Mitä hyvinvointi on? Uusi Hehku + lahjakorttiarvonta!

NUDE

 Kaupallinen yhteistyö: Hehku

Sain uuden yhteistyön tiimoilta tehtäväkseni pohtia mitä hyvinvointi minulle merkitsee. Hommahan ei olisi voinut tulla parempaan saumaan, olenhan juuri tehnyt isohkon päätöksen töiden osalta ja pistänyt elämäni prioriteetit muutenkin ihan uusiksi. Juuri hyvinvointini vuoksi.

Minulle hyvinvointi tarkoittaa todella montaa asiaa. On kehon hyvinvointi ja mielen hyvinvointi, mihin taas sisältyvät kaikkea aina sosiaalisesta elämästä itsetuntoon ja työuraan liittyviin asioihin.

Loppuvuodesta tajusin ainakin sen, ettei suht hyvät tulot lisää hyvinvointiani ainaisten työkiireiden keskellä. Tajusin, että tarvitsen enemmän aikaa itselleni, läheisilleni ja omiin harrastuksiini. Siksi päätin lopettaa rakkaat työni Demissä ja Trendissä ja ottaa sitä kallisarvoista aikaa itselleni arvokkaisiin juttuihin. Pienempi palkka tarkoittaa tietysti sitä, että menojakin tarvitsee miettiä vielä tarkemmin, mutta teen sen mielelläni, jos minulla on illat ja viikonloput vapaita tehdä mitä haluan, vaikka maalata, meikata ja kahvitella ystävien kanssa.

Tästä päästäänkin toiseen hyvinvointini kulmakiveen, sosiaalisiin suhteisiin. Opiskeluaikoina skippasin monia ystävien kutsuja työkiireiden takia. Päivät menivät luennoilla ja opiskellessa, illat ja viikonloput blogin ja kolmen eri lehden juttujen parissa. Näin jälkeenpäin itselleni haalittu työmäärä vähän kaduttaa, olisi ehkä pitänyt pyhittää opiskeluaika niiden sosiaalisten suhteiden luomiseen, eikä keskittyä siihen, ettei vain joudu ottamaan opintolainaa.

Nykyisin olen alkanut arvostaa enemmän ystävien ja perheen kanssa vietettyä aikaa. Jos vain joltain ystäväpiirimme tytöltä tulee kutsu kahville, lounaalle tai yökylään, pyrin kaikin konstein saada asian järjestymään. Ei täällä maapallolla ikuisesti olla, miksi siis täyttäisin sen kaiken loppujen lopuksi vähäisen aikani töiden teolla?

Ajankäytön priorisointi on ollut itselleni viime aikoina se, mihin olen hyvinvoinnissani keskittynyt. Mutta kokonaisvaltainen hyvinvointi on minulle myös itsevarmuutta, joka tulee kehon hyvinvoinnista sekä tietysti myös ulkoisista tekijöistä. En sano, että itsevarmuuteni kumpuaisi vain ja ainoastaan vaatteista, hiuksista ja meikeistä, mutten voi väittää, etteikö niillä olisi joskus isokin merkitys siihen, miten itseni kannan ja miten käyttäydyn. Jotenkin minuun on hyvin syvälle iskostunut se, että kun lähdetään vaikka vierailulle, vähintäänkin hiukset kammataan, pestään hampaat ja vaihdetaan ne ikisuttuiset lökärit ja huppari vähän siistimpiin tamineisiin.

Olen aina pitänyt hiustenlaitosta ja meikkaamisesta, siitä innostuksestahan tämä blogikin on lähtöisin. En ole ikinä pitänyt myöskään ihonhoitoa minään pakkopullana, vaan tykkään iltaisin käyttää aikaa ihon puhdistamiseen, kosteutukseen ja joskus itseruskettavaan. Ihon hyvinvointi, kuten varmasti monet teistä tietää, voi vaikuttaa niin suuresti itsetuntoon. Kun iho on kunnossa ja hiukset puhtaat ja föönattu, on aamuisin ihan eri fiilis astua ovesta ulos ihmisten ilmoille.

