Mulla on otsis!

NUDE

Hui! Apua! Major life changes! Meikäläisellä on nimittäin otsis :D Moni näki tästä kuvia jo eilen Instagramissani, kun sormet syyhyten raportoin värjäyksen ja leikkauksen vaiheita kampaamo Saxcéssa Helsingin Viiskulmassa.

Itsehän en varmaankaan ole mikään kampaajan ihanneasiakas. Käyn kampaajalla välillä harvemmin, kuin olisi ehkä tarvis ja värjään tyveäni itse kotona. Lisäksi joka toisella kerralla pyydän, ettei latvoja leikattaisi ja sitten seuraavalla kerralla tilanne on kaksi kertaa kauheampi :D

Nytkin edellisestä kerrasta on vierähtänyt jo tovi ja hiusten väri oli sen mukainen. Tumma tyvi oli valahtanut jo aika pitkälle ja olin kerran tai kaksikin värjännyt sen itse tummemmaksi. Tyvessä, joka siis oli tässä vaiheessa jo melkein hiusten puolivälissä, oli siis varmaankin kolmea eri tummanruskeaa plus oma vähän vaaleampi juurikasvu. Ai että. Siinä olikin Johannalla vähän savottaa!

Halusin ottaa askeleen kohti omaa vaaleampaa sävyä, mutten yhtään tiennyt onko se edes tässä tilanteessa mahdollista. Onneksi Johanna keksii aina keinot ja värjäsi vaaleita raitoja alkaen läheltä tyveä ja jatkuen hiusten puoliväliin saakka. Latvat säästettiin vaalennusaineelta kokonaan, ne saivat vain vaahtosävytteen pesupaikalla. Aivan tyvi värjättiin vielä ihan hieman omaa tukkaani tummemmalla sävyllä, jolloin se blendautuu hyvin vanhoihin tumman sävyihin tyvessä. Kaikissa värjäyksissä oli mukana Olaplex, tietysti!

Ja sitten se isoin muutos eli otsis! Olen puhunut teille jo pitkään vallalla olleesta otsistrendistä ja etenkin pitkä verhomainen curtain bangs -otsis on nyt hyvin in. Ja iskenyt Pinterestissä ja Instagramissa meikäläiseen aika kovaa. Johanna siis otti sakset käteen ja napsi meikäläisen pitkä, keskeltä hieman lyhyemmän otsiksen. Mitäs te tähän sanotte? :)

Johanna - Saxcé
Tarkk'ampujankatu 20

00150 Helsinki
040 187 8987

Tsekkaa muita Johannan minulle tekemiä tukkataikoja:
Muodonmuutosvideo: Brunetesta blondiksi
Muodonmuutos blondista bruneteksi
Puhdasta blondia

Kommentit

Kirsikka W.

Otsis sopii kyllä sulle ihan superhyvin! Ja hiukset muutenkin näyttää nyt käsittelyn jälkeen paljon freesimmiltä, vaikkeivät ne nyt mitenkään kovin huonoilta näyttäneet alunperinkään :)

Omakin pää kaipaisi kampaajaa kipeästi, mutta a.) se on NIIN kallista tän pituisilla hiuksilla, ja b.) ihan kenen tahansa käsiin en hiuksiani luotakaan. Olen siis tyytynyt vain itse saksimaan latvoja siistimmiksi pari kertaa ikuisuudessa, ja oman värin kasvatuksen vuoksi en ole väriäkään laittanut kuin sävytteen muodossa.

Erika Naakka
NUDE

Kiitos! :) Niinpä, kyllä vaan pienikin latvojen pätkäiseminen ja Olaplex-hoito tekee ihmeitä :)

Voih! Kallista se kyllä on :/ Eikä aina uskalla mennä opiskelijankaan hyppysiin. Mutta ihanaa, jos oma sävy miellyttää! :)

Aisha J
Aisha

Tykkään! Mulla on ollut otsis joitain vuosia, enkä osaisi oikein enää olla ilman. :) Jossain vaiheessa leikkautin skarpimman mallin, mutta nykyään tykkään tuollaisesta pehmeämmästä versiosta. :)

Erika Naakka
NUDE

Joo mäkin oon nyt pehmeämmän ja pidemmän mallin ystävä, joskus 10 vuotta sitten mulla oli oikein kunnon skarppi kypärä :D

TeijaH (Ei varmistettu)

Sanon, että hyvin sopii, nuorentaa, tuli siskosi kuvat mieleen. :)

