Nuden blogivuosi 2018 1/2

NUDE

Vaikka vuosi on ollut kahden eri työni osalta ehkä kiireisin koskaan, bloggaaminen on myös tuntunut ihan superhyvältä. Se on oikeastaan sellainen henkireikäni, jonka äärelle palaan aina ilolla parina päivänä viikossa. Te tietysti siellä ruudun toisella puolella teette tästä kaikesta mahdollista ja tuotte kommenteillanne aina iloa päivääni, vaikka päällä olisi millainen hullunmylly.

Kiitos siis teille vielä sydämeni pohjasta tästä vuodesta. Ensi vuosi tulee olemaan yhtä mahtava, ellei jopa mahtavampi, sen tiedän! <3

TAMMIKUUSSA... tehtiin komeat ja tuuheat kulmakarvat simppelisti kolmella vaiheella. // ihasteltiin kevään uusia hiustrendejä. Ja nää on kaikki tosi ajankohtaisia edelleen! // keskusteltiin burn-outista. Tämä vuosi on ollut töiden osalta osittain superkiireinen ja ensi vuonna aion panostaa enemmän omaan jaksamiseen ja palauttavaan vapaa-aikaan. // tehtiin helppo nuttura näillä ohjeilla. Tätä tekniikkaa meikäläinen käyttää melkeinpä aina melkein kaikkiin kampauksiin niin itselle kuin kavereillenikin :D

HELMIKUUSSA... puhuttiin luufinneistä ja siitä, miten pääsin niistä eroon. // ärsyynnyin siitä, kun "kulttituotteet" saavat arvostusta, mitä ne eivät ehkä enää ansaitsisi. // rakastuin palavasti huivikampauksiin. Tässä postauksessa esittelen huivinutturan otsiksen kera ja kampaukseen löytyy nyt myös videotutorial Instagramistani. // kerroin lempppareista luonnonkosmetiikkatuotteistani.

MAALISKUUSSA... paljastin, mitkä kaikki virheet muokkaan ihostani piiloon. // keräsin perinteisesti 10 parasta alle kybän tuotetta. // en tykästynyt Fanolan hopeashampooseen. Varsinkaan sen jälkeen, kun tajusin sen sisältävän helposti allergisoivaa metyyli-isotiatsolinonia. // vaalensin hiuksiani kotikonstein. Pitääpä muuten tehdä tää vielä ennen uutta vuotta!

HUHTIKUUSSA... näytin, miten tehdä hiuksiin laineet helposti yön aikana ilman kuumuutta. // testasin Lumenen uutta CC-voidetta. // ihastuin Boho Green Makeupin ihanaan meikkivoiteeseen. Uusi, tummempi sävy on jo tilattu! // testasin jättimäisen määrän Essencen ripsareita ja vertailin niitä toisiinsa. Essencen ripsareissa on edelleen paras hinta-laatu-suhde for sure!

TOUKOKUUSSA... näytin miten puuterista saa kovettuneen pinnan pois. // Keräsin yhteen 15 valmistujaiskampausta ja niiden tutorialia. // kopsasin Meghan Marklen ihanan kuulaan häämeikin ja tein siitä tutorialin. // tein koko meikin luonnonkosmetiikalla ja kuvasin siitä videon.

KESÄKUUSSA... negailin ja listasin kolme tuotetta joita en ikinä käyttäisi. // negailin vähän lisää ja kerroin, miksi en enää ikinä ottaisi ripsienpidennyksiä. // kerroin, miten peitän supertummat silmänaluseni. Pitäisi muuten tehdä tästä taas päivitetty versio uusilla tuotteilla! // aloin suunnitella omaa hääkampaustani.

Pysythän mukana jatkossakin <3

bloglovin' + facebook + blogit.fi + instagram

Kommentoi