Päivän kampaus: Kendall Jennerin otsis | Hair of the day: Kendall Jenner bangs

NUDE

Marraskuussa pidetyissä American Music Awardseissa kohistiin isosti mallikaunotar Kendall Jennerin feikkiotsiksesta (postaus aiheesta täällä). Ja niin kohisin minäkin ja täytyihän kampausta testata.

Kardashianin klaanin jäsenillä tukkaa on tosin reippaasti meikäläisen skandinaavilirua enemmän, joten seuraavalla kerralla heitän mukaan klipsipidennyksiä. Ja tutorial tähän tulossa totta kai huomenna! Huulissa muuten Estée Lauderin Kendallin nimikkopuna Pure Color Envy Matte Sculpting Lipstick sävyssä Restless (tilattu täältä).

// Kendall Jenner inspired fake bangs is fun and pretty easy way to get a little bit different look. Tutorial is coming up tomorrow!

FOLLOW: BLOGLOVIN' + FACEBOOK

Kommentit

SH (Ei varmistettu) http://www.festivus.fi/

Mullakin lojuu jossain vastaava feikkiotsis, jonka just ton tyyppistä kampausta varten ostin! Harmillisesti se on vaan niin törkeän paksu että se päässä näytän Beatlesin jäseneltä silleen huonolla tavalla :/ Ootko osannut jotenkin saksia tuota luonnollisemman näköiseksi?

Erika Naakka
NUDE

Siis tämä on tehty ihan omasta tukastani, mutta hiuspidennyksistä tehty feikkiotsikseni on vielä leikkelemättä. Ohennussaksilla se varmasti onnistuu :)

Postaus aiheesta täällä: http://www.lily.fi/blogit/nude/otsis

LAURA SALO (Ei varmistettu) http://laurasalobeauty.blogspot.fi/

Hei tää on tosi hauska idea! :D

Lolaa (Ei varmistettu)

Hei, milloin saadaan käyttöön taas alennuskoodi pin up hairiin Johannalle :)

Erika Naakka
NUDE

Olen itseasiassa ensi viikolla menossa Johannan tuoliin, joten katsotaan josko hän antaisi jonkun alekoodin :)

Kommentoi