Erika Naakka
NUDE

Hih kiitos! :)

Juliaaa (Ei varmistettu)

Ihanat hiukset! Niin freesi väri ja otsiksesta tuli mieleen 50 Shadesin Dakota Johnson, hyvällä tavalla siis :D Dakota <3

Erika Naakka
NUDE

AI! :D Haha no kiitos :)

WLL (Ei varmistettu)

Pähee otsis, etenkin kuin leikkasin just itsekin Bardot-inspiksissä itselleni "verhot"! Kampauksia odotellessa...:)

Erika Naakka
NUDE

No joo vitsi teen kaikkia kampauksia heti kun aika (ja valo kuvauksiin) riittää :D

Sininenn (Ei varmistettu)

Hyvä muutos! Seuraavaksi oisi kiva nähdä uusi tukka kiharoilla/laineilla :). Sopisi varmasti niiin hyvin.

Erika Naakka
NUDE

Joo vitsi oikein ootan että mulla on aikaa tehdä tähän kiharat ja muutenkin koklailla eri juttuja! :)

Martina (Ei varmistettu)

Makee väri! Ja verhot on kans kivat :P

Mikaela Koskela (Ei varmistettu) http://www.inhimillinenturhamaisuus.fi

Mulla on ollut pieni otsiskuume eikä sun muutos helpottanut yhtään. Ihan sikamakee! *sydänsilmäemoji*

-Mikaela
www.inhimillinenturhamaisuus.fi

emi234 (Ei varmistettu)

ihana väri! minkä takia et muuten leikkauta latvoja joka toisella kerralla? eikö se olis tosi tarpeellista varsinkin jos käyt harvemmin vain leikkauttamassa tukkaa?

sit vielä toinen asia, en onnistunut täältä sun blogista löytämään kun ei ollut hakupalkkia eikä googlaaminenkaan tuottanut tulosta, niin mitkä on sun lemppari poskipunat? tai mitä suosittelet :-)

Erika Naakka
NUDE

No jos yrittää epätoivoisesti kasvattaa pitkää tukkaa niin ei voi aina leikata latvoja :D Ja siis olen jättänyt ne leikkauttamatta vain jos latvat ovat olleet ihan ok-kunnossa.

Juttuhan on niin, että en juurikaan käytä poskipunia :/ Mutta jos nyt jotain olen käyttänyt niin Maybellinen palettia, missä on neljä sävyä samassa :)

Sopii hyvin otsis sulle :)

Maria Glow (Ei varmistettu) http://so-up.fi/mariaglow

Hiusten väri on tosi kiva ja liukuva! Otsis sopii sulle kyllä tosi hyvin! :) Mulle leikattiin kans joulukuun lopussa verho-otsis. :D Alkuun tuli ihan mieleen äiti 70-luvulla, mut nyt kun se on kasvanut vähän pidemmäksi niin tykkään ihan mielettömästi!

Nena Sofia (Ei varmistettu) http://www.nenasofias.fi

Siis wau! Sopii sulle kyllä todella hyvin tuo otsis :)

Toimitus
Toimitus

IHANA otsis!! Apua, nyt tänne toimitukseen iski otsiskuume <3

tinttieve (Ei varmistettu)

Aivan ihana tuo väri ja varsinkin otsis! Tulee itelleki inspis leikata otsis pitkästä aikaa (viimeksi ollut 17-vuotiaana, 9 vuotta sitten) :D

Kriselda
Kriselda

Tykkään! Ja ihana väri !!!

Erika Naakka
NUDE

Kiitos! <3

Mimi de Paris (Ei varmistettu)

No vau! Johanna on kyllä aivan huikea, stadin paras kampaamo. Tuo otsis sopii sinulle todella kauniisti. Aivan fantastinen.

Erika Naakka
NUDE

No niin on! Kiitos <3

LauraÖ (Ei varmistettu)

Otsiskuume täälläkin! Olen sitä arkaillut, koska pidän hiuksia paljon kiinni ja mietin, kuinka paljon laittamista se vaatisi nyt niin nopean aamunutturan sijaan. Odottelen kampauskuvia etenkin hiukset kiinni ennen kuin uskaltaudun itse kampaajalle. :)

Erika Naakka
NUDE

Joo niitä on varmasti luvassa! Mäkin vähän pelkäsin että mikä homma tästä tulee mutta saahan sen aina pinneillä kiinni jos sitä ei jaksa laittaa :)

Kommentoi