Nykyisin hyvinvoinniksi käsitetäänkin paljon laajempia asioita, kuin esimerkiksi ruokavalio ja liikunta. Se on paljon syvempää, henkistä, juurikin itsevarmuutta, hyvää itsetuntoa ja toki myös fyysistä tyytyväisyyttä. Näihin hyvinvoinnin eri osa-alueisiin panostetaan nykyään aivan eri tavalla ja niitä alkaa myös olla tarjolla yhä enemmän. Tähän kokonaisvaltaiseen hyvinvoinnin käsitykseen hyppää mukaan nyt myös uusi Hehku, joka haluaa tarjota asiakkaalleen hyvinvointia niin ulkoisesti kuin sisäisestikin.

Hehku on kotimainen juuri avattu uusi terveyden, kauneden ja hyvinvoinnin kauppa, jossa Kesko ja Oriola ovat yhdistäneet voimansa. Ensimmäiset liikkeet ovat avautuneet juuri nyt torstaina Helsingin Forumiin ja Vantaan Koivukylän K-Citymarketin yhteyteen. Lisäksi tämän vuoden aikana Hehkuja aukeaa lisää  muun muassa pääkaupunkiseudulle, Ouluun, Turkuun ja Tampereelle.

Hehkun idea on se, että jokainen asiakas otetaan vastaan yksilönä ja kauneutta, hyvinvointia ja terveyttä katsellaan paljon laajemmin ja kokonaisvaltaisemmin. Myymälöistä löytyy siis niin meikkejä, meikkaus-, ripsienvärjäys- ja kasvohoitopalveluja, meikkejä, mutta myös ravintoon ja kuntoiluun liittyviä tuotteita ja palveluita. Henkilökuntaan kuuluu niin farmaseutteja, personal trainereita, kosmetologeja, estenomeja kuin ravintoneuvojiakin. Lähes 10 000 tuotteen valikoima rakentuu viidestä osa-alueesta: ravinto, palautuminen, liikunta, kauneus ja terveys.

No minkä merkkien tuotteita näistä uusista Hehku-myymälöistä sitten voi löytää? Kerron näistä vielä tarkemmin tuonnempana, mutta vinkkaan jo nyt, että hyllyiltä löytyy mm. Nyxiä, Elfiä, Ecotoolsia, Dermalogicaa, Shiseidoa, Bioeffectiä ja yksinoikeudella Paesea ja Ziaja Mediä. Ja oikeasti ihan valtavan suuri määrä erilaisia hyvinvointiin liittyviä brändejä ja palveluita. Tutustu tarkemmin, Hehkun omat nettisivut ovat nimittäin nyt avautuneet ja uutiskirjeen voit tilata tämän linkin kautta.

ARVONTA!

Hei ja yksi teistä onnekkaista voi nyt voittaa 50 euron lahjakortin Hehkun myymälään! Voit osallistua niin, että menet Hehkun verkkokauppaan ja kerrot tämän postauksen kommenttiboksiin, minkä tuotteen tuolla lahjakortilla itsellesi ostaisit. Itse lahjakortti käy vain kivijalkaliikkeissä, mutta ei hätää, se on voimassa kaksi vuotta eli varmasti joku myymälä on avautunut lähelle asuinpaikkakuntaasi :) Osallistumisaikaa on ensi keskiviikkoon 31.1. klo 21 asti :) Onnea!

Kommentit

Torey
Näissä neliöissä

Oih ja voih, tuolla summallahan saisi jo vaikka mitä kivaa! NYXin punia ei ainakaan voi olla koskaan liikaa! Euphoric voisi olla kivan kirkas sävy kevääseen! :)

https://naissanelioissa.wordpress.com

Sari P (Ei varmistettu)

Pihlaja-vartalovoi ja Nokkonen-vartalovoide pääsyisivät minun ostoskassiin :)

hilavitku (Ei varmistettu)

Naamarasvoihin menisi suurin osa. Varauduin talveen rasvaisemmilla tuotteilla eikä talvea tullut ollenkaan!

Mirak
Little Mirakles

Kuivalle talvinaamalle tuolta löytyisi aika kivoja päivä- ja yövoiteita. :)

Mirakuu (Ei varmistettu)

Madaran Peel ja Detox voiteet

emi h (Ei varmistettu)

ostaisin jonkin ihanan kasvoseerumin!

Riitta T (Ei varmistettu)

Ostaisin Patykan silmänympärysvoiteen.

