THE meikkivoide

NUDE

Ehkäpä jokunen teistä on jo meikkipostausten tuotelistoista huomannut, mikä on kaikista suurin meikkivoidesuosikkini. Se on ollut sitä noin vuoden päivät ja loppua ei todellakaan näy. Ja mistä meikkivoiteesta oikein puhun? No tietysti Estée Lauder Double Wear Stay-in-Place Makeup.

Tämä meikkivoiteiden kingi on levinnyt minun jalanjäljissäni jo perheeseeni ja koko ystäväpiiriini. Läheiseni ovat toisensa perään ostaneet kyseisen ihmetuotteen ja jokainen on rakastunut yhtä palavasti kuin minä. Eikä ihme, onhan tämä voittanut hurjan määrän erilaisia gallupeja ympäri maailmaa.

Mitenköhän ihmeessä kertoisin tästä niin, että tekin uskaltautuisitte sen korkeasta hinnasta huolimatta sitä kokeilemaan. Tää on ihan sikahyvää!! Riittääkö se? No ei varmaan.

Double Wear Stay-in-Place Makeup on omiaan juhlapäivinä, mutta tiedänpä yhden ystäväni käyttävän tätä ihan arkenakin. Sen peittokyky on aivan huippuluokkaa. Yleensä en tarvitse erikseen peiteainetta näppyjen peittoon, kerrostan vain tätä epäpuhtauksien päälle.

Lisäksi se on todistanut nimensä, Stay-in-place, useaan otteeseen. Se on pysynyt kasvoillani täysin virheettömänä niin koko päivän kestäneen ruisrockailun, ystävän 12 tuntisen polttaripäivän ja hellehäät. Enkä missään noissa tilaisuuksissa ole tarvinnut edes puuteria!

Levityksessä käytän aina kostutettua Beautyblenderiä. Tässä meikkivoiteessa on sellainen miinuspuoli, että jos sen antaa istahtaa liian kauan paikoillaan, sitä ei saa enää levitettyä kauniista. Eli suht nopeat liikkeet ovat valttia.

Monet kuivaihoiset usein karttavat tämänkaltaisia peittäviä ja pysyviä meikkivoiteita. Itsellänikin, ainakin näin syksyn tullen, alkaa iho olemaan aika röpelöinen, mutten ole huomannut tämän erityisesti korostavan kuivia kohtia. Perjantaiseen blogigaalaan tein kuitenkin varmuuden vuoksi niin, että laitoin ennen meikkiä Dr. Hauschka Firming Mask, annoin sen vaikuttaa parikymmentä minuuttia ja pyyhin kevyesti ylimääräisen pois. Kosteuttava naamio ennen peittävää juhlameikkiä onkin toimiva vinkki kuivasta ihosta kärsiville.

Estée Lauder Double Wear Stay-in-Place Makeup -meikkivoidetta löytyy mm. Sokokselta, jossa sen hinta on noin 48 e, mutta omani ostan aina Feelunique.comista, josta tämän saa (isommalla sävyvalikoimalla) noin 38 eurolla. Suo-sit-te-len.

Seuraa Nudea: BLOGLOVIN' + FACEBOOK + YOUTUBE + INSTAGRAM

Kommentit

Tsuppaduippa (Ei varmistettu)

Sinusta inspiroituneena olen hankkinut tämän meikkivoiteen ja superhyvä on. Yritän käyttää alla kosteuttavaa primeri (TooFaced hangover ja Laura Mercier hydrating primer), mutta tuntuu että ne vain alkavat erityisesti nenästä valuttamaan päivän mittaan pois meikkivoidetta. Minkä primerin olet siis todennut tän kanssa hyväksi?! :)

PS. Yhtä MUST HAVE tuote on RCMA No Color Powder. Saa Beautylishistä. Paras_ikinä_ever.

Erika Naakka
NUDE

Tuo Too Facedin primerihan sisältää öljyä, mikä saattaa hyvin aiheuttaa tämän Estee Lauderin silikonia sisältävän meikkivoiteen valumisen ja katoamisen iholta päivän mittaan. Tsekkaapa tämä postauseni eri primereiden ja meikkivoiteiden yhdistämisestä :) http://www.lily.fi/blogit/nude/videovinkki-5-syyta-meikkivoiteen-valumiseen

Itse käytän tämän kanssa hyvin silikonisia primereita eli esimerkiksi Benefitin Porefessional tai No7:n primeria :)

Ja joo tuo RCMA on ollut jo kauan ostoslistalla!

Annika (Ei varmistettu)

Mitä olet mieltä, mahtaisikohan tuo meikkivoide toimia Nivea men after shave balmin kanssa?

