NUDE in Naurunappula

NUDE

Tää e oo totta! Hahha :D Kaverini törmäsi tällaiseen aamulla ja laittoi linkin mulle. Onks tän kuvan ideana, et irtoripsiä ei saisi käyttää? Pojat ei vissiin vaan tajuu :)
 
 Kuva naurunappulasta.

Kommentit

Jonna (Ei varmistettu) http://www.blogger.com/profile/04903177021155985881

Mä en kyllä ymmärrä tuon kuvan "hauskuutta" :D Kuten sanoit, pojat ei vaan tajuu :D

Anonymous (Ei varmistettu)

Hah. :D Oon kuullu useilta miehiltä samaa, että luonnollisuus on kaunista ja toistaiseks en oo kuullu yhdenkään miehen pitävän tekoripsistä, tekokynsistä, tekihiuksista yms. Mutta onneksi naisilla on oikeus päättää itse ulkonäöstään ja ulkonäköihanteistaan. ;)

Roxanne (Ei varmistettu) http://www.blogger.com/profile/00092693266622609703

Veikkaan että pointtina kuvan lisääjällä on ollu se et näyttää niin helpolta et onnistuu keneltä vaan, ihan millon vaan ja ihan missä vaan :D

Anonymous (Ei varmistettu)

Ei ne jätkät kato ite osaa näitä laittaa XD

Anonymous (Ei varmistettu)

Luulisin, että ideana on sekä tekoripsien turhuus että alempaan kuvaan lisätyt "ripset". Tuota kuvaa käytetään usein, mutta tällä kerralla siihen on piirretty lisäksi nuo ripset lisäämään dramaattisuutta katseeseen, kuten tuossa Iltalehden kuvan otsikossa luvataan tekoripsien tekevän.

Erika (Ei varmistettu) http://www.blogger.com/profile/00772243836753428540

Hah joo meilläki on täällä kavereiden kanssa ollut hirveet analyysit tän kuvan tiimoilta. Kukaan ei oo samaa mieltä toisen kanssa :D Kai se on niin, että kuvan tekijän mielestä tekoripset on kamalat ja luonnottomat ja tekee tytöstä "ilmapäähoron", niinku kommenteissa luki. Mutta niin se vain on, että joka ikisellä julkkisnaisella, joita nämäkin pojat fanittaa, on ne ripset ja hiustenpidennykset ja laminaatit hampaissa ja tekorusketukset jne. Ne ei vaan huomaa niitä ;)

Anonymous (Ei varmistettu)

hei löysin vasta sun blogin ja se on IHANA! kivoja noi sun hiustenlaitto postaukset! oon saanut niin paljon inspiraatiota laittaa omaa tukkaa :) ja paria jos kokeillutkin!

Erika (Ei varmistettu) http://www.blogger.com/profile/00772243836753428540

Jee! Voi vitsi, tosi kiva kuulla :) Pistä postaustoivetta tulemaan, jos sellainen tulee mieleen.

Anonymous (Ei varmistettu)

aijjaa, musta taas kuvan pointti oli se, että tarviiko siihen jotain ohjevideoitakin! :-D

Erika (Ei varmistettu) http://www.blogger.com/profile/00772243836753428540

no tätähän multa pyydettiin :D mut siis eih, kukaan ei tunnu tajuavan tätä..

Annie (Ei varmistettu) http://porkkanantie.blogspot.com

tämä hauskuttaa nettiporukkaa, sillä tässä on meme. minunki mielestä tämä oli ihan viihdyttävä vitsi. osoitteesta http://knowyourmeme.com/memes/are-you-fucking-kidding-me voi tästäkin memestä lukea. pointti tässä onkin sitten katsojan silmissä, riippuen siitä miten tämä "are you fuckin kidding me" tulkitaan: onko tämä hauskaa sen takia koska lopputulos ei ollutkaan nii luonnollisen ja kauniin näkönen kuin sinun silmissä (ripsiä on vain kolme per silmä), vai ovatko irtoripset luonnottoman näköiset ja turhat (ripset hyvinkin rumasti piirretty), vai kenties joku tulkitsee tän kuvan viel jollakin kolmannella tavalla?

lukekaa siis http://knowyourmeme.com/memes/are-you-fucking-kidding-me, hyvä sivu muutenki netti-ilmiöiden ymmärtämisessä :)

Erika Naakka
NUDE

kiitos selvennyksestä! nuo kaksi vaihtoehtoa mullekin tuli silloin mieleen. ajattelin, että tohon vitsiin on pakko löytyä joku selvä selitys, mutta ilmeisesti siihen olikin enemmän kuin yksi vaihtoehto. en siis olekaan ihan tyhmä vitsien ymmärtämisen kohdalla ;)

Kommentoi