Morsianmeikki by me

NUDE

Jatketaan vielä tämä harmaa maanantai ihanissa morsiustunnelmissa. Kuten aiemmin keväällä mainitsin, lupauduin tekemään ystäväni siskon häämeikin tänä kesänä. No suuri päivä koitti ja kurvasin Poriin viime lauantaina laittamaan Miran meikit minttiin.

Upea morsian ei ollut moksiskaan päivän ohjelmasta, vaan otti aamun rennosti välillä hoitaen pientä 7-kuista vauvaansa. En voinut muuta kuin ihailla tätä viilipyttyä, itse kun olisin varmasti paniikista kalpeana monta päivää ennen omia häitäni :D Tässä siis 1717-morsian Mira ja käytetyt tuotteet löydät postauksen lopusta.

Onnea tuoreelle avioparille <3

Käytetyt tuotteet:

Pohja: Too Faced Angel Veil Skin Perfecting Primer + Estée Lauder Double Wear Stay-in-Place Makeup (Ivory Nude + Rattan) + Make Up Store Cover All Blue, Light Bl-1 + Tarte Shape Tape Contour Concealer + Lumene Sheer Finish -irtopuuteri + NYX Highlight & Contour Palette + Benefit High Beam korostusväri + The Balm Mary-Lou Manizer korostuspuuteri + Isadora Perfect Blush, Cool Pink.

Silmät: Smashbox 24 Hour Shadow Primer + yläluomella Anastasia Beverly Hills Shadow Couture World Traveler -paletti (musta Noir ja heleä pinkki Pink Champagne) + Essence Superfine Eyeliner Pen + alaluomella Isadora Matte Chocolates Eyeshadow Paletten tummin ruskea + Kiss Haute Couture Trio-ripsitupsut + Avon Color Trend Boost It! Waterproof Mascara. Kulmat: NYX Micro Brow Pencil, Ash Brown. Huulimeikki on vielä tekemättä, mutta näihin Mira sipaisi lopulliseen meikkiinkin käytettävää Essence Shine Shine Shine Wet Look Lipglossia sävyssä 07 Happiness in a Bottle.

Seuraa: Bloglovin' + Blogit.fi + Instagram

Kommentit

Hannele, Rakkaudella (Ei varmistettu) http://www.rakkaudellahannele.fi

Oi upea meikki ja kaunis morsian! Itse olin kyllä ihan paniikissa ennen omia häitäni, ei olisi viilipyttymäisyys onnistunut :D.

Hannele

-K- (Ei varmistettu)

Vau! Aivan upea meikki ja morsian! Osaisipa itsekin meikata tuollalailla. :D

Mihin käytit tuota Benefitin korostusväriä? Laitoitko sen päälle vielä Mary-Lou Manizeria? Sopiiko Mary-Lou Manizer mielestäsi muuten melko kalpealle, vähän ehkä punapohjaiselle/neutraalille iholle? Meikkivoiteena mulla on Estee Lauder DW sävyssä 1N1.

-K- (Ei varmistettu)

Niin tai onko sulla ehdottaa muuta korostustuotetta Mary-Lou Manizerin sijasta? Mielellään puuterista. Onko Isadoralla jotain hyvää?

Erika Naakka
NUDE

Laitoin tosiaan ensin ja benefitiä  ja päälle vielä Mary-Louta :) Hmm Isadoralla ei puuterista hyvää ole, mutta oon kuullut, että joku H&M:n puuterimainen highlighter olis tosi hyvä eli kävisin tsekkaamassa sen! :)

Minttu/LifeofMenta (Ei varmistettu) https://lifeofmenta.wordpress.com

Upea morsian ja kaunis meikki! :)

Erika Naakka
NUDE

Kiitos kiitos :)

Mariam B (Ei varmistettu) https://moriemblog.blogspot.com.es/

Ai että miten ihana!! Unelmainen vai miten sen sanoisi suomenkielellä

Erika Naakka
NUDE

No eikös oo! :)

HMS (Ei varmistettu)

Aivan ihana meikki ja huippukaunis morsian! Hei mulla ois ongelma, joka ei itseasiassa liity tähän postaukseen, mutta tuskastelen sen kanssa niin paljon, joten APUA TARVITAAN: elikä siis en värjää tukkaani ollenkaan ja hiuslaatuni on erittäin suora, sileä ja sitä on PALJON, joten kampauksien tekeminen itse on ihan mahdotonta!!! Olisiko sulla valmiina jotain postausta liittyen hiusten "esikäsittelyyn" ennen kampausten tekoa tai voisitkohan mahdollisesti harkita sellaista postausta?

Kiitos myös ihanasta blogista &lt;3 !

Majuma (Ei varmistettu)

Upea silmämeikki! Saisiko tutorialin blogiin??

Erika Naakka
NUDE

No hei pitääpä tehdä! :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Kaunis meikki ja melkoinen muodonmuutos. Mietin vain että näyttääkö hän tässä enää oikein itseltään. Ainakin itse painotan aina ja varsinkin häissä että ihminen on oma aito (toki tilanteeseen sopivasti kaunisteltu) itsensä.

Kommentoi