Onni on neljän päivän kiharat

NUDE

Viimeisen puolen vuoden ajan olen ollut jotenkin tosi laiska hiustenlaiton kanssa. Toisaalta kihartamiset ja letittämiset eivät vain ole jaksaa kiinnostaa, toisaalta takaraivossa on jatkuva muistutus siitä, että noin puoli vuotta sitten blondatut haiveneni eivät varmaan juuri nyt kestäisi kuumia muotoilurautoja. 

Jos en kuivaa hiuksiani tai laita niihin suihkun jälkeen mitään muotoilutuotteita, ne liiskautuvat pääkoppaani vasten ja näytän siltä, ettei tukkaa olisi suotu meikäläiselle ollenkaan. Tukka tuntuu rasvoittuvan puolessa vuorokaudessa, eivätkä poninhäntäkam... ei kun hiirenhäntäkampauksetkaan pelasta tilannetta. Ainoa vaihtoehto on pipo, jossa onkin sitten kiva hikoilla pitkin päivää.

Mutta nyt siis parin viikon aikana olen taas alkanut aktivoitua tukkani kanssa ja kampaustenkin näpertäminen on alkanut taas kiinnostaa. Olen muutaman kerran jo kihartanutkin hiukset ja saanut taas kummastella mielessäni, miksi en tee tätä useammin. Elämä on niin paljon helpompaa laitetun tukan kanssa!

Kiharsin hiukseni kiharruspuikolla viime lauantaina ja arvatkaapa minä päivänä tuo ylempi kuva on otettu. No tiistaina - siis neljän päivän jälkeen! Siinä välissä olen pitänyt hiuksia auki raflassa, kiinni kotosalla, nutturalla hotellin aamupalalla ja taas auki ostoksilla. Ja tukka on näyttänyt hyvältä niin auki kuin kiinnikin, ihanan helppoa!

Kerroin teille kampaajan parhaat kiharasalaisuudet syksyllä ja itse olen noudattanut noita hyviä ohjeita. Tämä superkestävät kiharat syntyivät kuvan tuotteilla. Pesin hiukset L'Oréal Parisilta saadulla Re-Create shampoolla ja käytin mahdollisimman vähän saman sarjan hoitoainetta. Liika hoitoaine siloittaa ja latistaa hiuksia, eikä tukka jaksa pysyä kiharana. Föönaukseen käytin Kevin Murphylta saatua föönausnestettä, Richilta saatua muotovaahtoa ja latvoihin vähän L'anzan latvaseerumia. Kiharan alle jälleen hyyyvin vähän GHD:n lämpösuojasuihketta ja itse kikkuran tein Remingtonin peruskiharruspuikolla. Viimeistelin tukan Richilta saadulla lakalla ja Batistelta saadulla volyymisuihkeella. Niin pieni vaiva, niin suuri hyöty.

Kommentit

elviirass (Ei varmistettu)

Ihanat kiharat! Pesetkö hiukset aina urheilun jälkeen? Olisi ihanaa selvitä yhdellä kihartamisella neljä päivää, mutta treenit ei oikein sovi yhtälöön.

Erika Naakka
NUDE

No meikäläisen treeneihin ei juuri kuulu muuta kuin koiran kanssa lenkkkeilyä, jonka jälkeen ei tukkaa aina tarvitse pestä ja uintia ja kotijumppaa, jota vaativat tietty pesun :) Mutta jos ei kovin kova hiki tule niin skippaan usein pesun ;)

Travojago
Travojago

Ehkä nyt katson tätä jotenkin hassusta kulmasta mutta mielestäni mikä tahansa kampaus joka vaatii 

- föönausnestettä

- muotovaahtoa

- latvaseerumia

- lämpösuihketta 

- lakkaa

- volyymisuihketta

 ei kyllä missään nimessä tipahda "pieni vaiva" kategoriaan. 

 

Erika Naakka
NUDE

No tolla pienellä vaivalla tarkoitin ehkä vertausta normaaleihin tukkarutiineihini, joihin enivei kuuluu shampoo ja hoitoaine (of course), latvaseerumi, muotovaahto ja aika usein myös föönausneste :)

Mahdoton Nainen

Käytitkö noiden neljän päivän aikana kuivasampoota? Koska vaikka mä miten laittaisin superkestävää kiharaa, niin hiuksen tyvi on viimeistään kahden päivän jälkeen sen näköinen ettei sitä kyllä voi enää mitenkään pitää auki, eikä se kyllä hyvältä näytä kiinnikään laitettuna. Eli vaikka kiharat (latvoissa) kestäisikin niin ongelmaksi muodostuu tyven rasvoittuminen.

Erika Naakka
NUDE

Mä olen huomannut, että mitä enemmän tukassa on mömmöjä, sitä hitaammin se rasvoittuu. Esim nyt (hehe) kun en laittanut hiuksiini muotovaahtoa tai föönausnestettä enkä föönannut sitä, tukka rasvoittui yhdessä päivässä. Eli siis paljon mömmöä pohjalle ja parin päivän jälkeen kuivashampoon käyttö aina aamuisin ;)

kauneudellaemmi

Onko sulla kokemusta noista Richin tuotteista muutoin kun noiden kahden tuotteet osalta? :)

Erika Naakka
NUDE

Oon käyttänyt merkin shampoota ja hoitoainetta, mutta niissä ei mun mielestä mitään ihmeellisen hyvää ole. Ja sama juttu koskee hiusöljyä, ihan peruskamaa :)

kauneudellaemmi

Joo mulla vähän sama kokemus. Shampoo ja hoitoaine ollut käytössä niistä kyllä tykkäsin. Kerran piti ostaa hiusöljy, mutta myyjä ei antanut :D

Erika Naakka
NUDE

Ei antanut?! :D

kauneudellaemmi

Jep :D I love me -messuilta olin ostamassa Richin öljypulloa. Sanoi, että ei suosittele ostamaan. Sai ylipuhuttua mut ostamaan kalliimman ja "paremman" tuotteen :D

Kommentoi