HannaKar (Ei varmistettu)

Olen ihastunut Mádaran tuotteisiin, joten ostoslistalla olisi juuri loppunut Ultra Purifying Mud Mask. :)

Rosma (Ei varmistettu)

Mä ostasin ziajan tuotteita! :) ainakin uuden kasvorasvan.

annnn (Ei varmistettu)

Jane Iredale PurePressed-meikkipohjan. Se on aivan huippu tuote, mutta en oo raskinut ostaa kalliin hinnan vuoksi :)

Tiinale (Ei varmistettu)

Dermalogican tuotteita ostaisin, näyttävät nyt olevan alennuksessakin. Ehkä ostaisin sen yhden tosi hyvän kuorinnan.
Kiitos näistä alun postauksen sanoista. Itse olen tilanteessa, missä olen syksyllä saanut opintoni päätökseen. Teen kahta osa-aikatyötä, joista toinen ei ollenkaan liity opiskelemaani ammattiin, toinen liittyy hiukan mutta toisaalta ei kumminkaan. Vapaa-aikaa jää tällä hetkellä aika ruhtinaallisesti vaikka kahta työtä teenkin. Mutta! Koen tästä ihan hirveän huonoa omaatuntoa. Koen olevani jonkunlainen lusmuilija. Mielestäni minun pitäisi nyt äkkiä hommata itselleni ammattiani vastaava kokopäivätyö, vaikka en ole edes varma onko ala sittenkään minulle se oikea. Viime kesä meni aivan täysin ohi, kun tein kesätöitä kokopäiväisesti harjottelupaikassani näiden kahden osa-aikatyön lisäksi. No palkka tietysti lohdutti mutta ei se ollut sen väärti. Olin rättiväsynyt, en pitänyt itsestäni huolta, en nauttinut työstäni. Nyt on taas paineita hankkia kesäksi se kokopäivätyö kun niitä nyt todennäköisesti olisi tarjollakin. Siinähän se kesä sitten meneekin. Masentaa jo nyt.

mira. (Ei varmistettu)

Ostaisin paljon kehuttuja Madaran tuotteita, esimerkiksi seerumin ja silmänympärysvoiteen :)

MarjaKoo (Ei varmistettu)

Ainakin jokin Puhdas+ -kollageenituote, tyrniä varmaankin.
Ja/tai Madaraa...

mirvelii (Ei varmistettu)

Käyttäisin lahjakortin varmaankin Dermalogican puhdistustuotteeseen!

Emmatervala (Ei varmistettu)

Ostaisin varmaan Cocovin superfoodeja. Tulisi tarpeen taas näin uuden vuoden alettua kun haluaa panostaa terveyteen :)
Onneksi Ouluun tulossa myymälä!

Laura (Ei varmistettu)

Ostaisin Madaran tuotteita!

Riiti (Ei varmistettu)

Clarinsin tai Madaran kulmakynän ja Laveran suihkugeelin ainakin tilaisin.

Evem (Ei varmistettu)

Ostaisin itselleni jonkin Dermalogian tuotteen. Ihoni vetäisi kunnon herneet nenään ja nyt opetellaan elämään ongelma ihon kanssa.. Dermalogian tuotteet ovat nyt ensimmäiset joista olen saanut oikeasti apua!

Veerato (Ei varmistettu)

Ripsiväri ja puuteri! :)

heidi..... (Ei varmistettu)

Ostaisin Mossan tai Madaran tuotteita tai sitten etsisin itselle tuntemattoman luonnonkosmettiikkamerkin. :)

Mira/Blinger Shimmer -blogi (Ei varmistettu) http://blingershimmer.blogspot.fi/

Käyttäisin lahjakortin ehdottomasti Origins-tuotteisiin, koska en ole näitä vielä päässyt testaamaan ja olen paljon kehuja tuotteista kuullut :)

Suvi L. (Ei varmistettu)

Ihan ekaksi nappaisin varmaan jotain Dermalogicalta!

Kirsikka W.

Innolla odottelen tän liikkeen leviämistä, sillä tuotteita on ihan superlaajasti! Mulla lähtisi lahjakortilla ostoon joku It'S Skinin vitamiiniseerumeista, ja Mádaran SOS -naamio. Ja Batisten kuivashampoota :)

kirsikkaw@gmail.com

Joliel (Ei varmistettu)

Ostaisin oikuttelevan IBS-vatsan hoitoon mm. Puhdas+ Digezyme Enzyme vegekaps-entsyymivalmisteen, Puhdas+ Caps Saccharomyces boulardii-probiootti hiivakapseleita, ja Reformi Monivita laktaasitabletteja.

Sinivuokko (Ei varmistettu)

Varmaakin ostaisin Maradan kasvovoiteista jonkun.

terveenä

Madaran tuotteita ostaisin, koska olen todennut ne erittäin hyviksi, varsinkin seerumin.

