia (Ei varmistettu) http://beautifullldisaster.blogspot.fi/

vau mikä meikki ja kaunis erika! (:

Erika Naakka
NUDE

Hih no kiitos Mira :)

Peaches (Ei varmistettu) http://cukieripieprz.blogspot.com/

I like it even more than Angelica's make up :-)

Erika Naakka
NUDE

Hih hey thanks :)

Elli (Ei varmistettu)

Nää tutorialit on niin ihania, kun teet ne niin helposti ymmärrettäväksi.. Itsellä kun suurin osa ajasta se on sama meikkivoide naamaan ja ripsaria, eikä oikeasti oikein osaa ajatella mitä kaikkea naamaan pystyisikään länttäämään - mä tarvin sen tiedon tarjottimella, eli juurikin näin. :) Musta teit kivasti oman version, tää on niinkun 2000-luvulta, kun toi alkuperänen on enemmän ysäri, ei vikaa siinäkään. Odotan lisätietoa luomiväristä mielenkiinnolla!

Erika Naakka
NUDE

Luomiväri on Naked-paletista, ihan lempparia! Ja Urban Decayn luomivärin pohjustuaineella se pysyy koooooko päivän :) No mutta kiitos kivasta kommentista, hyvä, että tutorialini yltävät lukijoiden ymmärrykseen. Mullakin on vähän mukavuusalueella yleensä tää meikkaaminen, siksi oonkin ottanut nyt tavoitteeksi kokeilla mahdollisimman paljon kaikkia uusia ja erilaisia meikkityylejä! Ja vielä pitäis kehdata lähteä niiden uusien ja erikoisten meikkauksien kanssa kämpästä ulos :D

tiippa (Ei varmistettu)

hahaa! samaa ujoutta poden lähteä ulos uudenlaisissa meikeissä tai jos oon ostanu jonkun vaatteen, joka ei kuulu siihen perus omaan tyyliin vaan vähän mukavuusalueen ulkona :p mutta nykyään oon pikkuhiljaa lisäillyt tällaisia ei tylsiä juttuja tyyliini niin kukaan muu ei ees huomaa ja kehtaan poistua kämpästäki :D ju nou, aika sekava kommentti..

Riikka (Ei varmistettu)

ihana<3 sulla on tosi ymmärrettäviä nää tutorialit toisinkun jotkut mitä oon lukenu ;) ite oon melkein aina hävenny sitä kun omistan melko isohkot huulet ja en osaa tehä kulmia joten ne näyttää melkein aina ihan hirveelle :D

Erika Naakka
NUDE

Ah mäkin haluun isot huulet! Hyödynnä niitä ja käytä kaikkia ihanan kirkkaita huulipunia :) Mä ainakin tekisin niin. Ja kiitos kehuista hih :)

Safiiritar (Ei varmistettu)

ihana meikki ja voi vautsi kun siun iho näyttää noissa kuvissa ihanan terveeltä, tasaselta ja hehkuvalta ja no...lähes täydelliseltä :)

Erika Naakka
NUDE

Nooo ei se kyllä oo. Tuntuu, että näin talven kynnyksellä iho räjähtää ihan käsiin. Mutta kiitos :)

haipukka (Ei varmistettu)

oot niin upea!! ja taitava meikkaaja!

Erika Naakka
NUDE

No emmää ny tiä. Mutta kiitos! :))

Irene (Ei varmistettu) http://mademoisellepigalle.indiedays.com

Ihan loistava taas!!! Jaakko painostaa et pitää tehdä näitä videolle!!

Erika Naakka
NUDE

No tää olis aika piis of keikki. Yritän vkloppuna tehdä yhden videon. Elekää painostako, mul on tentti tulos! :D

Jenna (Ei varmistettu) http://kuppilamminta.blogspot.fi

Todella kaunis meikki! Itselläni on vielä ongelmia rajausten kanssa. Haluaisin oppia meikkaamaan kunnolla sellaiset, kun yleensä niistä tulee niin epäsymmetrisiä ja sottaisia...

Erika Naakka
NUDE

ajattelin pian tehdä Iltalehdelle eyeliner-tutorialin :)

Mariell (Ei varmistettu)

Sulla on niin täydellinen iho... D:

Erika Naakka
NUDE

haha no eihän oo! nypyt on photoshopattu ;)

Kommentoi