Mikä on mielestäsi vuoden tärkein kauneusilmiö?

NUDE

Olen huomannut, että teikäläiset tykkää keskustella päivän polttavista puheenaiheista. Mineraalisuolaus herätti paljon keskustelua siitä, tarvitseeko iho ulkopuolista kosteutusta ja seborrooista ihottumaa käsitellyt postaukseni keräsi paljon mielenkiintoisia vinkkejä ja tuotesuosituksia inhottavan vaivan hoitoon. Keskustelu aiheista jatkuu edelleen, mutta nyt haluaisin vinkata mahdollisuudesta osallistua Trendi-lehden tekoon kertomalla mitkä olivat mielestäsi vuoden tärkeimmät kauneusilmiöt.

Joulukuussa ilmestyy Trendi-lehden Best Beauty Buy 2016, jossa asiantuntijat ovat valinneet vuoden parhaat kosmetiikkauutuudet aina meikkivoiteesta hiuslakkaan. Sain tänä vuonna kunnian olla raadin jäsenenä kertomassa omat must have -tuotteeni ja en malta odottaa, että joulukuun lehti ilmestyy!

Osallistu sinäkin Trendin tekemiseen ja käy kertomassa omat mieleenpainuneet kauneusjutut Lily Editin puolella. Kenen kampaus, meikkityyli tai kynnet sinun mieleesi ovat jääneet kuluneena vuonna? Entä mikä kasvohoito, kauneustrendi tai innovaatio on mielestäsi vuoden tärkein?

Kuvat: @pennold, @jeanpierresosa ja @heidimakeupartist

Kommentoi