Nuden blogivuosi 2015 osa 2/2

NUDE

Tänään vuorossa vuosikatsauksen toinen puolisko. Keskityin tässäkin tutorialisen sijaan muihin postauksiin, sillä kokosin juuri kampaus- ja meikkitutorialeja yhteen. Tsekkaa siis myös ne!

HEINÄKUUSSA

Vertailin synteettisiä ja luonnonkarvaisia siveltimiä. / Ohjeistin videolla, miten tehdään vesiputousletti. / Kauneusbloggaajat valitsivat parhaat peiteaineet. / Löysin ihan supertehokkaan keltaisuuden poistajan.

ELOKUUSSA

Tein hulluna hennatatuointeja ja kerroin mistä ostan omat värini. / Rakastuin Anastasia Beverly Hillsin uuteen luomiväripalettiin. / Näytin miten tehdään boheemi kukkanuttura vaikkapa häihin. / Kerroin hiusten syväpuhdistamisesta.

SYYSKUUSSA

Vaihdoin väriä. / Kerroin tuotevinkkejä rasvoittuvalle iholle. / Pääsin mukaan Feeluniquen isoon videokampanjaan, johon tein meikkivideon. / Rakastuin RMSBeautyyn.

LOKAKUUSSA

Pääsin vierailemaan Hermèsillä Pariisissa. / Keskusteltiin hiuspohjan ongelmista ja erityisesti seborrooisesta ihottumasta. / Vinkkasin hyviä tuotteita ohuthiuksisille. / Näytin, miten tehdään läpivetoletti poikittain.

MARRASKUUSSA

Kokeiltiin olla ilman ripsaria. / Tein syväluotaavan analyysin Olaplexista. / Näytin videolla, miten teen rajaukseni. / Vinkkasin, miten näpyt saa tehokkaasti piilotettua.

JOULUKUUSSA

Testattiin kauden kuumaa hiustrendiä, glitter-tyveä. / Näytin, miten tummat silmänaluset saa piilotettua ja samalla tehtyä korostukset. / Keskusteltiin edullisista meikeistä. / Leikkasin otsiksen! No ei vaan ;)

Tältä näytti Nuden vuosi 2015 muutamaan postaukseen rutistettuna. Vuodesta 2016 tulee varmasti yhtä mahtava, ellei jopa parempi! Joten kommenttiboksi laulamaan, millaisia postauksia te tänä vuonna haluaisitte blogissani nähdä? :)

Muista klikata Nude seurantalistalle: BLOGLOVIN' + FACEBOOK

Kommentit

Emii (Ei varmistettu)

Enemmän viedotutoriaaleja suomeksi! Löysin blogisi syksyllä ja olen jo saannut hyviä vinkkejä ja tietoa meikkaamisesta (tekniikoista), meikeistä ja kampauksia. Kiitos! Blogisi pysyy ehdottomasti lukulistalla pitkään

thesunglasses89

Värisävy (hiusvärit, luomivärit, huulipunat) oppaat jokaiselle eri ihonsävyn ja silmien värin mukaan. Esim siis "Jos sinulla on keltapohjainen iho käytä näitä huulipunasävyjä ja hiustesi väriksi sopii nämä sävyt" ja "Vihreille silmille sopii seuraavat luomiväri sävyt".

Odotan innolla mitä blogisi tuo tullessaan tulevan vuoden aikana! :)

A-A (Ei varmistettu)

Postausaiheita youtuben innoittamana, esim.: "was it worth the hype" ja "makeup dupes". Oletko muuten testannut morphen luomiväripaletteja ja jos olet, niin mitä mieltä olit? :) Hyvää alkanutta vuotta ja onnea uuteen kotiin!

Toystory (Ei varmistettu)

Tykkään eniten videotutorialseista ja tuotesuosituksista. Olisi hienoa nähdä lisää myös sinun tekemiäsi videoita, puheen kera. ;)

thesunglasses89

Kysymys. Kumpaa suosittelet kuultotuotteeksi T-alueelta äärimmäisen helposti rasvoittuvalle, mutta silti pintakuivalle iholle; RMS Beautyn Lunaria vai Benefitin High Beamia?

Erika Naakka
NUDE

Korostustuotteitavoi levittää vain poskipäille, kulmaluulle ja amorinkaarelle, jolloin ihon T-alueen rasvoittumisella ei ole siihen vaikutusta :) Mutta toki, jos haluaa välttää ylimääräisiä öljyjä, niin suosittelisin Benefitiä, jos sitä vain on jossain saatavilla, sillä RMS Beautyn tuotteissahan on kookosöljyä.

thesunglasses89

Aivan joo tän tiesinkin. Tää mun ihon rasvasuus vaan vaikuttaa niihin pintakuiviin kohtiinkin niin siks mainitsin. Mutta kiitos avusta! Yksi ongelma vähemmän taas :)

Kommentoi