Päivän kampaus

NUDE

... on yllättäen lettikampaus! :D Käytiin maanantaina Magnumin Pleasure Storen avajaisissa ja yritin pikapikaa tehdä sinne jonkun kivan kampauksen. Ja niin kuin aikaisemminkin taisin sanoa, olen päättänyt harjoitella erilaisten lettien tekoa niin, että sellainen onnistuu ilman hermojen kiristymistä. Vielä tällä kertaa meinas käämi palaa pahemman kerran, mutta ehkä ensi kerralla homma sujuu paremmin :)

Magnumin jätskibaari on kesäkuun auki Vanhalla ylioppilastalolla ja suosittelen käydä koklaamassa :) Jädeen saa itse valita kuorrutukseksi joko valkoisen tai maitosuklaan ja päälle kolme ihanaa lisäkettä. Itse valitsin jädeeni mansikoita, sokerikuorrutettuja ruusun terälehtiä (nam!) ja vaahtokarkkeja. Muutama kuva avajaisista löytyy mun Instagramista nimimerkillä erikanaakka :)

Kommentit

Noora (Ei varmistettu) http://curiousnoora.blogspot.com

Hih, tekisi mieli matkustaa Helsinkiin ihan vain tuon jätskibaarin vuoksi, niin herkullisia kuvia paikan päältä on nyt blogeissa näkynyt! ;)

Upea kampaus! ♥

Suvi / Port Coton (Ei varmistettu) http://port-coton-de-suvi.blogspot.fi/

Aivan mielettömän upea kampaus! Ja kauniita kuvia :) Onko tossa siis tehty vaan ranskista pään ympäri ja kiinnitetty pinneillä?

Ah, toi Magnum kuulostaa kyllä niin hyvältä - oon pari kertaa Vanhan ohi kulkiessa kuikuillut, että mitäs täällä tapahtuu, mutta en ole ehtinyt/rohjennut vielä poiketa siellä :D Ens viikolla täytyy ehdottomasti mennä!

Erika Naakka
NUDE

Joo alotin ranskiksen teon tosta otsalta ja jatkoin vaan pään ympäri. Lopun letistä sit kiinnitin pinneillä :)

Ja joo kannattaa ehdottomasti käydä katsastamassa! Ne täytteet on niiiiiiiiiin ihania :)

Aistė (Ei varmistettu)

Hello!

I am always checking your blog even though I don't understand a word in your language... :) But it is possible to understand the main thought from photos. I have a question - why don't you write both English and your language?

By the way - interesting blog, keep that way ;) Greetings from Lithuania!

Erika Naakka
NUDE

Hi! Nice to hear I have readers outside Finland :) A while ago I wrote English too. But I though that I don't have that much foreign readers that it would be worth the effort. Sorry! I hope you get enough inspiration from the pictures :)

Thanks for your comment :)

Kommentoi