Nää on pakko saada!

NUDE

Taas on tullut törmättyä muutamiin mielenkiintoisiin kauneustuotteisiin ja keräsin muutaman niistä yhteen ostoslistaksi :)

1. Schwarzkopf Professional BLONDME -tuotteet. Pin Up -kampaamon Johanna suositteli näitä mulle ja aloinkin heti etsiä niitä nettikaupoista. Kuulemma parhaat blondeille tarkoitetut tuotteet, joita Johanna on koskaan kokeillut! 2. Vedenkestävä ja pehmeä turkoosinvärinen rajauskynä on edelleen hakusessa. Make Up Store Eyepencil, sävy Wave. 3. Tämä löytyy jo edelliseltä ostoslistaltani, mutten ole sitä vieläkään saanut hankittua. Ohutta jälkeä tekevä tussimainen kulmakarvakynä, MAC Penultimate Brow Marker. 4. Hiukseni ovat melko ohuet ja lättänät ja ilman kunnon tupeerausta ne menevät ihan pitkin päätä. Tupeerauksen sijaan haluaisin kokeilla pysyvämmän lopputuloksen antavaa tyvikohotusrautaa. OBH Nordica Volumaster -tyvikohottaja. 5. Vaikka St. Tropezin itseruskettava vaahto on ollut jo kauan lempparini, tuntuu, että siskolta lainattu Vita Liberatan itseruskettava antaa hieman tummemman lopputuloksen. Siksi haluaisinkin kokeilla merkin itseruskettavaa vaahtoa. Vita Liberata Intense Tinted Self Tan Mousse - Dark.

Kuulisin mielelläni teidänkin kokemuksianne näistä tuotteista :)

Kommentit

ava (Ei varmistettu)

Mulla on tuo tyvikohottaja ja täytyy sanoa, että sen käyttäjän pitää olla erityisen taitava. Eli ei ole mua varten :D Ne krepatut kohdat on melko vaikea saada piiloon. Olen käyttänyt sitä 80-luvun teemabilessä kun piti saada krepatut hiukset. Toimii ainakin siihen tarkoitukseen!

Erika Naakka
NUDE

Joo mäkin olen kuullut, että ne krepatut kohdat saattaa helposti näkyä. Mut jos niitä ei tekis tohon päälle? Auttaiskohan se yhtään..

Elli (Ei varmistettu) http://Ellinhetket.blogspot.com

Mä olin just tulossa sanomaan ihan samaa :D vaaleissa ja ohuessa tukassa ne näkyy helposti, tosin jos aloittaa ne vähän matalemmalta, mutta siinä vaiheessa se itse tuuhennos kans alkaa keskeltä päätä, eikä siellä juurissa niin kuin olisi tarkoitus..

Erika Naakka
NUDE

eli sit toisaalta pitäis olla aika paksu tukka, jotta ne peittäis hyvin ylöskin tehdyn krepin. voi höh.. mä niin olisin halunnu koittaa tota!

Annika (Ei varmistettu)

On ehdottomasti ostamisen arvoinen tuote! Minulla on ohuet, päätä pitkin valuvat pitkät hiukset enkä pidä tupeerauksen antamasta 'liikkumattomasta' tukkafiiliksestä joten päätin kokeilla Volumasteria. Aloitan kreppaamisen n. korvien korkeudelta takahiuksista ja liikun osioittain lähemmäs jakausta. Jätän ohimoilta ja jakauksen tuntumasta 1,5-2cm pätkän kreppaamatta ja tupeeraan sen kreppaamattoman osan jolloin krepattuja osioita ei näy vaikka tukka heiluisi tuulessa tai hiuskiinne antaisi periksi. Puolituuhennettu look ratkaistaan siis viimeistelyllä (eihän kukaan jätä muutenkaan puolta päätä tupeeraamatta?!). Muistaakseni laitteen ohjekirjassakin luki ettei aivan päälimmäisiä hiuksia krepata ja ne voidaan kevyesti tupeerata.
Etenkin illanviettoja varten tämä on ässätuote, ei ainakaan kampaus lässähdä kun riehuu tanssilattialla! Kreppaus säilyy todella hyvin päivästä toiseen ja ohuet hiukset tuntuu ihanan ilmavilta ja näyttää että tukkaa ois yhtäkkiä kaksinkertainen määrä. Noste on tupeerausta miellyttävämpi ja nätimpi kun se on joka puolella päätä tasaisesti eivätkä hiukset näytä jäykiltä ja no, tupeertuilta.
Olen myös käyttänyt Volumasteria juhlakampausten tekemiseen, siis sen minikrepparin korvikkeena joita kampaajat käyttävät saadakseen tukkaan enemmän rakennetta suurempiin kampauksiin. Kreppailee vain kaikki hiukset jotka eivät tule nutturan päälle ja volá! massiivinen nuttura on syntynyt.

