Nyt se on täällä: AVON #bereMARKable -kauneusboksi by NUDE

NUDE

Kaupallinen yhteistyö: AVON

Erilaiset kauneusboksit ovat olleet jo pitkään yhä suuremmassa nousukiidossa. Bokseja tulee eri brändeiltä, eri nettikaupoilta ja eri vuodenajoille suunnattuina. No nyt minulla onkin teille jännää kerrottavaa, pääsin nimittäin valitsemaan AVONin uuden upean kauneusboksin tuotteet! Ja nyt, jos et halua spoilereita, älä rullaa postauksen loppuun, missä paljastan AVON #bereMARKable -kauneusboksi by NUDE tuotteet ;)

Merkkinä tämä 130 vuotias jättiyrityshän on ollut minulle tuttu lähes aina, mutta merkin Mark-linjan meikkejä en ollut testannut ennen tätä yhteistyötä. Siksi halusinkin testata tuotteita ennen kun edes suostun yhteistyöhön ja kun pääsin vihdoin käsiksi Mark-meikkeihin, olin heti aikalailla myyty. Etenkin Full Cover -peiteaine löi minut aivan ällikällä ja sen tehokkuutta on ihasteltu niin Instagram Storiesin kuin bloginkin puolella. Ja nyt pikku paljastus, tämä sesonkivalikoiman vaihduttua poistunut tuote löytyy nyt meikäläisen boksista!

AVON Mark-meikeissä on erittäin hyvä hinta-laatu-suhde ja mielestäni valikoimasta löytyy hienosti kaikki perusmeikit ja sen lisäksi tuotteita vähän erikoisempiin meikkikokeiluihin.

Oman boksini kantava teema on pikkujoulut, mutta yritin valita tuotteita, joita jokainen voisi käyttää pikkujoulujen lisäksi oikeastaan missä tilanteessa vain. Eli mukana on ihan perusjutut, pari erikoisuutta ja muutama todella monikäyttöinen tuote, mistä tietysti itse ainakin pidän kovasti.

Boksi on nyt siis saatavana ja sen tilaaminen onnistuu kätevästi verkkosivun kautta: beremarkable.fi. Meikäläisen boksin hinta on 39 euroa, sisältäen toimituskulut ja tuotteita noin 100 euron edestä. Boksi lähetetään lähimpään Postiin tai pakettiautomaattiin ja saapumisilmoitus tulee tekstarina ja sähköpostina. Bokseja on saatavana rajoitettu erä eli kannattaa olla nopsa!

Ja seuraavaksi esittelen Nuden nimikkoboksin tuotteet. Yhteensä tuotteita boksissani on peräti 8 kappaletta, mikä on kyllä tosi kiva juttu ja varmasti joku löytää sieltä itselleen juuri täydellisiä tuotteita. Eli jos haluat boksin yllätyksenä, lopeta lukeminen tähän ja yritä tilata boksi niin, ettet näe ainakaan kaikkia siinä olevia tuotteita ;)

AVON #bereMARKable -kauneusboksi by NUDE

1. Mark Magix Face Primer -pohjustusvoide
2. Mark Shadow Attract Eyeshadow Primer -silmämeikin pohjustusaine
3. Mark Full Cover -peitevoide, sävy Medium
4. Mark Nude Matte SPF 30 Pressed Powder -kivipuuteri, sävy Fair
5. Mineral Powder Bronzer -irtoaurinkopuuteri
6. Mark Artist Gel Longwear Eyeliner -geelirajauskynä, sävy Blackout
7. Liquid Lip Lacquer Shine -nestemäinen huulipuna, sävy Pouty
8. Mark Magic Prep & Set -meikinkiinnityssuihke

Olin niin kertakaikkisen ihanaa päästä valitsemaan tuotteet meikäläisen ihka ensimmäiseen kauneusboksiin. Toivon todella, että mahdollisimman moni lähtee tätä koklaamaan ja löytää ehkäpä uusia lempituotteitaan. Ainakin minä olen löytänyt <3

Seuraavassa AVON-postauksessa näytän, millaisen meikin näillä saa aikaan ja miksi päätin valita juuri nämä tuotteet. Ihanaa viikonloppua!

Kommentit

Lusa (Ei varmistettu)

Miksi peiteaine on sävyssä medium, mutta puuteri sävyssä fair?

Erika Naakka
NUDE

Puuterin sävyllähän ei ole ihan hirveästi väliä, koska sitä käytetään iholla niin vähän. Ja kun sillä kiinnitetään esimerkiksi silmänalusmeikki, on sen hyvä olla inan vaaleampi niin tuo kivasti kirkkautta. Ja nuo sävyt toimivat hyvin kyllä yhdessä, kokeiltu on :)

Suvi Harju (Ei varmistettu)

Voi kurjuus että sävyt ovat noin tummia! Innostuin jo paketista varsinkin ilmiömäisen peitevoiteen takia ja itse olen yksi kalkkilaivan kapteeni.

Erika Naakka
NUDE

Peiteaine sopii kyllä vaaleammallekin iholle vaikka se tuossa kuvassa näyttää noin tummalta :) Mutta toki ainahan näissä on se, ettei valitut sävyt voi aina sopia kaikille :/

Vierailija (Ei varmistettu)

Oi hitsin vitsi, sama juttu täällä sävyn kanssa! Fair on ollut juuri passeli tälle kalkkilaivan kapteenille! Näyttää ihanalta paketilta!

Kommentoi