Ostoslista

NUDE

Harmikseni välipäivien alennukset menivät muuton takia meikäläiseltä sivu suun, joten ostoslistalla killuvat tuotteet täytynee hankkia ihan oikeaan hintaan. Onneksi on nettikaupat ja aina jonkun blogin jonkun postauksen sivulauseesta löytyy sopiva alennuskoodi (kuten meikäläisen eilisestä postauksesta) ;)

Oma haave-/ostoslistani koostuu tällä hetkellä seuraavista:

Makeup Geek -superluomivärit, jotka tulivat vähän aikaa sitten myyntiin Beautybay.comiin, mikä tietysti sai kauneusbloggaajat sekoamaan + Anastasia Beverly Hills Pro Series Contour Cream Kit -voidemainen varjostuskitti, jota kehutaan ympäri maailman meikkivideoilla + kuten myös Giorgio Armanin Luminous Silk -meikkivoidetta, jonka bongasin ensimmäisen kerran kauneusguru Desi Perkinsin videolla. + Kerroin vähän aikaa sitten hiustenpidennysten hoidosta ja uusista 45 sentin klipsipidennyksistäni. Nyt kuitenkin kaipaisin vielä pidempiä klipsejä ja superpitkää tukkaa. Yksi potentiaalinen ehdokas voisi tähän hommaan olla Rapunzel of Sweden. + Hah alkaa jo tuntua siltä, että ostan kaiken, mikä Desi Perkinsin videolla vain vilahtaa, mutta kyllä House of Lashes -irtoripset pitää jossain vaiheessa merkin nettikaupasta tilata! + Estée Lauderin superkestävä Double Wear -meikkivoide on jumittanut ostoslistallani jo sen verran pitkään, että puteli taitaa lähteä Feeluniquelta tilaukseen jo tänään. Tämä pärjäsi hyvin kauneusbloggaajien meikkivoidegallupissa!

Mikä haavetuote teillä odottelee oikeaa ostoaikaa?

Kommentit

annika s (Ei varmistettu)

Laitoin just myös ton abh cream contour kitin tilaukseen :D

annika s (Ei varmistettu)

Ainiin jo odotan innolla että saman merkin brow definer tulee myyntiin! Se on pakko saada :D

annisavolainen

Mulla on vähän sama vika :D Kaikki mitä Desi kehuu on heti mun ostoslistalla!

Annina (Ei varmistettu)

Mua on kiinnostellut toi contour kit kans. Mutta sitä ennen jonossa on muita meikkiostoksia. Eli hankinta taitaa mennä lähemmäs kevättä. Odotan innolla kokemuksia sinulta siitä sitten! Ehdit varmaan tutustua tuotteeseen ennen minua ☺ Tykkäsin abh.n dipbrow pomadesta älyttömästi. Kulmat on pienoinen pakkomielle mulle ja toi kulmatuote on tosi lähelle täydellistä. Joten uskaltaisin sijoittaa tohon contour kittiin kans, vaikka vähän hintavalta kerta ostokselta vaikuttaakin.

nimetön (Ei varmistettu)

Apua kiitos tästä, olin missannu koko Beautybayn ja luulin etten saa mitenkään käsiini makeup geekin luomivärejä! 15 luomiväriä ja z-paletti lähti heti tilaukseen :D

Kata | Katatuulikki (Ei varmistettu) http://perfectredlipsss.blogspot.fi

Ostoslistan kärjessä on jo hetken ollut Beccan Champagne Pop -highlighter ja se pitäisi kyllä hommata pikimmiten! Samoja tuotteta kun sulla, on myös mullakin ostoslistalla. Anastasian Cream Contour Kit on saatava ja House of Lashes -ripset kiinnstavat myös :)

ElluSi (Ei varmistettu)

Aika " vaarallisia" vinkkejä taas, kiitos. Minkä sävyn meinaat tilata tuosta Double Wear meikkivoiteesta, niitä kun näytti olevan aikas monta?

Maaretko (Ei varmistettu) http://maaretkobeauty.blogspot.com

Mulla on puhelimen muistiossa lista täynnä houkutuksia, joista suurin osa on tullut täältä:
https://i.instagram.com/goar_avetisyan/

Mun suurin toiveeni olis, että Goar alkaisi tekemään pidempiä videoita, vaikka ihan maksullisia :)

Kommentoi