NYX Master Class with Ida Ekman

NUDE

Keskiviikko oli aika mielenkiintoinen päivä. Pääsin nimittäin mukaan NYXin järjestämälle Master Class -tunnille meikkaaja Ida Ekmanin johdolla.

Monet teistä onkin jo saattanut nähdä Idan töitä hänen Instagram-tilillään (@ida_elina). Hänen upeita taideteoksiaan ihastellaan ympäri maailmaa ja seuraajia tilillä on yli 160 000! Eikä noin huimaan seuraajamäärään ole vaadittu kalliita laitteita ja valoja, vain iPhone ja intohimo meikkeihin.

Master Class -tunnilla Ida loihti mallille upean meikin melkeinpä pelkästään NYXin nestemäisillä Liquid Suede -huulipunilla, jotka ovat kyllä allekirjoittaneenkin lemppareita.

Itse meikki ei ehkä ole sellainen, jonka tekisin itselleni arkipäivänä, eikä ole sellaiseksi tarkoitetukaan, mutta inspistä tuli roppakaupalla esimerkiksi värien ja meikkien kekseliääseen käyttöön. Eyelineriä voi ihan hyvin käyttää ripsissä, huuliväriä silmämeikissä ja päinvastoin!

Ida aloitti tekemällä pohjameikin ja levittämällä iholle reippaasti hehkupuuteria. Seuraavaksi hän jatkoi mustalla huulipunalla, jota hän levitti kulmiin, silmiin ja kaulalle. Sitten vuoroon tuli punainen Kitten Heels -huulipunasävy, jolla Ida teki pieniä pisteitä mallin meikkiin ja maalasi huulet.

Loppusilauksena Ida levitti ripsiin ja iholle valkoista eyelineria, mikä sekin on muuten ihan mahtava idea. NYXin värillisillä eyelinereilla voit tehdä itsellesi vaikka minkä väriset ripset!

Lopuksi järjestettiin pieni nimikilpailu tälle lookille. Voittajaksi valikoitui Female Samurai, eikö ookkin aika cool? :)

Kommentit

Emma Anni
Minua kohti

Aikamoinen luomus! ^^ kiitos postauksesta ja instagram-vinkistä! Idan tili on todella näyttävä! :)

Kommentoi