Öljyn teho ja huumaavat tuoksut - esittelyssä Nivea Body Oil in Lotion -voiteet

NUDE

Kaupallinen yhteistyö: Nivea

Nivea on aina ollut minulle se perusluotettava merkki ihonhoitoon ja auringolta suojautumiseen. Merkin perinteinen tuoksu on hyvin linkittynyt lapsuuteeni, kun äitini yöpöydältä löytyi aina the Nivea Creme -peltipurkki. Nivea edustaa minulle edelleen turvallista, hyvin tutkittua ja perusasioiden äärellä olevaa merkkiä ja olen siksi todella innoissani, että minut valittiin esittelemään heidän uuden uutukaiset vartalonhoitotuotteensa!

Tänään siis esittelen teille Nivean uudet tuoksuvat vartalovoiteet, joissa jujuna on tuoksun lisäksi voidemuotoon imeytetyt tehokkaasti kosteuttavat kasviöljyt. Näitä uusia vartalovoiteita löytyy kolmella eri tuoksulla ja kolmella eri öljyllä: Nivea Body Oil in Lotion Vanilja & Manteliöljy, Nivea Body Oil in Lotion Kirsikankukka & Jojobaöljy sekä Nivea Body Oil in Lotion Ruusu & Arganöljy.

Olen aina liputtanut öljyjen tehokkuudesta ihonhoidossa ja käytänkin lähes aina vartalovoidetta, jossa on paljon hoitavia kasviöljyjä. Miinuspuolena on silti aina ollut hidas imeytyminen, joten esimerkiksi vaatteita ei ole öljyjen jälkeen voinut heti pukea päälle. Siksi olen ollut todella tyytyväinen näihin Oil in Lotion -uutuuksiin, joissa öljy on imeytetty niin hienosti voidemaiseen muotoon, ettei iho jää hiukkaakaan tahmeaksi. Öljyn ja voidekoostumuksen seos imeytyy ihooni hetkessä ja kosteuttaa perinteisiä, öljyttömiä voiteita tehokkaammin.

Oil in Lotion -voiteet tekevät kyllä juuri sen, mitä kesällä esillä oleva iho tarvitsee. Öljyt antavat sitä auringon iholta varastamaa ekstra-kosteutta ja voidemainen koostumus ja glyseriini tekevät ihosta uskomattoman sileän. Sainpa muuten juuri sunnuntaina kotona kehuja "silosääristäni", kun olin käyttänyt niihin Oil in Lotionin Vanilija & Manteliöljyä ;)

Pääosassa näissä Nivean uutuuksissa on öljyjen lisäksi tuoksut, joihin on todella panostettu. Tuoksumaailma on onnistuttu yhdistämään hyvin voiteen kasviöljyyn harmoniseksi kokonaisuudeksi ja hemmotteleva vanilja, virkistävä kirsikka ja rauhoittava ruusu vievät ajatukset ihanasti pois arjen kiireen keskeltä. Herkkänenäistenkään ei silti tarvitse kavahtaa, sillä tuoksut ovat tarpeeksi mietoja meikäläistenkin käytettäväksi. Tuoksu on kepeä, mutta voisin kuvitella skippaavani esimerkiksi hajuveden käytön näiden kanssa.

Nivea Oil in Lotion -vartalovoiteet sopivat päivittäiseen käyttöön. Tuotteiden suositushinta on 4,50 euroa ja löydät nämä Nivealle tuttuun tapaan päivittäistavarakaupoista ja tavarataloista.

ARVONTA!

Kiinnostaisiko sua näin kesän korvilla Nivean tuotepaketti tai peräti liput Flow-festareille? Käy osallistumassa leikkimieliseen persoonallisuustestiin, joka kertoo mikä näistä Nivea Body Oil in Lotion -tuotteista sinulle parhaiten sopisi ja voit voittaa liput kahdelle Flow Festivaleille (arvo 200 e) tai Nivean tuotepaketin (arvotaan 3 kpl, yhden paketin arvo 30 e). Arvontaan pääset osallistumaan >> TÄSTÄ <<

Meikäläinen on testin mukaan eloisa, lämmin, rento ja optimistinen persoona ja minulle sopisi parhaiten Oil in Lotion Vanilja & Mantelijöljy. Totta puhuakseni en kyllä osaa valita näistä kolmesta sitä suurinta suosikkiani! Toisaalta kaipaan esimerkiksi aamuisin virkistäviä tuoksuja eli esimerkiksi kirsikkaa, toisaalta illalla kun haluan rauhoittua, levitän iholleni Oil in Lotion vanilijaa tai ruusua. Onneksi meikäläiseltä löytyy nyt nämä kaikki kolme ;)

Ja kerro mulle, onko vartalovoiteen tuoksulla sun mielestäsi väliä?

Kommentit

Hennaj (Ei varmistettu)

Kyllä vartalovoiteiden tuoksulla on väliä. Itse suosin yleensä vaniljan tuoksuja ja testikin suositteli vanilja &amp; manteliöljy vartalovoidetta :)

Erika Naakka
NUDE

Noni no se meni sitten ihan nappiin! Mäkin rakastan kyllä vanilijaa :)

Kommentoi