Charkku
Charlotan silmin

Kyllä!! Tää on ihan parasta. Testasin ensin pikkupurkissa (sokokselta) ja tilasin kans feeluniquesta edullisemmin. ;) Itellä rasvoittuva iho ja tää pysyy ihanan hyvin <3 Sävyvalikoima on kyllä superkattava tuolla feeluniquessa ja vaikka yleensä valitsen keltapohjaisia sävyjä niin päädyin neutraaliin Ecruun. Mitä sävyjä sä käytät? Kiinnostaa, koska googletin noita sävyjä sairaan kauan kun en ollut varma tuosta mun omasta :D

 

x Charlotta / http://charlottaeve.com

Erika Naakka
NUDE

Hei mulla oli sama juttu! Yleensä ostan aina keltapohjaisia, mutta nyt kun myyjän kanssa testailtiin niin päädyttiin neutraaliin, wtf! Mulla on tuo vaaleampi Fresco, joka tuntuu nyt tosi usein liian vaalealta ja tummempi, ihan bueno Ivory Beige :)

Charkku
Charlotan silmin

Kyllä!! Tää on ihan parasta. Testasin ensin pikkupurkissa (sokokselta) ja tilasin kans feeluniquesta edullisemmin. ;) Itellä rasvoittuva iho ja tää pysyy ihanan hyvin <3 Sävyvalikoima on kyllä superkattava tuolla feeluniquessa ja vaikka yleensä valitsen keltapohjaisia sävyjä niin päädyin neutraaliin Ecruun. Mitä sävyjä sä käytät? Kiinnostaa, koska googletin noita sävyjä sairaan kauan kun en ollut varma tuosta mun omasta :D

 

x Charlotta / http://charlottaeve.com

Suesuesue (Ei varmistettu)

Olen jo monen monta viikkoa ollut aikeissa tilata tätä, mutta ollut epävarma sävystä. Viimeksi tänään aamulla lueskelin sun vanhoja postauksia tästä tuotteesta :D www.findation.com avulla sitten uskaltauduin tilaamaan sävyn feeluniquesta, jota Suomessa ei voi testata. Ja sitten vielä luin tämän uusimman postauksen, hehhe hassu sattuma.

Samalla tilasin myös Maybellinen Fit Me:n joka teidän bloggareiden äänestyksissä oli tokana joskus aiemmin.

Saapuisipa tilaus pian!

Erika Naakka
NUDE

Jeee toivottavasti tykkäät! Hassu sattuma tosiaan :) Fit Me:tä en oo ikinä itse testannut, ihme kyllä :D

tiiax (Ei varmistettu)

Tilasin tuon meikkivoiteen juurikin feeluniquesta ja olen sitä nyt kylläkin vasta kerran päässyt kokeilemaan, mutta harmikseni ensivaikutelma ei ollut niin hyvä ja täydellinen kun odotin paljon kehuja saaneelta tuotteelta :( ei toki kaikki tuotteet ole sopivia kaikille mutta todellakin sormet ja varpaat ristissä toivon että vielä rakastun tähän meikkivoiteeseen!

Erika Naakka
NUDE

Voi ei! Mikä siinä sitten mätti? Toivottavasti löytäisit vielä tämän ihanuuden :/

Delle (Ei varmistettu)

Pitänee minunkin pyytää näyte kotiin kokeiltavaksi. Millaista päivävoidetta ja seerumia käytät tämän meikkivoiteen alla? (Käytössäni oleva Biotherm Aquasource SPF 15 on tuntuu ihana raikkaalta ja kevyeltä, geelimäisten kosteusvoiteiden päältä meikkivoide alkaa hävitä. (ja iho tuntuu kiristelevältä) Rasvaisempi voide alla saa meikin kiiltelemään entistä nopeammin. (Juhlii laitan vain seerumin alle.)

Erika Naakka
NUDE

Käytän voiteita ja seerumeita hyvin vaihtelevasti, koska testaan koko ajan markkkinoille tulevia uutuuksia. Tällä hetkellä käytössä on Estelle&Thildin seerumi ja Lumenen Glow Reveal Vitamin C -päivävoide :) Mutta tosiaan nyt talvella olen tehnyt kasvonaamion, antanut sen vaikuttaa ja vähän pyyhkäissyt ylimääräisiä pois. Ja hyvin on pysynyt :)

Meikkivoide tosiaan pysyy varmasti parhaiten, mitä vähemmän kosteusvoidetta siellä on alla. Eli jos pärjäät seerumilla niin kannattaa mennä niin :)

Annika12 (Ei varmistettu)

Ihan pakko varmasti testata tuota meikkivoidetta :) Kiitokset naamiovinkistä, täytyypä kokeilla tuotakin ennen meikkivoiteen levittämistä. Ja samalla tsekata primeri, että soveltuu meikkivoiteen alle. Olikos se niin, että tuota porefilleriä ei saanut Suomesta?