Maisa Z. (Ei varmistettu)

Tampereella niin odotetaan Hehkua, ihan huippua!
Madarasta tykkään kovin, sitä varmasti ostaisin. Lisäksi nyt kaipaisin jotain todella hyvää käsivoidetta talven kuivattamille käsille. Olisi kiva testata jotain uutta luonnonkosmetiikalta.

Emmaaaaaa (Ei varmistettu)

varmasti Madaran tuotteita lähtisi mukaan ;)

Tanna (Ei varmistettu)

Kokeilisin varmaan jotain luonnonkosmetiikan tuotteita :)

AnnuskaA (Ei varmistettu)

Origins Drink Up Overnight Mask löhtisi ainakin kokeiluun ️

Kerttupalttu (Ei varmistettu)

Madaran SOS-voide lähtisi itselle, se on todella laadukas tuote, mutta vähän turhan arvokas mun lompakolle!

Emmmppu (Ei varmistettu)

Ostaisin Madaran Pihlajavoidetta, koska se on niin hyvää käsivoidetta ja tarvittaessa taipuu moneen

Tyyni-Meri (Ei varmistettu)

NYXin mattahuulikiiltoja :)

hennaahonen (Ei varmistettu)

Jane Iredalen meikkivoiteen :)

Låtta (Ei varmistettu)

Dermalogican Solar Defence Booster spf50, sillä ihoni on hyvin kalpea ja kaipaa suojaa auringolta ympäri vuoden. Kaikennäköisiä suojakertoimellisia tuotteita on tullut testattua, mutta Dermalogican tuotteet ovat opiskelijan kukkarolle vähän liian kalliita ilman pientä lahjakorttiapua.

j.Sofia (Ei varmistettu)

Ostaisin varmasti Biothermin yövoiteen !

Julia_k (Ei varmistettu)

Nyxin huulipunia tulisi hamstrattua ihanissa sävyissä!

NelliX (Ei varmistettu)

Madaran tuotteita ostaisin. Mukana.

Tyttö harmaasilmäinen (Ei varmistettu) https://tyttoharmaasilmainen.blogspot.fi/

Tämä olikin helppo kysymys, käyttäisin lahjakortin Originsin kosteuttaviin naamioihin! :) Talven vaihtuvien kelien kuivattama ihoni tarvitsisi tehokasta kosteutusta.

adora (Ei varmistettu)

Käyttäisin lahjakortin ehdottomasti Dermalogican tuotteisiin, joihin olen hurahtanut. Ihon kuntoa parantava seerumi kiinnostaa!

Sallikka (Ei varmistettu)

Kasvorasvoihin menisi kaikki ja enemmänkin :)

TeijaH (Ei varmistettu)

Meikinkiinnityssuihke ja sy-voide mielessäni menisin kauppaan. Eri juttu sitten, minkä kanssa sieltä ulos tulisin... :)

Outsa (Ei varmistettu)

Lahjakortilla hemmottelisin itseäni Dermalogican kosteusvoiteella

Elsa K. (Ei varmistettu)

Kasvoöljyt kiinnostaa tällä hetkellä paljon!

annakal (Ei varmistettu)

Ostaisin lahjakortilla Hehkusta varmasti Dermalogican tuotteita, joita ei muuten raaski aina ostella :)

Inkura (Ei varmistettu)

Käyttäisin lahjakortin Paesen ja Madaran tuotteisiin! :)

Nonno (Ei varmistettu)

Ostaisin lahjakortilla jonkin It's Skin-merkin ihanista seerumeista.

pumpulipallo (Ei varmistettu)

Ostaisin Hehkusta Madaran SOS Hydra repair intensive serumin ja DETOX ultra purifying mud maskin. Seerumi menisi raskaana olevalle siskolle, jonka vapaa-aika kuluu ulkona liikkuen säällä kuin säällä ja itselleni tulisi käyttöön mutanaamio ihon puhdistukseen :)

Monanen (Ei varmistettu)

Sijoittaisin sellaiseen mihin en muuten raaskisi, eli Madaran Superseed radiant energy organic facial oil

Iikku123 (Ei varmistettu)

Couperosa-iholle sopivat kasvovoitteet kiinnostavat. Ihan heti en osannut valikoimasta päättää, että mikä olisi suosikkini

Pages

Kommentoi