+ Volumasterissa on hurjan pitkä johto!

Jos oikeasti epäilyttää mutta kiinnostaa niin voin laittaa sulle sähköpostiin kuvia miltä tukka näyttää ennen ja jälkeen!

Ella (Ei varmistettu)

Mulla on Blond me -kulta/caramelshampoo ja se on ainakin ollu hyvä! :)

Erika Naakka
NUDE

hei hyvä! kiva kuulla. pitää kyllä pistää tilaukseen ensitilassa ;)

linduski (Ei varmistettu)

Mistä ajattelit tilata noita blond me tuotteita ? :)

Erika Naakka
NUDE

tai ehkä tsekkaan ensin sokoksen ja stockan valikoiman.

soulkitchen (Ei varmistettu)

Mulla on remingtonin semmonen pieni tyvikohotusrauta, ja mää tykkään siitä kyllä. Mulla on tosi paksu tukka ja haluisin näistä vähän ilmavammat kun ne on niin raskaat että lässähtää helposti. Ite yleensä laitan hiuspuuteria, tupeeraan tyvestä pikkusen ja lämmitän tolla niitten takkujen päällä, ja ne pysyy mulla ainakin hyvin, tekee just semmosta rakennetta sinne tyveen kun haen. Käytän sitä silleen pystyasennossa enkä yleensä kreppaa niitä päälimmäisiä kerroksia niin jää hyvin piiloon :)

Helmi (Ei varmistettu)

Tuo Volumaster on ehdottomasti ostamisen arvoinen! Jättää vaan päällimmäiset hiukset käsittelemättä ja muistaa tupeerata hiusosiot ennen laitteen käyttöä sekä harjata ne lopuksi niin kreppauksia ei näy ollenkaan. Joistain kohdista hiukset saattavat jäädä vähän törröttämään, mutta itse pidän suoristusrautaa aina käsillä, millä saa helposti korjattua törröttävät kohdat. Alussa voi olla myös vaikea saada tasaista lopputulosta aikaan, mutta muutaman kerran kun harjoittelee, niin alkaa sujua. Olen itse käyttäny laitetta jo monta vuotta, enkä vaihtaisi mistään hinnasta pois! Tärkeintä tosiaan se tupeeraus ja harjaus, ilman niitä ei saa tarpeeksi näyttävää ja kestävää lopputulosta aikaiseksi.

milli (Ei varmistettu)

Muita en ole kokeillut, mutta blond me -sarja ei sopinut mulle yhtään. Mulla viileä vaalea väri, hiuslaatu ohut, mutta sitä paljon ja semmoinen taipuisa. Tuon sarjan jälki jotenkin semmoinen matta, mutta ei puhtaan näköinen. Itse asiassa kauheimmat hiustuotteet mulle ikinä.:D Että good luck vaan...;)

Elli (Ei varmistettu)

Mullakin tyvikohotusrauta :) En enää pidä hiuksia vapaina tätä käyttämättä paitsi vapaapäivinä. Mulla on paksut ja painavat hiukset, ja on tuntunut, että kaikki paino on heti latvoissa ja päältä tukka on liiska. Tämä korjannut ongelman! Muutenkin kun käytön alotti, niin oli outoa, ettei avoimia hiuksia tarvi pöyhennellä. Oma vaivansa aamulla, mutta se onkin siinä. Aluksi ajattelin, että tämä on varmaan tosi pahaksi hiuksille, mutta ei se voi parempi olla se pitkin päivää tupeeraus. Eikä tän käyttö ole niin justiinsa, vähän kun pörröttää ja tällä rutistelee niin hyvä on :) +hiuslakka

pretty classy (Ei varmistettu) http://prettyclassyblog.blogspot.fi/

Vita Liberata toimii! Rusketuksesta tulee ainakin itselläni (voidetta & tanning mittiä käyttäen) todella tasainen, ainoa miinus vain on että oma supervaalea ihoni ei Dark-sävystä vielä kovin ruskeaksi tummu... Täytyy siis ehkä kokeilla Extra Dark -versiota :)

♡: pretty classy

Kommentoi