Erika Naakka
NUDE

Ei valitettavasti saa :/ Mutta oon tykännyt myös Lumenen CC-primerista! :)

Sara Koivula (Ei varmistettu)

Tuo meikkivoide on aivan lempparini, juurikin sinun suosittelemana sen ostin!! :) yksi miinuspuoli on, jonka myös ystävänikin on tästä havainnut, kerran tämä oli meikkipussissa mukana ja huomasin että purkki vuotaa ja kaikki muut meikin sotkeutunut tuohon.. kiva siivoaminen kun tuo on tosiaan kuivuessaan aika tiukassa... :D

Erika Naakka
NUDE

Eikä! No ei varmaan ihan hirveen helposti lähtenyt. Mulle ei onneksi vielä oo käynyt näin!

AnnikaKa (Ei varmistettu)

Sopiiko tämä päiväkäyttöön? Onko liian raskas, jos olen tottunut BareMineralsin hyvin kevyeeseen mineraalipuuteriin? Vaatimuksenani meikkivoiteelle/puuterille on se, että sen pitää kestää ja hengittää työpäivän jälkeen urheillessa. Usein kun itselläni ei ole aikaa työpäivän jälkeen puhdistaa kasvoja ennen sporttailun alkua.

Erika Naakka
NUDE

No sinulle tämä voi olla kyllä ihan liian raskas jos olet tottunut mineraalipuuterin käyttöön :/

Heidi (Ei varmistettu)

Hankin itsekin tämän meikkivoiteen kun olin kuullut niiiin paljon hyvää. Oma ihoni on tosi helposti rasvoittuva, mutta ei kuitenkaan niinkään epäpuhdas. Tuo meikkivoide tekee kyllä aivan täydellisen pohjan - tasaisen, peittävän ja kauniin mattaisen. MUTTA, niinkuin mikään muukaan meikkivoide, tämäkään ei kestä ihollani muutamaa tuntia pidempään ilman kiiltelyä. Olen kokeillut lukuisia meikkivoiteita ja niin myös primereitä (Nyxin, Makeup Foreverin, Lumenen jne.), mutta silti iho rasvoittuu muutaman tunnin jälkeen ja puuteri täytyy kaivaa esiin. Meikkivoiteet siis kyllä pysyvät ihollani, ne eivät valu tai levity muutenkaan epätasaisesti, mutta tuo kiiltely on kyllä raivostuttavaa.

Osaatko sinä sanoa mikä tähän voisi auttaa, vai onko kohtaloni vain olla kiiltelevä :D

Erika Naakka
NUDE

Voih! Millaisia primereita olet käyttänyt? Koska niiden pitäis kyllä auttaa. Ja oletko käyttänyt jotain kosteusvoidetta meikkivoiteen alla, ksoka niitäkin löytyy (esim. Lumenelta) sellaisia geelimäisiä ja kiiltoa vähentäviä. Ja kokeile ehdottomasti bakingia! Se auttaa ainakin mulla :) Täällä ohjevideo:

Mona
www.monasdailystyle.com

Tää on ihana ja niin paras tuote! :) Mä hankin vielä Macista erillisen pumppukorkin tähän niin on paljon kivempi annostella ja pysyy purkki siistimpänä:) http://www.monasdailystyle.com/2016/07/03/estee-lauder-double-wear-mac-pumppukorkki/

Ja arkikäytössä oon vielä lisännyt meikkivoiteen kanssa tipan seerumia, jollon siitä tulee hiukan kevyempi koostumus, mutta pysyy silti kuin liima :D 

 

Erika Naakka
NUDE

Joo näinki ton pumppukorkki-idean jollain, ehkä Linda Juholalla joskus ja on itsekin pitänyt toteuttaa! :) Koska ton kaataminen ulos on aina sikavaikeeta.

Ja kiitti seerumivinkistä! Sekin menee testiin hetimiten :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Sopiiko tämä meikkivoide kuvauksiin (esim. ylioppilaskuvaukset) kun tuossa on tuota SPF:ää? Varsinkin salamalla otettavat kuvat mietityttää.

Primer? (Ei varmistettu)

Mikä olisi paras primer tälle meikkivoiteelle? :)

Erika Naakka
NUDE

Joku silikonipohjainen. Eli esimerkiksi Lumenen CC primer :)

Siljaa88 (Ei varmistettu)

Minäkin tilasin tämän meikkivoiteen suosituksiesi jälkeen,ja olen todella tyytyväinen. En ole koskaan kokeillut näin hyvää meikkivoidetta. Ajattelin tilata myös Estee Lauder matt perfecting primerin,luulisin että sopii yhteen tämän meikkivoiteen kanssa?

Kommentoi